Σοβαρά επεισόδια στον τελικό Ολυμπιακού Παναθηναϊκού - Εκκενώθηκε ο αγωνιστικός χώρος ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Σοβαρά επεισόδια στον τελικό Ολυμπιακού Παναθηναϊκού - Εκκενώθηκε ο αγωνιστικός χώρος



Λίγο μετά την έναρξης της 2ης περιόδου ο τελικός διακόπηκε λόγω επεισοδίων με τους οπαδούς των δύο ομάδων να κάνουν... ντου και στο παρκέ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία εκκένωσης ο αγωνιστικός χώρος προκειμένου να μπορέσει να ξαναρχίσει το παιχνίδι.
Οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να επιτεθούν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα επίσημα, ενω στη συνέχεια οπαδοί και των δύο ομάδων μπήκαν στο παρκέ και ήρθαν στα χέρια με την αστυνομία να τους χωρίζει!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάνω από 100 καθίσματα έχουν ξηλωθεί από τη θέση τους, μετά τα επεισόδια που ξεκίνησαν.
Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματία καθώς ένας οπααδός του Ολυμπιακού έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει πριν ακόμα ξεκινήσει ο αγώνας, ωστόσο οι διαιτητές έδωσαν την έναρξη καθώς τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει.
Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξή του οι οπαδοί των δύο «αιωνίων» αντιπάλων αντάλλαξαν φωτοβολίδες στιο κλειστό του Ελληνικού, μία εξ αυτών τραυμάτισε στην πλάτη τον Κάιλ Χάινς. Δεν είχε τίποτα το σοβαρό ο παίκτης.
Με το που μπήκαν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και πήραν τις θέσεις τους στην εξέδρα η ατμόσφαιρα άρχισε να «μυρίζει μπαρούτι». Αφού άρχισαν να βρίζονται μεταξύ τους, στη συνέχεια πέταξαν φωτοβολίδες και μία από αυτές έπεσε στο παρκέ και βρήκε τον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού στην πλάτη.
Ο Αμερικανός έπεσε κάτω, αμέσως οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν πάνω του και τον μετέφεραν στα αποδυτήρια όπου θα διαπιστωθεί αν μπορεί να αγωνιστεί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...