Έπεσε από το παράθυρο γιατί νόμιζε ότι ήταν ο Spider-Man ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Έπεσε από το παράθυρο γιατί νόμιζε ότι ήταν ο Spider-Man



Ο μόλις έξι ετών Kevin Morais θαύμαζε τον Spider-Man και πίστευε ότι μπορούσε να γίνει σαν τον ήρωά του. Είχε μόλις τελειώσει όλα του τα μαθήματα και ανέβηκε στο δωμάτιό του για να το συγυρίσει και να παίξει.
«Άνοιξα την πόρτα και δεν τον είδα. Τον είδα ξαπλωμένο κάτω» είπε κλαίγοντας με λυγμούς η μητέρα του στο δικαστήριο.
«Ο Kevin βαριόταν εύκολα. Ήταν τέτοιο παιδί. Ανέβηκε στο δωμάτιό του και σκέφτηκα ότι όλα ήταν καλά, γιατί ήταν ο πατέρας του στον επάνω όροφο και οι αδερφές του. Δεκαπέντε λεπτά μετά άκουσα ένα θόρυβο από τον κήπο και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι ο άντρας μου θα έριξε τη μπουγάδα. Δεν άκουσα καμιά φωνή ή κλάμα. Άνοιξα την πόρτα και είδα το γιο μου μέσα σε μια λίμνη αίματος» υποστήριξε η μητέρα του μικρού Maria Morais.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το Μάρτιο του 2011.
Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο μικρός προσπαθούσε να «πετάξει». Ένα χρόνο νωρίτερα ο Kevin προσποιούμενος τον «αόρατο» είχε πέσε από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού του στο Southall, στο δυτικό Λονδίνο. Τότε δεν τραυματίστηκε, όμως δε συνέβη το ίδιο ένα χρόνο μετά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...