Αλέκα Καμηλά: Μετά από εννέα χρόνια και πάλι μπροστά από τον φωτογραφικό φακό! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Αλέκα Καμηλά: Μετά από εννέα χρόνια και πάλι μπροστά από τον φωτογραφικό φακό!



Το ότι παραμένει μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες των τελευταίων 15 ετών απέδειξε η Αλέκα Καμηλά φωτογραφιζόμενη και δίνοντας συνέντευξη σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.
Με κοντό μαλλί και αέρα που δεν πρόδιδε καθόλου ότι έχει να σταθεί μπροστά σε φωτογραφικό φακό τα τελευταία 9 χρόνια, βρέθηκε να να παίρνει πόζες η Αλέκα Καμηλά για τις ανάγκες της φωτογράφησης της για το εξώφυλλο του περιοδικού «Adore» που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα «Μακεδονία».
Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, που επέλεξε να εγκαταλείψει την καριέρα της προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της (τον σύζυγό της, Πρέντρακ Στογιάκοβιτς, και τα τρία τους παιδιά) απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί ήταν σταθερά στην πρώτη δεκάδα στην λίστα με τις πιο όμορφες συζύγους αθλητών την εποχή που ο Στογιάκοβιτς διέπρεπε στο NBA. Πλέον το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Αθήνα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...