Αυλαία στην φάση των ομίλων του Champions League ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αυλαία στην φάση των ομίλων του Champions League



Την τελευταία ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου μέσα στο 2012 έχουν οι φίλοι του αθλήματος αφού απόψε διεξάγεται η 6η αγωνιστική του Champions League.
Αστεράκια και σεντόνια θα δούμε από το νέο έτος πλέον, ενώ ενδέχεται να μην δούμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Διαβάστε τα σενάρια της τελευταίας μέρας.

5ος Όμιλος: Ζητείται θαύμα για την Τσέλσι
Σοβαρό κίνδυνο να γίνει η πρώτη κάτοχος του Champions League που την αμέσως επόμενη χρονιά του θριάμβου της αποκλείεται από τη φάση των ομίλων διατρέχει η Τσέλσι. Για την ακρίβεια, οι «μπλε» δεν κρατούν καν την τύχη στα χέρια τους, καθώς δεν αρκεί η νίκη επί της σίγουρα αποκλεισμένης Νόρτζελαντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά χρειάζονται ταυτόχρονη ήττα της Γιουβέντους στο Ντόνετσκ απέναντι στη Σαχτάρ που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και τερματίζει πρώτη με νίκη ή ισοπαλία.

6ος Όμιλος: Δύσκολα θα αλλάξει κάτι
Μετρημένα κουκιά μοιάζουν όλα στον έκτο όμιλο του Champions League, καθώς έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα περάσουν στους «16», (Μπάγερν και Βαλένθια) ποια θα συνεχίσει στο Europa League (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ) και ποια θα πάει… σπίτι της (Λιλ).

7ος Όμιλος: «Σφαγή» για τον δεύτερο
Τα πράγματα στον έβδομο όμιλο του Champions League είναι απλά: η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα πρώτη, η Σπαρτάκ Μόσχας σίγουρα… αποκλεισμένη, ενώ Μπενφίκα και Σέλτικ θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους «16», προκειμένου να μη μείνουν με την παρηγοριά του Europa League.

8ος Όμιλος: Μάχη στα ίσα
Η ομάδα που θα συνοδεύσει ως δεύτερη τη Μαν. Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League είναι η μοναδική εκκρεμότητα στον όγδοο όμιλο. Γαλατάσαραϊ και Κλουζ διεκδικούν τη θέση, ενώ εκτός νυμφώνος έχει μείνει η Μπράγκα, που δεν ελπίζει ούτε στην… μετακόμιση στο Europa League.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...