Απόπειρα απόδρασης του Π. Βλαστού με ελικόπτερο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Απόπειρα απόδρασης του Π. Βλαστού με ελικόπτερο



Συνελήφθησαν οι δράστες - σε συναγερμό οι φυλακές Τρικάλων...Απόπειρα απόδρασης του ισοβίτη Παναγιώτη Βλαστού με ελικόπτερο έγινε στις 5 το απόγευμα από τις φυλακές Τρικάλων.
Κατά την προσπάθεια προσέγγισης του ελικοπτέρου στο προαύλιο των φυλακών οι φρουροί γάζωσαν και το ελικόπτερο, το οποίο έχει καθηλωθεί. Οι τέσσερις επιβαίνοντες συνελήφθησαν.
Σε κινητοποίηση βρίσκονται, η αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων και δυνάμεις από άλλες περιοχές της Θεσσαλίας προσπαθώντας να περιφρουρήσουν τη φυλακή.
Στο παρκινγκ των φυλακών κατερρίφθη τελικά το ελικόπτερο, με το οποίο, ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός προσπάθησε να αποδράσει και γαζώθηκε από τα πυρα των αστυνομικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, αναμεσα στα οποία ο πιλότος. Ο Παναγιώτης Βλαστός βρίσκεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο των φυλακών.
"Κακώς βρίσκεται στο ιατρείο των φυλακών ο Βλαστός. Πρέπει άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο", τόνισε ο συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
"Δεν μπορεί να υπάρχει πτώση από ελικόπτερο ... και να λέμε ότι είναι αρκετό το ιατρείο των φυλακών", είπε, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του για το πυροβόλησαν τα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο κατά των φρουρών.
"Εγώ δεν είμαι για να κρίνω αλλά για να στηρίξω τον πελάτη μου. Το δικαίωμα προς την ελευθερία είναι δικαίωμα που έχει κάθε βαρυποινίτης", σχολίασε ερωτηθείς για την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...