Καυγάς Σκορδά-Ουγγαρέζου: «Άνανδρο και μεγάλη κατινιά- Σιγά τη Μαρινέλλα! Με τον Σρόιτερ τη μάθαμε»! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Καυγάς Σκορδά-Ουγγαρέζου: «Άνανδρο και μεγάλη κατινιά- Σιγά τη Μαρινέλλα! Με τον Σρόιτερ τη μάθαμε»!



Τι ήταν να δηλώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ότι δεν είχε σχέση με την Ελισάβετ Σπανού...καυγάς ξέσπασε στο «Πρωινό mou» για την δήλωση αυτή του μοντέλου!
Η Σάσα Σταμάτη διάβασε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αλεξάνδρου και αμέσως άγριος καυγάς ξέσπασε με πρωταγωνιστές την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!
"Το θεωρώ πολύ αγενές και άνανδρο! Προφανώς δίνει συνεντεύξεις λόγω της Ελισάβετ! Από τη στιγμή που ξέρεις ότι μια γυναίκα έχει βγει και έχει πει κάτι, βγαίνεις μετά να πεις όλα αυτά; Είναι άνανδρο! Το θεωρώ μεγάλη κατινιά!", είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.
Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος «τα πήρε» όταν άκουσε την παρουσιάστρια να υποστηρίζει την τραγουδίστρια: "Την κάθε τρελή που θα βγαίνει να λέει ήμουν με αυτόν, πρέπει ο άλλος να συνεχίσει το βιολί; Σιγά τη Μαρινέλλα! Κι εκείνη με τον Σρόιτερ την μάθαμε! Βγήκε και την άδειασε! Καλά της έκανε! Εκείνη εκτέθηκε"!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...