After Earth - Η προτεινόμενη ταινία της εβδομάδας ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

After Earth - Η προτεινόμενη ταινία της εβδομάδας


Στο κοντινό μέλλον απ΄το σήμερα οι ανθρωπότητα αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη Γη, μετά από ακραία κατακλυσμικά φαινόμενα, μετακομίζοντας στον πλανήτη Nova Prime...Κάπου στα 1000 A.E.(After Earth) μεταφερόμαστε, όταν πια όλα αυτά αποτελούν μακρινό παρελθόν και γνωρίζουμε τον Cypher Raige (Will Smith) ένα...διαστημο-μπάτσο, θα τον χαρακτηρίζαμε. Ο Cypher ηγείται του οργανισμού Ranger Corps που είναι υπεύθυνος για την σταθερότητα στην αποικία. Εκείνος και ο πρόσφατα στρατολογημένος γιος του Kitai (Jaden Smith), βρίσκονται σε ένα διαστημόπλοιο όταν μια βροχή μετεωριτών τους χτυπά οδηγώντας τους σε ένα αφιλόξενο και επικίνδυνο πλέον πλανήτη...Τη Γη...!

Στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας After Earth βρίσκουμε μετά από 7 χρόνια τον Will Smith να πρωταγωνιστεί ξανά με τον γιο του Jaden. Τα χρόνια πέρασαν μετά το The Pursuit of Happyness και ο μικρός βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του στην ζωή όπως και στην συγκεκριμένη ταινία, εξελίσσεται σε ένα πολύ καλό ηθοποιό.

Οι πληροφορίες του Movie's On Me είναι καλές και σίγουρα η παραπάνω Sci-Fi ταινία είναι μια απ' αυτές που θα μας οδηγήσει στις μεγάλες αίθουσες. Από 6 Ιουνίου στους κινηματογράφους...Καλή προβολή...!


 photo moviesonmegr_468x60_zps6385fca2.gif

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...