Επτάχρονη είχε όγκο 12 εκατοστών στην ωοθήκη της ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Επτάχρονη είχε όγκο 12 εκατοστών στην ωοθήκη της



Οι γονείς της 7χρονης Ellie-Louise Lewis από το Nottinghamshire πήγαν την κόρη τους στο νοσοκομείο γιατί παραπονιόταν για έντονους πόνους στο στομάχι… για να ανακαλύψουν λίγη ώρα αργότερα ότι είχε έναν τεράστιο όγκο στο μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ στην ωοθήκη της.
Οι γιατροί αρχικά υποψιάστηκαν ότι έπασχε από γαστρεντερίτιδα, όμως το πρήξιμο στο στομάχι της τελικά οφειλόταν σε μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση η μικρή Ellie-Louise υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί ο 12 εκατοστών κακοήθης καρκίνος από την ωοθήκη της.
«Αν δεν ήταν επτά χρονών, θα υποπτευόμουν ότι ήταν έγκυος. Πλέον είχε αποκτήσει ένα γκρι χρώμα στο δέρμα της, σαν αυτό που έχουν οι μελλοθάνατοι. Σοκαριστήκαμε. Πίστευα ότι θα την έχανα, ήταν πολύ άρρωστη. Ήταν οι χειρότερες τρεις ώρες της ζωής μου» είπε η 25χρονη μητέρα της.
Αυτή η μορφή καρκίνου συνήθως εμφανίζεται σε ενήλικες, μόλις το 5% των περιπτώσεων αφορά σε ασθενείς σε εφηβικό ή προεφηβικό στάδιο.
Οι γιατροί αφαίρεσαν την ωοθήκη της Ellie-Louise ενώ θα υποβληθεί και σε τέσσερις χημειοθεραπείες τους επόμενους μήνες.
«Απειλήθηκε η ζωή της. Ήταν ένας πολύ μεγάλος καρκίνος σε ένα πολύ μικρό κορίτσι. Ήταν μια πολύ δύσκολη επέμβαση και τα κατάφερε αρκετά καλά» είπε ο γιατρός της μικρής, Richard Grundy.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...