Οι «Χρυσοί σκούφοι», ο μεγάλος νικητής και οι επώνυμοι καλεσμένοι! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Οι «Χρυσοί σκούφοι», ο μεγάλος νικητής και οι επώνυμοι καλεσμένοι!



Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «Βραβεία Χρυσοί Σκούφοι» που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Ανάμεσα τους η Ναταλία Δραγούμη με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο Δημήτρης Ρίζος με την κόρη του Δήμητρα, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Έκτορας Μποτρίνι, η Θάλεια Ματίκα με τον Τάσο Ιορδανίδη, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος με τη σύζυγο του, η Λόλα Νταϊφά, ο Μανώλης Μητσιάς με τη σύζυγό του, ο Ηλίας Μαμαλάκης με τη σύζυγο του Ντορίτα Πετρατζά, η Άννη Ηλιοπούλου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Νίκος Μαούνης με την Έφη Γιαλούση, η Πέμυ Ζούνη και η Γωγώ Μπρέμπου με το συνοδό της.
Να αναφέρουμε πως στα βραβεία «χρυσοί σκούφοι» βραβεύονται τα καλύτερα εστιατόρια αλλά και chef με γευστικές γαστρονομικές αναζητήσεις. Ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων ήταν ο Έκτορας Μποτρίνι, «ο οποίος πήρε το βραβείο «Καλύτερο Εστιατόριο της Ελλάδας» για το «Etrusco» στην Κέρκυρα. Φέτος, δόθηκαν δυο ειδικά βραβεία-κάτι που δεν υπήρχε τις προηγούμενες χρονιές- τα οποία πήραν ο Λευτέρης Λαζάρου για τα 20 συνεχή χρόνια του «Βαρούλκου» και ο σεφ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια για την εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας και την ανάδειξη της ποιοτικής της διάστασης
Οι «Χρυσοί σκούφοι» είναι ένας θεσμός που μετρά είκοσι ολόκληρα χρόνια, ενώ ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση της κριτικής επιτροπής να... αποκαθηλώσει αυτή τη χρονιά από την πρώτη θέση το εστιατόριο Σπονδή, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...