Βρέθηκε πνιγμένος σε δεξαμενή άρδευσης ο 40χρονος από τη Ζαγορά Πηλίου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Βρέθηκε πνιγμένος σε δεξαμενή άρδευσης ο 40χρονος από τη Ζαγορά Πηλίου



Πνιγμένος βρέθηκε σήμερα, γύρω στις 9.30π.μ., σε δεξαμενή άρδευσης στην Αλυκόπετρα, από ομάδα έρευνας της Πυροσβεστικής, ο 40χρονος από τη Ζαγορά, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε εξαφανιστεί το Σάββατο στο 17ο χλμ Βόλου – Ζαγοράς.
Οι υποψίες ότι ο εξαφανισμένος άνδρας, μάλλον είχε πνιγεί, δημιουργήθηκαν από χθες το απόγευμα, όταν δίπλα από τη δεξαμενή βρέθηκαν τα παπούτσια του, που αναγνώρισε ο αδελφός του.
Σήμερα το πρωί και ενώ δύτες της ΕΜΑΚ, που κλήθηκαν από Θεσσαλονίκη, ετοιμαζόταν να βουτήξουν στη δεξαμενή, για να δουν αν όντως βρισκόταν εκεί ο άτυχος άνδρας, το νερό έβγαλε στην επιφάνεια το άψυχο σώμα του.
Η δεξαμενή είναι διαστάσεων 40Χ40 μέτρων και βάθος περίπου 5 μέτρων και εκεί συγκεντρώνεται το βρόχινο νερό, το οποίο χρησιμοποιείται για άρδευση.
Να θυμήσουμε ότι, ο 40χρονος που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μεταφέρονταν το Σάββατο από συγγενείς του στο Νοσοκομείο Βόλου για εξέταση όταν, κάποια στιγμή το αμάξι σταμάτησε, κι ο 40χρονος βρήκε την ευκαιρία κι εξαφανίστηκε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...