Αυγούστου 2013 ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Οι φωτογραφίες που η Ελλη Κοκκίνου θέλει να ξεχάσει!!!


Πως αλλάζει ο άνθρωπος, θυμηθείτε τη σεχοβόμβα Έλλη πως μας συστήθηκε! Δεν είναι τα παραπανίσια κιλά αλλά το… λουκ χαρωπής νοικοκυράς που ξεδίνει απ το σφουγγάρισμα μ΄ενα κεφιόζικο τραγούδι…. Απολαύστε την!!!

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη


Μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου στη Χαλκίδα, όπου κηδεύτηκε ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης.
Από νωρίς το πρωί φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος βρέθηκαν στο χώρο του ναού για να αποχαιρετίσουν τον σχεδιαστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στο σπίτι του στο Κολωνάκι.
Πλήθος επωνύμων σχεδιαστών και μοντέλων κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη του Μιχάλη Ασλάνη και εξέφρασαν γραπτώς τα συλλυπητήριά τους ευχόμενοι καλό ταξίδι στον άνθρωπο που τόσο αγάπησαν.
Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στην κηδεία ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Νόνη Δούνια, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Γιάννης Καζανίδης και ο Φιλήμονας.

Ασλάνης: Το τελευταίο αντίο, η απαρηγόρητη βαφτιστήρα του, οι γυναίκες που τον κατέστρεψαν και η γειτονιά του στη Χαλκίδα!


Με μία αγκαλιά λουλούδια έφτασε συντετριμμένη η 22χρονη Τζούλια, η βαφτιστήρα του Μιχάλη Ασλάνη, στο ατελιέ του όταν έμαθε όλα όσα είχαν συμβεί.
Ήταν το τελευταίο πρόσωπο που θέλησε να αποχαιρετήσει ο αξέχαστος μόδιστρος πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, με μία ιδιόχειρη επιστολή στην οποία της έγραφε: «Αγαπημένη μου Τζούλια. Ελπίζω να περνάτε όμορφα. Πόσο θα ήθελα να ήμουν μαζί σας το καλοκαίρι στη Δήλο, και να βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα. Σας αγαπώ...».
Η Τζούλια άθελά της έμπλεξε σε όλα όσα ακούστηκαν για τις δύο γυναίκες που λέγεται πως κατέστρεψαν οικονομικά τον Μιχάλη Ασλάνη, παρόλο που δεν είχε καμία σχέση μαζί τους αφού είχε τεράστια αγάπη για τον σχεδιαστή. Άλλωστε, είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε και τη σπούδασε, γι' αυτό και νιώθει για εκείνον τεράστια ευγνωμοσύνη, όπως και οι γονείς της οι οποίοι ήταν οικονόμοι στο σπίτι του Μιχάλη στη Μύκονο. Όσο για τις γυναίκες που όπως έχει ακουστεί, του έστησαν οικονομική απάτη, τα ονόματά τους είναι Βικτόρια και Αντζέλικα και είναι 30 και 60 χρονών αντίστοιχα.
Η Χαλκίδα σήμερα έχει ντυθεί στα μαύρα καθώς αποχαιρετά τον Μιχάλη που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η κηδεία είχε προγραμματιστεί στις 11 σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου προκειμένου συγγενείς και φίλοι να του πουν το τελευταίο αντίο.
Συντοπίτες του που τον είχαν ζήσει από κοντά όλα αυτά τα χρόνια, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον. «Κάθε μεσημέρι, μαζευόμασταν στην γειτονιά και παίζαμε ατελείωτες ώρες. Αυτό που άρεσε στον Μιχάλη ήταν τα έθιμα του καλοκαιριού. Μαζευόμασταν και κάναμε τον κλήδονα.
Μάλιστα ανάβαμε και φωτιές και όλοι μαζί περνούσαμε ανέμελα χρόνια» λέει ένας φίλος του στο evianews. Ο Μιχάλης είχε φύγει από τη Χαλκίδα από 14 ετών για την Αθήνα ώστε να βρει μία καλύτερη τύχη, όμως την επισκεπτόταν συχνά για να δει τους συγγενείς του και τους φίλους του. Το πατρικό του σπίτι δεν υπάρχει πια καθώς γκρεμίστηκε το 2000. Δείτε φωτογραφίες από τη γειτονιά όπου μεγάλωσε.

Δείτε πως ήταν η Ρία Αντωνίου πριν τις ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ


Είναι ξανθιά, γαλανομάτα, με κουκλίστικη ομορφιά και κορμί που πολλές θα ζήλευαν! Υπάρχει όμως ένα θεματάκι...!
Τι απ'όλα αυτά είναι αληθινό επάνω στην μοντέλα Ρία Αντωνίου; Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κάντε τη σύγκριση!


