Και εγένετο...iPad mini ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Και εγένετο...iPad mini



Η πολυαναμενόμενη μίνι ταμπλέτα της Apple, το μικρό αδερφάκι της συσκευής που δημιούργησε την κατηγορία και έγινε το αντικείμενο του καταναλωτικού πόθου εκατομμυρίων γκατζετόφιλων σε όλο τον κόσμο, παρουσιάστηκε την Τρίτη. Η οθόνη του έχει μέγεθος 7,9 ίντσες (20εκ), ζυγίζει μόλις 300 γραμμάρια και έχει πάχος 7,2 χιλιοστά.
Θα έχει τις ίδιες λειτουργίες με το μεγάλο και η τιμή του θα αρχίζει από τα 329 δολάρια στην Αμερική, σαφώς ψηλότερη από την αναμενόμενη, κάτι που έκανε τους άμεσους ανταγωνιστές του, Amazon (Kindle Fire) kai Google (Nexus 7) να πάρουν μια βαθιά ανάσα και οδήγησε τη μετοχή της Apple σε χαμηλότερα επίπεδα.
Οι επενδυτές μπορεί να ανησυχούν για την ψηλή τιμή, αλλά οι αγοραστές φαίνεται πως δεν πτοούνται καθώς όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της εταιρίας Tim Cook, πριν δύο βδομάδες η Apple συμπλήρωσε πωλήσεις 100 εκατομμυρίων iPad.
Ταυτόχρονα η εταιρία που παράγει καταναλωτική τεχνολογία αιχμής με ρυθμούς πολυβόλου παρουσίασε την τέταρτη γενιά του μεγάλου iPad με βελτιώσεις κυρίως στην ταχύτητα του επεξεργαστή και τη διάρκεια της μπαταρίας, το νέο MacBook 13' με οθόνη retina, τα νέα desktop iMac ακόμα γρηγορότερα και ακόμα λεπτότερα και το νέο Mac Mini.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...