Ενεργοποιείται ο Ντέμης ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ενεργοποιείται ο Ντέμης



Προσπάθεια να βοηθήσει την ΑΕΚ συγκεντρώνοντας κάποια κεφάλαια φαίνεται πως έχει αρχίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αρχίσει μία ανάλογη προσπάθεια και το καλοκαίρι, δίχως όμως αποτέλεσμα. Κάτι η οικονομική κρίση και η πολιτική αβεβαιότητα, κάτι η είσοδος του Θωμά Μαύρου… έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό.
Ωστόσο, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα στο χείλος του γκρεμού, ίσως και υποκύπτοντας στις πιέσεις ορισμένων να βγει μπροστά για μία ακόμη φορά στα δύσκολα, ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως αποφάσισε να ενεργοποιηθεί ξανά. Σύμφωνα με τη SportDay συναντήθηκε χθες με τον επιχειρηματία Γιάννη Μπεθάνη, με τον οποίο είχε επαφές και το καλοκαίρι, ενώ φέρεται να έχει προσεγγίσει κι άλλους οικονομικά επιφανείς ανθρώπους προκειμένου να συγκεντρώσει κάποια κεφάλαια, είτε μέσω απόκτησης μετοχών από αυτούς είτε με απλές χορηγίες. Άλλωστε κάθε ευρώ είναι ευπρόσδεκτο για την ΠΑΕ στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται.
Την ίδια ώρα, έστω και αργά ο Δημήτρης Βιντιάδης αποφάσισε να βάλει κάποια χρήματα στην ομάδα. Λέγεται πως το ποσό που θα διαθέσει θα είναι της τάξης των 100.000 ευρώ και ως εγγύηση αποπληρωμής θα του εκχωρηθούν κάποια από τα προβλεπόμενα έσοδα της ΠΑΕ. Πάντως το μικρό αυτό ποσό θα διατεθεί για να πληρωθούν οι παίκτες κι όχι για μεταγραφές. Για αυτές σχεδιάζεται να διατεθούν τα χρήματα που είναι έτοιμος να διαθέσει, επίσης με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης, ο Άλκης Φωτίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...