Δικαιώθηκε η Airfasttickets για τη διαφήμιση ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δικαιώθηκε η Airfasttickets για τη διαφήμιση



Απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου Επικοινωνίας...Δεν προσβάλει τον κλάδο των αυτοκινητιστών το διαφημιστικό σποτ της Airfasttickets.gr έκρινε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας με αφορμή την καταγγελία που είχαν καταθέσει οι επαγγελματίες οδηγοί.
Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ) δικαίωσε την Airfasttickets καθώς σύμφωνα με την απόφαση Αρ. Α 4685 «δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι από την κρινόμενη επικοινωνία είναι πιθανό να αποδοθούν από τους καταναλωτές χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες συμπεριφορές στους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, ούτε να δημιουργηθούν λανθασμένες και προσβλητικές εντυπώσεις συνολικά για τον κλάδο των αυτοκινητιστών».
«Το αποτέλεσμα λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο ότι η πρόθεση δεν ήταν να προσβάλει κανέναν αλλά χρησιμοποιώντας το χιούμορ, να αποτρέψει τα στερεότυπα και να "διασκεδάσει".
Επικράτησε ευτυχώς η λογική! Μήπως λοιπόν οι αντιδράσεις στο εν λόγω διαφημιστικό που ξεσήκωσε κάποιους, ήταν υπερβολικές, αβάσιμες και αστήρικτες;
Μήπως λοιπόν και η απόσυρσή του χρήζει επανεξέτασης από την Airfasttickets;», είναι κάποια εύλογα ερωτήματα...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...