Αυτός είναι ο 12χρονος ΕΛΛΗΝΑΣ μαθητής που ΜΑΓΕΨΕ τους πάντες στη φετινή Ολυμπιάδα μαθηματικών! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αυτός είναι ο 12χρονος ΕΛΛΗΝΑΣ μαθητής που ΜΑΓΕΨΕ τους πάντες στη φετινή Ολυμπιάδα μαθηματικών!


Ο Δημήτρης Μελάς, είναι ο μικρότερος μαθητής που έχει διακριθεί ποτέ σε Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών.Ο μαθητής της ΣΤ' δημοτικού, το τελευταίο διάστημα διακρινόταν συνεχώς σε διαγωνισμούς κι έτσι όλοι όσοι έμαθαν ότι θα πάει στην Τουρκία να διαγωνιστεί, ήταν σίγουροι ότι θα έφερνε στην Ελλάδα την νίκη.
«Πήγα εκεί για να γράψω το καλύτερο και τα κατάφερα, δεν περίμενα ότι θα κερδίσω», δηλώνει στην «Ε» ο Δημήτρης. Επέστρεψε από την Αττάλεια όπου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η 17η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων, κρατώντας το αργυρό μετάλλιο - ένα από τα δύο αργυρά που κατέκτησαν φέτος οι Έλληνες μαθητές, συνεχίζοντας την παράδοση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
«Μείναμε σε ένα τεράστιο ξενοδοχείο με πολλά παιδιά και δύσκολες ασκήσεις. Ήταν τέλεια εμπειρία», λέει περιγράφοντας με ενθουσιασμό την παραμονή του εκεί!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...