Λαζόπουλος- Ρώπα: Τι συμβαίνει πραγματικά στη σχέση τους; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Λαζόπουλος- Ρώπα: Τι συμβαίνει πραγματικά στη σχέση τους;



Τι συμβάινει πραγματικά στη σχέση του Λάκη Λαζόπουλου με την ηθοποιό Χρύσα Ρώπα μετά τα δημοσιεύματα για ψυχρό κλίμα μεταξύ τους;
Πικραμένη και πολύ απογοητευμένη ήθελαν δημοσιεύματα τη Χρύσα Ρώπα με τον καλό της φίλο, Λάκη Λαζόπουλο για επαγγελματικούς λόγους Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ηθοποιός πήγε στο Παρίσι για να βρεθεί κοντά στο μοναχογιός της, Κωσταντίνο Λάλα που σπουδάζει στη γαλλική πρωτεύουσα! Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν την αναγκάζουν να μένει στην Αθήνα! Έτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση και τώρα προσαρμόζεται στη νέα κατάσταση.
Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Χρύσα Ρώπα δεν τσακώθηκαν πότε και σύντομα ετοιμάζονται να τα πουν και από κοντά…Ο ηθοποιός θα πάει στο Παρίσι για την πρεμιέρα της ταινίας «Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ντέμη Ρούσο και Γάλλου ηθοποιούς.
Τον επόμενο μήνα που θα ξεκινήσει το «ΑΛ Τσαντίρι» και η Χρύσα Ρώπα θα έρχεται κάθε δεκαπέντε μέρες για να κάνει το δικό της quest.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...