Το νέο γελοίο αμάξι του Πάπα! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Το νέο γελοίο αμάξι του Πάπα!



Ο Πάπας απέκτησε καινούργιο αμάξι και είπε να μη σπάσει την παράδοση οπότε διάλεξε..., και πάλι, μια Mercedes.
Είναι βασισμένο στην M-Class που κυκλοφορεί και μπορείς να παραγγείλεις από οποιονδήποτε dealer της Mercedes-Benz dealer, αλλά, όπως είναι αναμενόμενο, έχει κάποια extras που δεν περνούν απαρατήρητα και δεν προσφέρονται στη διαφημιστική μπροσούρα του συγκεκριμένου μοντέλου ως επιλογές.
Κάτι άλλαξε από την προηγούμενη έκδοση του Παποχήματος και το μέρος στο οποίο μπαίνει ο θρόνος έγινε μεγαλύτερο, πιο ευάερο και ευήλιο. Φυσικά τα τζάμια είναι, όπως και στην προηγούμενη έκδοση, αλεξίσφαιρα για να μπορεί ο Πάπας να κυκλοφορεί με ασφάλεια
Ο θρόνος είναι βασικό σημείο σχεδιασμού του νέου Popemobile και έρχεται με ένα καλοραμμένο κάλυμμα για τα χέρια του Holy Father. Όταν δε βρίσκεται στο Βατικανό το Popemobile μεταφέρεται αεροπορικώς. Οπότε για να πακετάρεται πιο εύκολα η Mercedes μείωσε το ύψος στη θέση οδήγησης μερικά εκατοστά.
Η Mercedes-Benz κατασκευάζει τα Παποχήματα περισσότερα από 80 χρόνια. Εδώ το πρώτο, ένα Nürburg 460 Pullman Saloon για τον Πάπα Πιο XI το 1930.
Όταν τα Παποχήματα αποσύρονται γίνονται μέρος της συλλογής στην πτέρυγα Βατικανού στο μουσείο της Mercedes-Benz Museum στη Στουτγάρδη, όπως αυτό το μοντέλο G500.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...