Αρωματικά αφρόλουτρα για την Αυστραλή πρωθυπουργό! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αρωματικά αφρόλουτρα για την Αυστραλή πρωθυπουργό!



Για τη ζωή του ως σύντροφος της Αυστραλής πρωθυπουργού μίλησε για πρώτη φορά ο Τιμ Μάθεσον και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.
Όχι, δεν την περιμένει να γυρίσει από τη δουλειά και να της έχει μια έκπληξη στο τραπέζι, όπως θα έκανε ίσως ο ιδανικός σύντροφος, αλλά ο πρώτος κύριος της Αυστραλίας κάνει το καλύτερο που μπορεί για την πρώτη κυρία και αυτό απ' ότι φαίνεται θα το ζήλευαν πάρα πολλές γυναίκες.
Όπως αναφέρει ο ίδιος μόλις ακούσει για παράδειγμα το κλειδί στην πόρτα, περασμένα μεσάνυχτα, σηκώνεται από το κρεβάτι αθόρυβα και ετοιμάζει ένα χλιαρό αρωματικό μπάνιο για την Τζούλια Γκίλαρντ.
Το πρωί - πολύ πρωί όμως, σύμφωνα με τις δικές του εκμυστηρεύσεις- της φέρνει τις εφημερίδες και αν έχουν θετικά σχόλια για την πρώτη κυρία, η χαρά του είναι έκδηλη.
Χαρά του είναι, επίσης, να της χτενίζει τα μαλλιά, μιας και υπήρξε κομμωτής και να βεβαιώνεται ότι δεν πετά ούτε μία τρίχα! Ακόμη, ότι οι ρίζες είναι καλυμμένες με το ίδιο κόκκινο της φωτιάς χρώμα και «δε βγαίνει ένα γκριζόμαυρο -αντιαισθητικό- πράγμα», που στην πολύχρονη καριέρα του θα πρέπει να έχει μισήσει όσο τίποτε άλλο, στην εμφάνιση και ιδιαίτερα στο κεφάλι μιας γυναίκας.
Ιδιαίτερα πάντα αποκαλυπτικός εξομολογήθηκε ότι παρακολουθεί τα του Κοινοβουλίου καθισμένος στον καναπέ, αλλά δεν του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τον αποκοιμίζουν. Εξαίρεση, λέει, αποτέλεσε η μέρα που η πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Τόνι 'Αμποτ «μισογύνη». Τότε, όχι μόνο δεν τον πήρε ο ύπνος, ως συνήθως, αλλά παρακολούθησε όλο το «λιθοβολισμό» του 'Αμποτ, μη μπορώντας να πιστέψει σ' αυτά που άκουγε, περήφανος όμως απερίγραπτα για τη σύντροφο της ζωής του!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...