Κώστας Σόμμερ-Νάταλι Κάτερ: 11 μήνες μαζί! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Κώστας Σόμμερ-Νάταλι Κάτερ: 11 μήνες μαζί!



Το Σάββατο ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον 37χρονο Κώστα Σόμμερ με την 25χρόνη Κύπρια σύντροφό του Νάταλι Κάτερ στο «Balux» της Γλυφάδας, όπου πέρασαν μια μέρα γεμάτη ήλιο, παιχνίδι και... έρωτα. Το ζευγάρι, πιο ερωτευμένο από ποτέ, τράβηξε όλα τα βλέμματα, και όχι άδικα.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Κώστας ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με τη Νάταλι, την φρόντιζε διαρκώς και φυσικά την άλειφε με λάδι αρκετά συχνά για να μην καεί. Αθλητικός τύπος ο Σόμμερ, δεν αρκέστηκε μόνο στο κολύμπι αλλά επιδόθηκε και σε παιχνίδι ποδοβόλεϊ, με τη Νάταλι να τον παρακολουθεί και να τον εμψυχώνει από την ξαπλώστρα. «Ο ηθοποιός και η δασκάλα χορού zumba τον επόμενο μήνα συμπληρώνουν έναν χρόνο σχέσης», μας είπε φίλος τους και συμπλήρωσε: «Όταν έχουν ελεύθερο χρόνο, τον περνάνε πάντα μαζί».
Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, το ζευγάρι προτιμά ήσυχα βράδια στο σπίτι, εξόδους για σινεμά και φαγητό και αποδράσεις με τη μηχανή. Κι οι δυο είναι λάτρεις της υγιεινής ζωής και η αγάπη τους για τη γυμναστική είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που ήρθαν τόσο κοντά.
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...