Πρωτιά στη λίστα του Forbes για την Oprah Winfrey ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Πρωτιά στη λίστα του Forbes για την Oprah Winfrey



Στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τους πιο ισχυρούς celebrities βρίσκεται η Oprah Winfrey, έπειτα από δύο χρόνια που ήταν στη δεύτερη θέση. Στην κορυφαία δεκάδα βρίσκονται έξι γυναίκες και τέσσερις άνδρες.
Είναι η 5η φορά που η διάσημη Oprah βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με τους 100 πιο ισχυρούς celebrities. Δεύτερη έρχεται η Lady Gaga και ακολουθούν ο Steven Spielberg, η Beyonce και η Madonna.
«Μόνο τρεις άνθρωποι συμπεριλαμβάνονται σε όλες τις λίστες μας από το 1999: η Oprah, ο Howard Stern και ο Steven Spielberg», δήλωσε η Dorothy Pomerantz από το Forbes.com. Η Jennifer Lopez βρέθηκε από την 1η θέση πέρσι στη 12η φέτος.
Με έσοδα 77 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Ιούνιο του 2012 έως το φετινό Ιούνιο η Winfrey δεν θα κατατασσόταν στην πρώτη θέση αν αυτό ήταν το μοναδικό κριτήριο καθώς η Madonna έβγαλε 125 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το Forbes, η θέση της Winfrey στο Χόλιγουντ και η παρουσία της στον Τύπο, την τηλεόραση και τα social media την έστειλαν στην πρωτιά.
Στη δεκάδα βρίσκονται ακόμη ο Bon Jovi, ο τενίστας Roger Federer, ο τραγουδιστής Justin Bieber, η 23χρονη τραγουδίστρια Taylor Swift και η Ellen DeGeneres.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...