Παρέμβαση Ιωαννίδη για το Πανθεσσαλικό ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση Ιωαννίδη για το Πανθεσσαλικό



Το νέο εξώδικο που απέστειλαν τα «Τουριστικά Ακίνητα» σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου έβαλε πάλι σε κίνδυνο την διεξαγωγή της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Πανθεσσαλικό.
Ωστόσο, με παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε οριστεί απο την διοργανώτρια αρχή.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, όμως, μέσω της παρέμβασής του, κάλεσε τους δύο συλλόγους να διευθετήσουν άμεσα τις υποχρεώσεις τους.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που απέστειλε η Γραμματεία Αθλητισμού:
«Με παρέμβαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο αγώνας για την 13η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος «FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π» Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Γιαννιτσών, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 9/12/2012 και ώρα 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διεξαχθεί κανονικά.
Παράλληλα, ο κ. Ιωαννίδης, αναφορικά με το εξώδικο που εστάλη από τα «Τουριστικά Ακίνητα» στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που χρησιμοποιούν το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επισημαίνει, πως οι δύο ομάδες θα πρέπει να διευθετήσουν άμεσα τις όποιες υποχρεώσεις τους».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...