Johnny Depp: "Δεν ήταν εύκολος ο χωρισμός με τη Vanessa"... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Johnny Depp: "Δεν ήταν εύκολος ο χωρισμός με τη Vanessa"...



Ο Τζόνι Ντεπ σπάει τη σιωπή του για το τέλος της 14χρονης σχέσης του με τη Βανέσα Παραντί. Μιλώντας στην έκδοση του Ιουλίου του περιοδικού Rolling Stones, o 50χρονος ηθοποιός ο οποίος έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη Γαλλίδα καλλονή λέει ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν καλά για τη σχέση τους. «Ο χωρισμός όταν υπάρχουν παιδιά είναι δύσκολος. Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Ειδικά όταν λείπεις μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δεν ήταν εύκολο για εκείνη. Δεν ήταν εύκολο για εμένα. Δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά.
Έτσι το ένα φέρνει το άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεσαι για τον άλλο, άλλωστε είναι η μητέρα των δύο παιδιών μου, και πάντα θα είναι ο ένας στη ζωή του άλλου εξαιτίας των παιδιών». Ο Τζόνι Ντεπ ήταν γνωστός στο παρελθόν για τον «άγαρμπο» τρόπο με τον οποίο χώριζε τις πρώην του, όταν βαριόταν, όπως για παράδειγμα τη Βρετανίδα μοντέλα Κέιτ Μος.
Ο Ντεπ με τη Βανέσα γνωρίστηκαν το 1998 και ένα χρόνο μετά γεννήθηκε η κόρη τους. Κόντεψαν να την χάσουν το 2007 όταν βρίσκονταν στο Λονδίνο και εκείνη μολύνθηκε από έναν νοσοκομειακό ιό. Ο Ντεπ ήταν τόσο ευγνώμων από τη μεταχείριση του προσωπικού στο νοσοκομείο Ormond Street Children's Hospital, που δώρισε 1 εκατομμύριο λίρες στο νοσοκομείο και εμφανίστηκε ως ο χαρακτήρας Τζακ Σπάροου, που υποδύεται στους Πειρατές της Καραϊβικής για να διασκεδάσει τα παιδιά ασθενείς του νοσοκομείου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...