Απονομή πλατινένιου CD στον Στέλιο Ρόκκο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Απονομή πλατινένιου CD στον Στέλιο Ρόκκο


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες , το δισκοπωλείο RELOAD γέμισε από θαυμαστές και φίλους του Στέλιου Ρόκκου...από τους συνεργάτες του και τους συντελεστές του δίσκου του ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, οι οποίοι ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί του την επιτυχία του νέου του cd που έγινε πολυπλατινένιο.
Ο Στέλιος Ρόκκος, πολύ ικανοποιημένος για αυτή του την επιτυχία σε τόσο δύσκολους καιρούς όπως τόνισε, ευχαρίστησε την εταιρεία του, τους δημιουργούς των νέων του τραγουδιών, τον Αντώνη Ρέμο, που τον τίμησε με την παρουσία του, το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΦΑΙΡΑ, με τον οποίο διοργανώθηκε η εκδήλωση, καθώς και την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με την οποία κυκλοφόρησε εκτός δισκοπωλείων.
Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν «η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος», όπως ο ίδιος είπε, ζητώντας από το κοινό να του επιτρέψει να τη φιλήσει. Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μικρή του κόρη Μέλια.
Μετά την απονομή ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε ζωντανά τα τραγούδια «Είμαι δικός σου», «Θυμάμαι», «Σ΄ έχασα», «Φεγγάρια» από το νέο cd ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αλλά και την παλαιότερη επιτυχία του «Έμεινα εδώ». Μετά από κλήρωση δύο τυχεροί κέρδισαν από ένα εισιτήριο για τον αγώνα Ολυμπιακός – Arsenal.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...