Ολόγυμνο topmodel βολτάρει σε βαγόνι τρένου! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ολόγυμνο topmodel βολτάρει σε βαγόνι τρένου!



Άφωνοι έμειναν οι επιβάτες ενός βαγονιού του μετρό στο Ντίσελντορφ όταν είδαν ένα μελαχρινό μοντέλο να κυκλοφορεί ανάμεσά τους, φορώντας μόνο τα γυαλιά της...και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Ενώ στο κορμί της ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο όλα εκείνα τα είδη ρουχισμού (εσώρουχο, σουτιέν, φούστα, πουκάμισο) που ξέχασε να φορέσει.
«Η ριζοσπαστική γύμνια γίνεται η ασπίδα απέναντι στα στερεότυπα και επιτρέπει στον καλλιτέχνη να εξαφανίζεται πίσω από την τέχνη του».
Αυτό δήλωσε ο Ελβετός καλλιτέχνης Μίλο Μάιρ που ήταν υπεύθυνος για την συγκεκριμένη -εξαιρετικά προκλητική- «επίδειξη» performance art με τίτλο The Script System και στόχο να ξυπνήσει τους επιβάτες και να τους βγάλει από την ρουτίνα τους.
Το πιο εξωφρενικό είναι ότι, αν κρίνουμε από τις χλιαρές αντιδράσεις των υπόλοιπων επιβατών (όπως φαίνονται στο βίντεο που ακολουθεί), μάλλον δεν τα κατάφερε.
Και αυτό παρόλο που το μοντέλο έκανε άψογα την δουλειά της, κόβοντας κανονικά εισιτήριο και περπατώντας στον σταθμό του μετρό με «τιτάνια» αταραξία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...