Μεγάλη Διεθνής Διάκριση για τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλη Διεθνής Διάκριση για τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη



Μεγάλη διάκριση πέτυχε ο chef-pattiseur Νικόλαος Νερολαδάκης και τα ζαχαροπλαστεία "Κωνσταντινίδης", καθώς την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παγωτού 2010/2011, υπερτερώντας τον σκληρό ανταγωνισμό από οκτώ διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες.
Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το κλαδικό περιοδικό διεθνούς φήμης Gelato μαζί με την Ακαδημία Ιταλικού Παγωτού και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Steigenbeger, στο Βερολίνο.
Οι διαγωνιζόμενοι, κατά τη διάρκεια της τελικής τους δοκιμασίας, αναμετρήθηκαν στην παρασκευή παγωτού με γεύση μάνγκο και σοκολάτα. Ο Chef έχοντας ως γνώμονα τα αγνά και ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιεί καθημερινά, οδηγήθηκε σε αυτή την πολύ σημαντική ευρωπαϊκή καταξίωση.
Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη απέδειξαν για άλλη μια φορά πως μικρές και γλυκές δημιουργίες όπως ένα καλό παγωτό, όταν φτιάχνεται με πραγματικό μεράκι και αγνά υλικά, έχει τη δυνατότητα να απογειώσει και τις πέντε αισθήσεις ακόμα και του πιο αυστηρού κριτή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...