Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας που ξέχασε το παιδί του 8 ώρες στο αυτοκίνητο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας που ξέχασε το παιδί του 8 ώρες στο αυτοκίνητο



Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύονται οι γονείς του μικρού Λούκα που πέθανε από ασφυξία, στην Πιατσέντσα της Ιταλίας, όταν ο ίδιος ο πατέρας του ...τον ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο επί 8 ολόκληρες ώρες.
«Είδα την τρέλα στα μάτια αυτού του ανθρώπου όταν συνειδητοποίησε ότι το παιδί του, που είχε μείνει ξεχασμένο επί 8 ώρες στο αυτοκίνητο, δεν αντιδρούσε.΄Έχω ακόμη στα αυτιά μου το ανατριχιαστικό του ουρλιαχτό. Δεν ήταν αρκετοί 7 άνθρωποι για να τον κρατήσουν…» λέει ο αστυνομικός επιθεωρητής που ήταν παρών την στιγμή που ο 39χρονος μάνατζερ Αντρέα Αλμπανέζε κατάλαβε ότι σκότωσε άθελά το το ίδιο του το παιδί.
Καθοδόν για την δουλειά, το πρωί της Τρίτης, ο 39χρονος ξέχασε να αφήσει τον μικρό στον βρεφονηπιακό σταθμό και μετά από τηλεφώνημα του παππού που πήγε να πάρει τον μικρό, αλλά ενημερώθηκε ότι δεν είχε εμφανιστεί, έτρεξε πανικόβλητος στο αυτοκίνητο, αλλά ήταν πλέον αργά. Μετά από ένα 8ωρο κλεισμένος στο αμάξι, ο μικρός Λούκα είχε πεθάνει από ασφυξία.
Ο πατέρας έπαθε σοκ και νοσηλεύεται με γερή δόση ηρεμιστικών. Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα και η τραγική μητέρα, η σύζυγος του Αντρέα , η 38χρονη Πάολα που σύμφωνα με την μητέρα της, δεν είναι σε θέση να μιλήσει.
Στο νοσοκομείο ακούστηκε να φωνάζει στον σύζυγό της: «Πως μπόρεσες; Θεέ μου!».
Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια διεξάγεται εις βάρος του πατέρα. Αύριο θα διεξαχθεί η αυτοψία, για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του μικρού Λούκα, αλλά δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αμφιβολίας; Όπως αναφέρει η Corriere della Sera, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, φαίνεται ότι ξεπέρασε τους 60 βαθμούς. Ο μικρός φαίνεται ότι κατέληξε γύρω στις 12.00 και όταν εντοπίστηκε στις 17.00, η θερμοκρασία του σώματός του ξεπερνούσε τους 42 βαθμούς.
Οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...