Αυτές οι celebrities είναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ χωρίς να χύσουν ιδρώτα στο γυμναστήριο!


Blake Lively, Angelina Jolie, Kristen Stewart και άλλες σταρς με ζηλευτά σώματα παραδέχονται πώς δεν έχουν ιδέα τι θα πει να ιδρώνεις στο γυμναστήριο, κάνοντας μας να σκάμε από τη ζήλια.
Δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο hot ονόματα του Hollywood, είναι και κορμιά θανατηφόρα. Γνώριζες όμως πως πολλές από τις συγκεκριμένες κυρίες αφήνουν τα βαράκια και πιάνουν τα... κουτάλια;

Angelina Jolie

"Πραγματικά, δεν κάνω γυμναστική. Πάντα ήμουν αδύνατη και μου αρέσει όταν οι ρόλοι μου απαιτούν να τρέχεις και να πηδάς όλη την ώρα. Τότε ουσιαστικά κάνω τη γυμναστική μου", είχε δηλώσει η Angelina Jolie στο περιοδικό US προκαλώντας τις πιο παχουλές φανς της.

Kristen Stewart

Όπως έχει δηλώσει η σταρ του Twilight είναι φυσική "κοκκαλιάρα", όπως και όλη της η οικογένεια, ενώ πηγαίνει πολύ σπάνια στο γυμναστήριο.

Blake Lively

"Τρώω cupcakes και δε γυμνάζομαι. Αν με ρωτήσεις σε 10 χρόνια πιθανότατα θα μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή γι αυτή μου την απάντηση. Δεν πίνω καν νερό, είναι τραγικό", δήλωσε στο NYC στην πρεμιέρα για την τελευταία της ταινία Savages το Gossip Girl. Να σε πιστέψουμε Blake Lively;

Emma Stone

Η Emma δε χρειάζεται να χύσει... αίμα και ιδρώτα στη γυμναστική για να διατηρήσει την σιλουέτα της. Όπως δήλωσε πρόσφατα, έχει να πατήσει ένα δίμηνο στο γυμναστήριο και δεν το κυνηγά κιόλας.

Μegan Fox

Oύτε αυτό το κορίτσι γυμνάζεται, ενώ υποστηρίζει πως τώρα με την εγκυμοσύνη απλά προσέχει τη διατροφή της- για πρώτη φορά στη ζωή της.

Krysten Ritter

Το κορίτσι του Breaking Bad δεν ξέρει από γυμναστική, διατροφές, δίαιτες και τα συναφή, είναι απλά έτσι το σκαρί της, όπως έχει δηλώσει πολλάκις.

Taylor Swift

Το γυμναστήριο δεν είναι άγνωστη λέξη για εκείνη -καθώς όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue- καθώς πηγαίνει που και πού, αλλά δεν ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα, oύτε έχει κάνει ποτέ δίαιτα. Lucky you Taylor!


Τι ζει μέσα στο μπουκάλι μπίρας;


Δεν το βλέπουμε και κάθε μέρα

Θανατηφόρο τροχαίο στο Καναλάκι της Πρέβεζας


Τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 57χρονου είχε σαν αποτέλεσμα η σφοδρή σύγκρουση δύο ι.χ. στην περιοχή «Μποντάρι» στο Καναλάκι της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, το θανατηφόρο ατύχημα έγινε στο δρόμο μεταξύ της διασταύρωσης για το χωριό Δεσποτικά και Βαλανιδούσας το απόγευμα της Παρασκευής.
Το ένα όχημα, με οδηγό τον 57χρονο για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, παππούς, κόρη και τα δύο εγγόνια ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 6 και 7 ετών αντίστοιχα.
Από την σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 57χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος.
Και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ελαφριά ο παππούς και το κοριτσάκι και σοβαρά η μητέρα και το αγόρι.
Ο παππούς και το 7χρονο κοριτσάκι, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πρέβεζας ενώ σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα των παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στα Γιάννενα και το μικρό αγόρι αφού διασωληνώθηκε μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο του Ρίο.

Εξαφανίστηκε 5χρονη στο Ίλιον


Την Παρασκευή 30 Αυγούστου εξαφανίστηκε από το Ίλιον στην Αθήνα, η 5χρονη Χουντά Γουαζάν. Το κοριτσάκι έχει καστανά μαλλιά, καφέ μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 17 κιλά. Φορούσε ροζ φόρεμα και άσπρα πέδιλα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι στη Γη χοροπηδούσαν ταυτόχρονα


Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι που κατοικούμε σ’ αυτόν τον πλανήτη χοροπηδούσαμε την ίδια στιγμή;

