Γείτονες ο Γιώργος Παπανδρέου με τη Lady Gaga! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Γείτονες ο Γιώργος Παπανδρέου με τη Lady Gaga!



Το «Πρώτο Θέμα» έδωσε τα στοιχεία, πως το Πανεπιστήμιο Columbia για να διδάξει 7 φορές ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, του εξασφαλίζει διαμονή από την 1η του Γενάρη μέχρι την 13η του Μάη, ενώ τον αμείβει και 30.000 δολάρια!
«Οι προσκλήσεις της δημοκρατίας και της διακυβέρνησης στην παγκόσμια κρίση- Η περίπτωση της Ευρώπης και της Ελλάδας», είναι ο τίτλος του σεναρίου όπου θα έχουν τη δυνατότητα μονάχα 20 ΤΥΧΕΡΟΙ να το παρακολουθήσουν! Το, δε πανεπιστήμιο διαφημίζει τον Γιώργο Παπανδρέου ως άνθρωπο που από τη θέση του ΠΑΣΟΚ έφερε ριζοσπαστικές αλλαγές στο κόμμα του, καθώς ακόμα και το γεγονός ότι βρίσκεται στη λίστα με τους 100 Global Thinkers για το 2010!
Σ' αυτά εμείς δε σχολιάζουμε διότι δε νογάμε τα βαριά πολιτικά και αυτά τα Global Thinkers, αλλά δε μπορούμε να μη πούμε κουβέντα που ο κ. Παπανδρέου, ήδη μένει, σε μια από τις πλέον διάσημες, ακριβές περιοχές του πλανήτη, με άβατον στον απλό κοσμάκη και διαβόητους γείτονες. Ο λόγος για το Upper West Side, όπου διαμένουν, ανάμεσα σ' άλλους, οι Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Bruce Willis, Beyonce, Madonna –όποτε δεν είναι στα Λονδίνα- Robert De Niro!
Αυτά είναι! Πού να βλέπεις τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να τινάζει τα χαλιά με το φακιόλι και τη Λαίντη Γκάγκα να χτυπάει τα κουδούνια στον κ. Παπανδρέου γιατί φτιάχνει φακές και ξέμεινε από ξερό κρεμμύδι! Τι; Δε ζουν έτσι αυτοί οι ζάμπλουτοι; Μπα και εσείς που το ξέρετε; Μήπως έχετε κάνει κροίσοι;
Άλλωστε μη νομίζετε, μπορεί πάμπλουτοι, επιτυχημένοι, καραδιάσημοι, αλλά όπως και ο πρώην πρωθυπουργός μας κατά βάθος είναι απλοί άνθρωποι…
Α.Τ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...