Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με τον Πρόεδρο Διοίκησης του Π.Θ. Ν.Ζούμπο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με τον Πρόεδρο Διοίκησης του Π.Θ. Ν.Ζούμπο



Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, βολιώτης καθηγητής Παθολογίας - Αιματολογίας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Νίκος Ζούμπος, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Ζούμπος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για το ρόλο του Συμβουλίου και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα όσον αφορά τη λειτουργία του Ιδρύματος. Ο κ.Σκοτινιώτης από την πλευρά του τον ενημέρωσε για τη σχέση συνεργασίας του Δήμου Βόλου με το ακαδημαϊκό ίδρυμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αποτελεί πολύτιμο επιστημονικό σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής.
Οι κ.κ. Σκοτινιώτης και Ζούμπος συμφώνησαν να υπάρξει διεύρυνση της συνεργασίας αυτής, με στόχο τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του προς όφελος της πόλης και των πολιτών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...