Απάντηση του Β. Κοντορίζου στη Ζέττα Μακρή ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση του Β. Κοντορίζου στη Ζέττα Μακρή



Απαντώντας σε σημερινές δηλώσεις της κ.Ζέττας Μακρή σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ.Βασίλης Κοντορίζος επισημαίνει τα ακόλουθα: «Άνθρακας ο θησαυρός (το υποτιθέμενο “σκάνδαλο”) που με αγωνιώδη προσπάθεια, αλλά ματαίως, ψάχνει η κυρία Μακρή. Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο εργάζονται 3 άτομα, υπάλληλοι της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-.Δ.Ι.Ε.Κ., και αρκετοί εθελοντές.
Και τα τρία άτομα υπάλληλοι είναι άτομα με αναπηρία, οι δε προσλήψεις έχουν γίνει για δύο εξ αυτών από τον πρώην ΔΟΥΚ, πριν δηλαδή από τη συγχώνευση στην ενιαία Κ.Ε.Κ.Π.Α.-.Δ.Ι.Ε.Κ., και ένα άτομο από την Κ.Ε.Κ.Π.Α.-.Δ.Ι.Ε.Κ, όπως προβλέπεται, δηλαδή μετά από πρόταση – υπόδειξη του ΟΑΕΔ, συνεντεύξεις, επιλογή από επιτροπή, επικύρωση της απόφασης από το Δ.Σ.
Η πολυθρύλητη επερώτηση που προανήγγειλε ότι θα κατέθετε η κυρία Μακρή, είχε ήδη κατατεθεί χθες το απόγευμα, με περιεχόμενο όμως που δεν έχει σχέση με όσα δηλώνει στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Η επερώτηση αυτή, και όποια άλλη τυχόν καταθέσει, φυσικά και θα απαντηθεί.
Εν τω μεταξύ, όμως, είναι το λιγότερο άκομψο και μελαγχολικό να ακούγονται στα ΜΜΕ από την επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης, που ταυτόχρονα είναι νομικός και Γενική Γραμματέας Ισότητας, ισχυρισμοί ότι κάποια άτομα με αναπηρία έχουν μικρότερη ή μεγαλύτερη αναπηρία ή ότι υπάρχει καλός και κακός καρκίνος.
Είναι δε πραγματικά απεχθές οι όποιες εσωκομματικές κόντρες να εμπλέκουν άτομα με αναπηρία και να προσβάλλεται η προσωπικότητά τους δημόσια. Να θυμήσουμε δε ότι ήταν ακριβώς αυτή η πολιτική του εξευτελισμού και της χρησιμοποίησης των ΑμεΑ για ψηφοθηρία που καταγγείλαμε ευθύς μόλις αναλάβαμε, όταν διαπιστώσαμε ότι στο παρά πέντε των εκλογών έγιναν μαζικές προσλήψεις ΑμεΑ στη πρώην Κοινωφελή του Δήμου Αγριάς για υπηρεσίες άσχετες με το αντικείμενό της».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...