Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Κατηγορείται για φθορά δημόσιας περιουσίας; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Κατηγορείται για φθορά δημόσιας περιουσίας;



Επιτυχία χωρίς παρατράγουδα δεν είναι επιτυχία και αν δε συνέβαινε αυτό στο Χριστόφορο Παπακαλιάτη θα έπρεπε να αρχίσει να ανησυχεί.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται ότι κατέστρεψε έναν από τους ομορφότερους πεζόδρομους της Πλάκας, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Αν".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", παρόλο που ο δήμος Αθηναίων καθυστέρησε πολλούς μήνες να ασχοληθεί με το θέμα, ξεκίνησε η διερεύνηση της καταγγελίας κατοίκου της περιοχής, σύμφωνα με την οποία τα κινηματογραφικά συνεργεία που συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο πλακόστρωτο πίσω από τους Αέρηδες, στην ανατολική πλευρά της Ρωμαϊκής Αγοράς. Οι εκατοντάδες διαβάτες που περνούν καθημερινά από εκεί το χειμώνα και αυξάνονται σε χιλιάδες με τους καλοκαιρινούς τουρίστες, έχουν την τύχη να απολαμβάνουν απρόσκοπτη θέα προς τη βορεινή πλευρά της Ακρόπολης, το Ωρολόγιο του Κυρρήστου και τα υπόλοιπα μνημεία της περιοχής.
Ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, πρόεδρις της επιτροπής Πρωτοβουλίας Κατοίκων πλάκας, είπε πως δε μπορεί να αποδώσει ευθύνες για την καταστροφή του πεζόδρομου σε κινηματογραφικά γυρίσματα!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...