Έπιασαν ανήλικο με κοκαΐνη και χασίς έξω από σχολείο! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Έπιασαν ανήλικο με κοκαΐνη και χασίς έξω από σχολείο!



Έξω από ένα σχολικό συγκρότημα στην πόλη της Κέρκυρας αναζητούσε αγοραστές για το εμπόρευμά του ένα ανήλικο Ελληνόπουλο...
...που ήταν «φορτωμένο» με χασίς και κοκαΐνη! Οι καθηγητές τον αντιλήφθηκαν, όμως, και ειδοποίησαν αστυνομικούς.
Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον ανήλικο κοντά στο σχολείο, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 93,1 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του κατέσχεσαν άλλη μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης! Ο νεαρός διακινητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης στο σπίτι ενός 27χρονου Αλβανού στη Μήθυμνα. Λίγο νωρίτερα, ο δράστης είχε πουλήσει μικροποσότητα ηρωίνης σε δυο Έλληνες ηλικίας 54 και 26 χρόνων στην Πέτρα. Στην κατοικία του κατασχέθηκαν μία συσκευασία με 858 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πέντε συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 117,1 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και 1.200 ευρώ! Ο 27χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε μαζί με τους «πελάτες» του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Αγοραστές για 50,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναζητούσαν δυο Αλβανοί ηλικίας 22 και 23 χρόνων στα Γουβιά της Κέρκυρας, όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους στο Κοντόκαλι, βρέθηκαν άλλες 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 265 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά κι έτσι οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...