Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας;



Το αγοράκι της φωτογραφίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει δύο αδελφές και μεγάλωσε σε ένα ευκατάστατο περιβάλλον, καθώς ο πατέρας του διατηρούσε εργοστάσιο κοπής μαρμάρων. Μόλις στα 17 του χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει, από ένα πείσμα, σε τσαγκαράδικο στο Μοναστηράκι, γεγονός που στάθηκε αφορμή για να αγαπήσει τα αξεσουάρ. Τέλειωσε την Ελληνογαλλική Σχολή St. Paul και στα 20 του, έφυγε για να σπουδάσει χορευτής στην Ιταλία. Εκεί, συνεργάστηκε με την ιταλική τηλεόραση Rai και γνώρισε πολλούς σημαντικούς σχεδιαστές και επώνυμους ανθρώπους της εποχής.
Πρόκειται για τον Λάκη Γαβαλά, την παιδική φωτογραφία του οποίου αλιεύσαμε από την στήλη της Athens Voice, "Back 2 the future", όπου τον είδαμε στην ίδια πόζα της παιδικής της ηλικίας και στην ενήλικη ζωή του. Κατά την παραμονή του στην Ιταλία, ο Λάκης Γαβαλάς ήρθε σε επαφή με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και έμαθε πολλά για το στιλ και την κομψότητα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, άνοιξε ένα μαγαζί στη Ρόδο, με ημιεπώνυμα ιταλικά ρούχα, τα οποία πουλούσε σε πολύ καλές τιμές. Στην πορεία, αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του fashion design.
Μια ζωή μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, πολυτελής, φανταχτερή. Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα τον οδήγησαν σε αδιέξοδο, ενώ ο ίδιος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη φυλακή για χρέη προς το Δημόσιο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...