Ο Ashton Kutcher στο ρόλο του Steve Jobs. Οι εντυπώσεις από το πρώτο trailer ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο Ashton Kutcher στο ρόλο του Steve Jobs. Οι εντυπώσεις από το πρώτο trailer



Όταν πρωτοακούσαμε ότι γλυκούλης πρωταγωνιστής εύπεπτων και κάπως κοριτσίστικων ταινιών Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία για τον συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, ο οποίος πέθανε το 2011, η αλήθεια είναι ότι, οι περισσότεροι, ξεροκατάπιαμε. Θα περιμέναμε αν μη τι άλλο, ένας ηθοποιός με μεγαλύτερο υποκριτικό έρμα να αναλάβει αυτό τον "δύσκολο" ρόλο.
Αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής από το trailer της ταινίας, είναι ότι ο Κούτσερ έχει υιοθετήσει ένα στυλ πολύ κοντινό σε αυτό του Τζομπς, στα φοιτητικά του χρόνια, στα οποία και είναι κυρίως εστιασμένη η ταινία.
Η περίοδος κατά την οποία ο Στιβ Τζομπς, έχτισε την Apple και τα χρόνια που η εταιρεία ανέβηκε και έπεσε, ξεκινώντας από το 1971, είναι το επίκεντρο της ταινίας.
Φημολογείται ότι ο Κούτσερ ακολούθησε τη φυτοφαγία , όπως και ο Τζομπς, προετοιμαζόμενος για τον ρόλο που επρόκειτο να υποδυθεί, γεγονός που τον οδήγησε στο νοσοκομείο με μη φυσιολογικά επίπεδα τιμών στο πάγκρεάς του, λίγες μόνο ημέρες, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα!
Η ταινία επρόκειτο να προβληθεί στο Sundance Festival, όπως φαίνεται όμως, θα προβληθεί τελικά στις ΗΠΑ, τον Αύγουστο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...