«Θα κλείσουμε τα σχολεία, εάν δεν έρθει πετρέλαιο» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Θα κλείσουμε τα σχολεία, εάν δεν έρθει πετρέλαιο»Σκληραίνουν τη στάση τους οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας της έλλειψης πετρελαίου στα σχολεία, στα οποία οι μαθητές αναγκάζονται να κάνουν μάθημα κάτω από το ψύχος.
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, όπως ανακοίνωσε χθες η πρόεδρός της, δήμαρχος Εορδαίας Βίκυ Βρυζίδου, αποφάσισε να κρατήσουν τα σχολεία κλειστά μέχρι τη διασφάλιση από την Πολιτεία επιπλέον χρηματοδότησης για τη θέρμανση των σχολικών μονάδων από το νέο έτος.
Όπως είπε η κυρία Βρυζίδου, σε συνέντευξη Τύπου, οι δήμοι έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση και δεν μπορούν να αναμένουν την οικονομική τους κατάρρευση. Στη συνέντευξη Τύπου αναλύθηκαν και από τα υπόλοιπα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων το θέμα της διαθεσιμότητας, η θέρμανση των σχολείων, οι προνοιακές δαπάνες, η μείωση της αντιμισθίας δημάρχων και αιρετών και των χρηματοδοτήσεων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...