Τί ρεκορ προσπαθούν μάταια να σπάσουν... στη Μεγάλη Βρετανία; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Τί ρεκορ προσπαθούν μάταια να σπάσουν... στη Μεγάλη Βρετανία;Αν έχετε κάποιον φίλο που παινεύεται για την όρεξή του, ήρθε η πρόκληση που θα τον αφήσει με ανοικτό το στόμα: Το μπέργκερ των 13.000 θερμίδων, όσες δηλαδή λαμβάνει μέσω της τροφής, ο μέσος... άνθρωπος μέσα σε μία εβδομάδα.
Το Over De Flames Burger, έχει διάμετρο 30 εκατοστών και περιέχει 40 φέτες τυριού, τρία κιλά βοδινού και διεκδικεί επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου χάμπουργκερ της Μεγάλης Βρετανίας.
Το μπέργκερ, το οποίο σερβίρεται με πατάτες και μιλκσέικ, έχει γαρνιτούρα με κέτσαπ και μαγιονέζα, δύο ολόκληρα κρεμμύδια και τρεις ντομάτες.
Το ρεστοράν Οver De Flames στο Νόργουιτς προσφέρει 200 λίρες σε όποιον καταφέρει να το φάει μέσα σε δύο ώρες. Όποιος προσπαθήσει και δεν τα καταφέρει θα πρέπει απλώς να πληρώσει 30 λίρες για το πιάτο.
Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 26 άνθρωποι έχουν προσπαθήσει, αλλά κανείς δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος.
Ο K. De, ο οποίος ανέλαβε το ρεστοράν τον Σεπτέμβριο του 2010, σκέφτηκε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο πιάτο, όταν είδε στην τηλεόραση το αμερικανικό ριάλιτι σόου «Man v Food».


Challenge Burger from Over De Flames από Newscaster

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...