Γενέθλια σήμερα για την Καίτη Γαρμπή! Πόσο χρονών γίνεται και πόσο έχει αλλάξει η γνωστή τραγουδίστρια; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Γενέθλια σήμερα για την Καίτη Γαρμπή! Πόσο χρονών γίνεται και πόσο έχει αλλάξει η γνωστή τραγουδίστρια;



Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για την Καίτη Γαρμπή: σαν σήμερα, το 1963, ήρθαν στον κόσμο τα ωραιότερα μάτια του ελληνικού πενταγράμμου! Από τα ξημερώματα κιόλας, οι fans της στέλνουν ευχές στο Twitter και το Facebook, ενώ, όπως έμαθε το star.gr, η Καίτη θα το γιορτάσει με την οικογένειά της και εκλεκτούς φίλους!
Η δημοφιλής τραγουδίστρια γεννήθηκε στον Κορυδαλλό. Η οικογένειά της μετακόμισε στο Αιγάλεω και, μετά την ενηλικίωσή της στη Νέα Σμύρνη, όπου διέμενε μέχρι την ημέρα του γάμου της, το 1997.
Η καριέρα της ξεκίνησε μαζί με την μικρότερη αδερφή της, Λιάνα (που πλέον ζει μόνιμα στην Κύπρο) ως «αδελφές Γαρμπή» είναι περισσότερο γνωστές για την συνεργασία τους με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Οιsolo εμφανίσεις της ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του '80, ενώ το πρώτο της τραγούδι ήταν το«Σαιν Τροπέ» (1987) και ο πρώτος δίσκος λεγόταν «Πρόβα» (1989).
Από τότε μέχρι σήμερα, η Καίτη έχει στο ενεργητικό της δεκάδες επιτυχίες, τις οποίες τραγουδάμε ακόμα και σήμερα. «Θα Μελαγχολήσω», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Πες Το Μ' Ένα Φιλί», «Ευαισθησίες», «Μην Με Συγκρίνεις», «Το Κάτι», «Δώρο Θεού», «Απλά Τα Πράγματα», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Αρχίζω Πόλεμο», «Άκουσε Αγόρι Μου», «Άνεμος», «Βιάστηκα», «Τι Θέλουνε Τα Μάτια Σου», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια της που έχουν αγαπηθεί και ξεχωρίσει.
To 1993 η ΕΡΤ πρότεινε στην Καίτη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Πρόκειται για μία από τις εμφανίσεις που έχουν αφήσει εποχή, με την σέξι φόρμα της τραγουδίστριας να συζητιέται ακόμα και σήμερα από τους fans του διαγωνισμού. Με το «Ελλάδα Χώρα Του Φωτός», η Καίτη κατέκτησε την9η θέση.
Το 1997 η Καίτη παντρεύτηκε τον Διονύση Σχοινά, με την πρόταση γάμου που της έκανε στηνεκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Στα τηλεοπτικά χρονικά έχει μείνει το στιγμιότυπο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, που άφησε άφωνη τόσο την τραγουδίστρια, όσο και το κοινό. Το 1999 ήρθε στον κόσμο ογιός τους, Δημήτρης.
Το βιογραφικό της Καίτης μετρά χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις, συμμετοχές σε τηλεοπτικά προγράμματα και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Κώστας Τουρνάς, Φοίβος, Αντώνης Βαρδής, Γιώργος Θεοφάνους είναι μερικοί μόνο από τους συντελεστές των τραγουδιών της, ενώ επί σκηνής και δισκογραφικά έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Αντώνη Ρέμο, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Άννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Τόλη Βοσκόπουλο.
Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Νίκο Αντύπα, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τα δύο προηγούμενα χρόνια τα άλμπουμ «Καινούργια Εγώ» και «Παλζ», ενώ τον Χειμώνα που μας πέρασε έκανε επιτυχημένεςμουσικές παραστάσεις σε γνωστό κινηματογράφο της Αθήνας!
Πριν από περίπου τρεις μήνες, κυκλοφόρησε το best-of album «Από Καρδιάς», ενώ πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε τον ιταλικό της δίσκο, με τίτλο «Buona Vita»! Μάλιστα, το διεθνές άλμπουμ της Καίτης κυκλοφορεί από σήμερα στην Ιταλία, ενώ μέσα τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται και σταελληνικά δισκοπωλεία!
Εμείς, της ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...