Στην Ινδία αν κάνεις σεξ... θεωρείσαι αυτομάτως παντρεμένος! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Στην Ινδία αν κάνεις σεξ... θεωρείσαι αυτομάτως παντρεμένος!



Απόφαση δικαστηρίου: Ένα ζευγάρι αν κάνει έστω και για μία φορά σεξ, δένεται αυτομάτως με τα δεσμά του γάμου
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη μεγαλύτερη δημοκρατία του πλανήτη η απόφαση ινδικού δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ένα ζευγάρι που είναι σε ηλικία γάμου και κάνει έστω και για μία φορά σεξ, δένεται αυτομάτως με τα δεσμά του γάμου.
Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης οργιάζουν με αφορμή την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μαντράς , με βάση την οποία, όταν δύο άτομα επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις, θεωρούνται παντρεμένοι. Αν πάλι θελήσουν να σπάσουν τα ...δεσμά , δεν έχουν παρά να καταφύγουν στη μοιχεία....
Σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο, ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της πόλης αυτής απεφάνθη πως όταν μία γυναίκα (η οποία είναι ενήλικη, δηλαδή 18 ετών) κι ένας άνδρας ( όταν είναι 21 ετών), κάνουν σεξ χωρίς να είναι παντρεμένοι, τότε αυτομάτως βάζουν βέρα στο... δεξί. Ακόμα κι αν η ερωτική τους συνέρρευση αποδειχθεί αποτυχία.
Όπως διευκρινίζεται στην απόφαση, η γαμήλια τελετή και όλες οι προετοιμασίες θεωρούνται τυπικές...Το ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο όταν αναζητήσει τη χαρά του ... έρωτα σε άλλο κρεβάτι. Για να λάβει όμως το χαρτί του διαζυγίου, θα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά , πιθανόν κι έναν μάρτυρα που να πιστοποιεί την απιστία .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...