285 ευρώ για 3 ποτά!!! Είσαι με τα καλά σου Αργυρώ; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

285 ευρώ για 3 ποτά!!! Είσαι με τα καλά σου Αργυρώ;



"Είσαι μαλάκας, δεν έχεις λεφτά ρε, είσαι γύφτος και γι' αυτό δεν θέλεις να πληρώσεις" ήταν ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς του... συζύγου της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, Εμμανουήλ Μανωλάκης, όταν η παρέα του Χρήστου Χωμενίδη διαμαρτυρήθηκε για το εξωφρενικό ποσό των 285 ευρώ για 3 ποτήρια κονιάκ (!!!), την ώρα που ολόκληρο το μπουκάλι (μάρκα Remy Martin) κοστολογείται γύρω στα 50 ευρώ.
Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, έπεσαν αρκετά μπινελίκια, με αποτέλεσμα ο σύζυγος της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου να καλεί την Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όπως διαβάσαμε στην αποκαλυπτική εφημερίδα NEWS, οι δύο πλευρές έλυσαν τελικά τις διαφορές τους στο δικαστήριο, όπου δικαιώθηκε η πλευρά Χωμενίδη.
Αλλά το ζήτημα είναι άλλο. Γίνεται κυρία Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης να μου χρεώνεις 285 ευρώ 3 ποτήρια κονιάκ; Δεν ντραπήκατε, όχι μόνο να ζητήσετε αυτά τα χρήματα, αλλά να κάνετε και ολόκληρη σκηνή και να βρίσετε τον πελάτη, επειδή διαμαρτυρήθηκε για το εξωφρενικό ποσό.
Καλό θα ήταν να συνέλθετε και γρήγορα, δείτε την πραγματικότητα γιατί μου φαίνεται πως έχετε αρχίσει να ξεφεύγετε επικίνδυνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...