Σοκ στην Ισπανία: Σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του και αυτοκτόνησε! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σοκ στην Ισπανία: Σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του και αυτοκτόνησε!



Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Μίχας της Κόστα δελ Σολ στην Ισπανία, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για δολοφονία της κόρης και της μητέρας, και αυτοκτονία του πατέρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα και η διανοητικά ανάπηρη κόρη (φέρεται ότι έπασχε από σύνδρομο Ντάουν) βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, όπου διέμεναν, ενώ το πτώμα του πατέρα εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο.
Η ισπανική αστυνομία εικάζει ότι ο πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του, ενώ δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ότι η 20χρονη κόρη έπασχε από σύνδρομο Ντάουν.
Οι δύο γυναίκες είχαν ιρλανδικό διαβατήριο, όπως ανέφρε στο BBC, το ιρλανδικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ σύμφωνα με αναφορές ο πατέρας ήταν Βρετανός. Το ζευγάρι και η ενήλικη κόρη τους ζούσαν στην Ισπανία.
Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από Press Association, επικαλούμενο την αστυνομία, ανέφεραν ότι και οι τρεις ήταν βρετανοί υπήκοοι, ωστόσο οι ισπανικές Αρχές δεν ήταν σε θέση να το επιβεβαιώσουν.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ισπανικής αστυνομίας, το διαμέρισμα ήταν νοικιασμένο από την οικογένεια και τις αρχές ειδοποίησε ο ιδιοκτήτης.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. «Οι πληροφορίες που είχαμε ήταν ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν είχε δει την οικογένεια για κάποιες μέρες και δεν είχε πληρωθεί», επεσήμανε η εκπρόσωπος.
«Πήγε στο σπίτι την Τετάρτη και όταν δεν του άνοιξε κανείς, αποφάσισε να μπει στο σπίτι. Εκεί είδε τον άνδρα νεκρό πάνω στον καναπέ και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οταν οι αστυνομικοι ερεύνησαν το σπίτι εντόπισαν και τις δύο γυναίκες νεκρές στο υπνοδωμάτιο», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ο άνδρας ήταν Βρετανός, ενώ δήλωσαν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς στην περιοχή λίγες ημέρες πριν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...