Δύο ελαφρά τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη στο υπόγειο πάρκινγκ του The Mall στο Μαρούσι ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Δύο ελαφρά τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη στο υπόγειο πάρκινγκ του The Mall στο Μαρούσι



Εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε έκρηξη στο υπόγειο χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου The Mall στο Μαρούσι πριν από λίγη ώρα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχουν δύο ελαφρά τραυματίες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στις 9:55 στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και ενημέρωσαν ότι σε λίγα λεπτά θα γίνει έκρηξη. Ο άγνωστος δεν ανέφερε οργάνωση, αλλά είπε ότι θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης.
Η έκρηξη έγινε λίγο πριν τις 11 στην είσοδο του πάρκινγκ στον παράδρομο της Αττικής Οδού.
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διαδικασία της εκκένωσης αλλά οι πολίτες είχαν απομακρυνθεί και στο χώρο υπήρχαν μόνο οι άνδρες σεκιούριτι και αστυνομικοί.
Οι δύο τραυματίες ήταν άνδρες της εταιρείας security, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Εκεί βρίσκονται και άνδρες της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.
Λόγω της έκρηξης με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισε ο σταθμός του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στη Νερατζιώτισσα και οι συρμοί κινούνται από Πειραιά μέχρι Ειρήνη.
Παράλληλα, παραμένει κλειστό το τμήμα του Προαστιακού από Μεταμόρφωση έως Δ. Πλακεντίας. Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά από και προς το σταθμό του Κιάτου έως το σταθμό της Μεταμόρφωσης και από και προς το σταθμό της Δ. Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...