Πρώτο θέμα στην Τουρκία η ανορεξία της Νανάς Καραγιάννη! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πρώτο θέμα στην Τουρκία η ανορεξία της Νανάς Καραγιάννη!



Η νευρική ανορεξία θεωρείται μία από τις μάστιγες της εποχής μας. Νεαρές ως επί το πλείστων κοπέλες έρχονται αντιμέτωπες με τον εφιάλτη, που τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Ανάμεσα στα θύματά του και η Νανά Καραγιάννη, η οποία έχει δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας της και παλεύει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Η ασθένειά της έγινε θέμα μέχρι και στην Τουρκία, κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου στη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό.
Αναλυτικότερα η τουρκική εφημερίδα «Milliyet» έγραψε στις σελίδες της για το χρόνιο πρόβλημα της Νανάς Καραγιάννη με τα κιλά της, αναφέροντας:
«Μία από τις πιο όμορφες δημοσιογράφους της Ελλάδας, η Νανά Καραγιάννη, σαστίζει τους πάντες με τη φοβερή ασθένειά της. Μια εποχή εργαζόταν ως μοντέλο και αργότερα στην τηλεόραση. Μέχρι που τη βρήκε η ασθένεια των μοντέλων, η ανορεξία. Η όμορφη και πετυχημένη δημοσιογράφος με τον καιρό αδυνάτισε πολύ και πλέον έχει γίνει αγνώριστη».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...