Γιατί πρόσφεραν 3 εκατ. δολάρια στην Kim Kardashian; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Γιατί πρόσφεραν 3 εκατ. δολάρια στην Kim Kardashian;


Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά μάλλον η Kim Kardashian και ο Kanye West μπορεί πραγματικά να θέλουν να προστατεύσουν την ιδιωτική ζωή τους τώρα που έγιναν γονείς. Απέρριψαν προσφορά που τους έγινε από περιοδικό της Αυστραλίας για τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού τους και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως απλά περιμένουν μια καλύτερη προσφορά γιατί, σύμφωνα με το Us Weekly, το περιοδικό τους προσέφερε τρία εκατομμύρια δολάρια.
«Ο Kanye είναι αμετάπειστος στο θέμα της μη προβολής του παιδιού. Το έλεγε σοβαρά όταν έλεγε πως η North δεν είναι το μωρό της Αμερικής», ανέφερε πηγή στο Us Weekly.
Ωστόσο σύμφωνα με ιστοσελίδα το ζευγάρι προσέγγισε και το περιοδικό People με τον ίδιο σκοπό. Στο People είχαν δημοσιευτεί οι πρώτες φωτογραφίες των Angelina Jolie και Brad Pitt με τους Shiloh, Vivian και Knox, της Jennifer Lopez με τα δίδυμά της, της Jessica Simpson και της Sandra με τα παιδιά τους.
Η ιστοσελίδα αναφέρει πως το People προσέφερε 2 εκατομμύρια δολάρια για τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής North και επιθυμεί στο εξώφυλλο να εμφανιστούν οι γονείς και το μωρό μαζί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...