Σε εξέλιξη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ευελπίδων για τη δίκη των 35 συνδικαλιστών ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σε εξέλιξη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ευελπίδων για τη δίκη των 35 συνδικαλιστών



Δεκάδες μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους 35 που δικάζονται σήμερα για τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας...
Στο σημείο βρίσκεται και η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,η οποία σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους χαρακτήρισε «συνεταιράκια» την κυβέρνηση και την τρόικα, ενώ τόνισε ότι «αν οι εργαζόμενοι θέλουν να νικήσουν τη φτώχεια και την ανεργία πρέπει να υψώσουν τείχος και να γκρεμίσουν την τρομοκρατία του κράτους».
Σε ό,τι αφορά τέλος τις κατηγορίες σε βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ επισήμανε ότι ξεκίνησε η κατηγορία με καταστροφές στο υπουργείο και τώρα διώκονται για πλημμέλημα και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Εργασίας είναι χώρος επίσκεψης εργαζομένων και διαξιφισμών με τον υπουργό.
Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη για παράνομη παραμονή σε χώρο δημόσιας υπηρεσίας. Συγκέντρωση συμπαράστασης διοργανώνεται έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 8.00 έως τις 11.00 και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.
Το παρών θα δώσουν και ναυτεργάτες που καταγγέλλουν «την προκλητική και απαράδεκτη μεθόδευση της κυβέρνησης να στήνει προβοκάτσιες και να ενοχοποιεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για να προωθεί την αντιλαϊκή, βάρβαρη πολιτική της με την βία και την τρομοκρατία, στέλνοντας στα δικαστήρια τους εκλεγμένους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...