Ένας Γάλλος έφυγε από το Παρίσι για να πάει με το γαϊδούρι του... στα Ιεροσόλυμα! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ένας Γάλλος έφυγε από το Παρίσι για να πάει με το γαϊδούρι του... στα Ιεροσόλυμα!



Μια περίεργη και ευγενική φιγούρα συνάντησαν οι κάτοικοι στο χωριό Βρυσιά των Φαρσάλων, παρατηρώντας έναν ηλικιωμένο με συντροφιά το γαϊδουράκι του...να έχει κατασκηνώσει στην περιοχή και, όταν τον ρώτησαν, να τους ανακοινώνει ότι πηγαίνει στους Αγίους Τόπους.
Ο συμπαθείς Γάλλος αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι - τάμα δεκάδων χιλιάδων χιλιομέτρων από τη γαλλική πρωτεύουσα έως του Αγιους Τόπους με στόχο να προσκυνήσει και να βρεθεί στην γενέτειρα, αλλά και την περιοχή όπου έζησε, δίδαξε και μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός.
Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει και το onlarissa, τα καταφέρνουν περίφημα έχοντας διανύσει μια απόσταση πολλών χιλιομέτρων και περνούν από τη χώρα μας βρισκόμενοι στην περιοχή της Λάρισας.
Ο Γάλλος, βέβαια, δεν πρόκειται να ξεχάσει και την ελληνική φιλοξενία, καθώς οι κάτοικοι του χωριού, όταν τον συνάντησαν και έμαθαν τη συγκινητική ιστορία, του έδωσαν νερό και τρόφιμα και του ευχήθηκαν να φθάσει σώος στον Πειραιά όπου από εκεί θα αναχωρήσει για τα Ιεροσόλυμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...