Τί συνέβη στο Λευτέρη Πανταζή και λιποθύμησε στο καμαρίνι του; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τί συνέβη στο Λευτέρη Πανταζή και λιποθύμησε στο καμαρίνι του;



Λαχτάρισαν τα κοντινά πρόσωπα και οι συνεργάτες του Λευτέρη Πανταζή πριν από λίφες μέρες, όταν ο γνωστός τραγουδιστής λιποθύμησε στο καμαρίνι του, λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής του στο Βοτανικό, όπου τραγουδά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιο, κατά τις 4 τα ξημερώματα ένιωσε μια δυσφορία όταν κατέβηκε από τη σκηνή. Δε μπορούσε να κινηθεί και ζήτησε νερό στο καμαρίνι, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ο ίδιος είπε: "Έπεσα ξερός... Από την αρχή του προγράμματος ένιωθα αδιαθεσία. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή ζαλίστηκα και πήγα με δυσκολία στο καμαρίνι μου. Ζήτησα νερό, αλλά μέχρι να μου το φέρουν λιποθύμησα."
Αφού τον συνέφεραν, τον άφησαν να κοιμηθεί λίγο στο καμαρίνι κι έπειτα τον βοήθησαν να επιστρέψει στο σπίτι, όπου έμεινε στο κρεβάτι για 4 ημέρες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Λευτέρης Πανταζής έπαθε υπερκόπωση, η οποία σε συνδυασμό με ίωση τον εξασθένισε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...