«Ομολόγησα γιατί με πίεσαν» λέει τώρα "δράκος" του Διονύσου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Ομολόγησα γιατί με πίεσαν» λέει τώρα "δράκος" του Διονύσου



Αρνήθηκε τα πάντα ο «δράκος» του Διονύσου κατά την απολογία του. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, όμως, κρίθηκε προφυλακιστέος...
Ο 31χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, οδηγήθηκε ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας. Η απολογία του καθυστέρησε να ξεκινήσει γιατί ο φερόμενος ως βιαστής του Διονύσου, τον οποίο έχουν αναγνωρίσει τα θύματά του, παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο.
Τελικά, του όρισε η ανακρίτρια συνήγορο και γι’ αυτό η απολογία του ξεκίνησε με σχεδόν δυο ώρες καθυστέρηση.
Ενώπιον της ανακρίτριας, ο 31χρονος αρνήθηκε τα πάντα. Παραδέχτηκε μόνο ότι συναντήθηκε με τη γυναίκα στην οποία φέρεται αν επιτέθηκε στις 25 Ιανουαρίου, όταν την πήρε με το αυτοκίνητό του από στάση λεωφορείου και την πήγε σε ερημική περιοχή της Βαρυμπόμπης, όπου και τη βίασε.
Υποστήριξε ότι συναντήθηκε με το θύμα, που τον έχει αναγνωρίσει, αλλά δεν της επιτέθηκε. Είπε ότι την πήγε μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητο και ως εκεί.
Μόνο που όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα έχει υποστηρίξει ο ίδιος μετά τη σύλληψη του. Γιατί στους αστυνομικούς όχι μόνο παραδέχτηκε τα πάντα, αλλά περιέγραψε τις επιθέσεις (ειδικά την τελευταία, τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου) με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Όταν η ανακρίτρια τον ρώτησε γιατί ομολόγησε στους αστυνομικούς, η απάντηση ήταν «επειδή με πίεσαν».
Ανακριτικής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον κρίνουν προφυλακιστέο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...