Justin Bieber: «Τα κορίτσια στην Τουρκία μυρίζουν»! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Justin Bieber: «Τα κορίτσια στην Τουρκία μυρίζουν»!



Κατασκεύασμα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θεάματος, που χρειάζεται ανδρείκελα για να εκτονώνουν τις ορμόνες τους σε φαντασιώσεις θαυμαστριών και θαυμαστών ανά τον πλανήτη ο Τζάστιν Μπίμπερ, των χαζοτράγουδων και των ναρκισσιστικών, αυτοερωτικών, άφυλων εμφανίσεων, προσέβαλε τις κοπέλες στην Τουρκία.
Το στάδιο İTÜ ήταν κατάμεστο από χιλιάδες εφήβους, που περίμεναν να δουν live το νερόβραστο είδωλό τους. Δεν είναι ο άγριος ροκάς, ή ο ιδιοφυής μουσικός, ή το υπερσεξουαλικο πλάσμα που εκμαυλίζει μαζικά και υπνωτιστικά το κοινό του. Δηλαδή σιγά τον Πρίσλει, ρε κορίτσια! Πλην όμως οι εφήβουλες, εκεί, κολλημένες με το κρυόκωλο αγοράκι…
Όταν, λοιπόν, ο Μπίμπερ εμφανίστηκε, άρχισαν να του πετούν κουκλάκια και μαντήλια σε ένδειξη αγάπης. Περίεργα και ασυνήθιστα, ο σταρ ενοχλημένος, έφυγε από τη σκηνή, αρνούμενος να επιστρέψει αν δεν σταματούσε η «βροχή» παιχνιδιών!
Μετά τις σχετικές συστάσεις στο φιλότιμο για δώρα - κοινό από τα μεγάφωνα, ο Μπίμπερ επέστρεψε στη σκηνή. Ο Καναδός σταρ συνέχισε τη σνομπ συμπεριφορά του προς τους «ανατολίτες», όταν μετά το τέλος της συναυλίας, έγραψε στο Twitter του ότι τα κορίτσια στην Τουρκία «μυρίζουν ιδρώτα». Για την ακρίβεια σημείωσε πως «ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για την υπέροχη βραδιά! Όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο για τη μυρωδιά του ιδρώτα τους».
Ο τουρκικός Τύπος κατακεραύνωσε τον καναδό σταρ, αλλά πλέον ήταν αργά. Η εταιρεία του και ο ίδιος είχαν τσεπώσει τις εισπράξεις από τα κορίτσια, που σνόμπαρε και επέστρεφαν στον πολιτισμένο Καναδά του χόκεϊ επί πάγου, των αρκούδων και των αστυνομικών με τις κόκκινες στολές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...