Τρομακτική φάρσα με δεινόσαυρο σε υπάλληλο γραφείου - ΒΙΝΤΕΟ


Βελοσιράπτορας: γένος δρομεοσαυρίδη θηριόποδου δεινόσαυρου που έζησε, κατά προσέγγιση πριν από 75 με 71 εκατομμύρια χρόνια, κατά τη διάρκεια της Ύστερης Κρητιδικής Περιόδου....
Προσφάτως, επανεμφανίστηκε σε διάδρομο γραφείων της Άπω Ανατολής, κυνηγώντας πανικόβλητους εργαζόμενους και στέλνοντας παρά τρίχα έναν συγκεκριμένο υπάλληλο στον άλλο κόσμο!
Παρακολουθείστε το βίντεο της φάρσας:

Πλάσμα με φτερά εμφανίστηκε σε δρόμο της Ινδονησίας


Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από κάμερα ασφαλείας στην Ινδονησία έχει γίνει θέμα συζήτησης, αφού εμφανίζεται ένα φωτεινό πλάσμα...με φτερά το οποίο μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η μορφή εμφανίζεται από το πουθενά και αφού στέκεται για λίγη ώρα στο έδαφος ξαφνικά χάνεται.
Λίγο αργότερα άνθρωποι φτάνουν στο σημείο για να δουν τι έχει γίνει.
Οι θεωρίες για το βίντεο είναι πολλές, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ψεύτικο και πως πρόκειται για διαφημιστικό ταινίας ή video game που θα βγει στην αγορά τις επόμενες μέρες.

Εστιατόριο:Grey’s Anatomy


Το είδαμε κι αυτό! Στη Λετονία, δεν μπορεί κάποιος είχε απωθημένο να γίνει γιατρός αλλά η ζωή τον οδήγησε στο να γίνει ιδιοκτήτης εστιατορίου, μόνο έτσι εξηγείτε η ύπαρξη ενός εστιατορίου- νοσοκομείου.
Οι σερβιτόρες του εστιατορίου Hospitals είναι ντυμένες νοσοκόμες, οι σεφ- γιατροί και τα γεύματα σερβίρονται λες και βρίσκεσαι σε χειρουργείο. Οι πελάτες κάθονται σε καρέκλα οδοντιάτρου ενώ τα πιάτα σερβίρονται σε ανοξείδωτο χάλυβα και τρώγονται με τα χειρουργικά εργαλεία. Όσο για το αλάτι και το πιπέρι προστίθενται με σύριγγα.
Οι πελάτες- ασθενείς έχουν επίσης την επιλογή να είναι δεμένοι σε ζουρλομανδύα και ταΐζονται από μια νοσοκόμα. Το ιατρικό εστιατόρια στη Ρίγα της Λετονίας σερβίρει ιδιόμορφα μακάβρια πιάτα όπως κέικ που είναι διακοσμημένα με μέρη του σώματος όπως μύτη, δάχτυλα και γλώσσες.
Στο μπαρ, το προσωπικό είναι ντυμένο σαν χειρούργοι και σερβίρουν κοκτέιλ και κρασί σε επιστημονικές φιάλες, δοκιμαστικούς σωλήνες και φιαλίδια, ενώ στις οθόνες παίζουν βίντεο από ιατρικές σειρές.
Πάρτε μια γεύση από το περίεργο αυτό εστιατόριο μέσα από φωτογραφίες

Το ζάρι του 21ου αιώνα!


Συνδέεται με ηλεκτρονικές συσκευές και «αντιλαμβάνεται» τους παίκτες που κλέβουν
Το ζάρι έχει μια πολύχρονη ιστορία, «υπηρετώντας» πιστά πλήθος παιχνιδιών, χωρίς να έχει την ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. Ωστόσο, η εταιρεία Game Technologies πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για την εξέλιξη της ιστορικής κατασκευής.
Έτσι, με το Dice+ (Ζάρι+) φέρνει την παραδοσιακή μέθοδο τυχαίας επιλογής αριθμού στον 21ο αιώνα. Η συσκευή παραμένει πιστή στο παραδοσιακό ζάρι, με την παράλληλη προσθήκη της δυνατότητας επαφής με smartphones και tablets μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, η παραδοσιακή μέθοδος παιξίματος ενσωματώνεται σε σύγχρονες πλατφόρμες ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Το Dice+ είναι συμβατό με Android 4.0 και νεώτερες εκδόσεις καθώς και το iPad 3. Η εμβέλειά του φτάνει τα 4,5 μέτρα, κάτι που μοιάζει επαρκέστατο δεδομένου ότι οι παίκτες θα το χρησιμοποιούν κοντά στη συσκευή με την οποία συνδέεται.
Επιπλέον, για να τονιστεί ο μοντέρνος χαρακτήρας της συσκευής, οι αριθμοί στην κάθε πλευρά εμφανίζονται σε οθόνες LED. Ακόμη, στο εσωτερικό του μοντέρνου ζαριού κρύβονται αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση του προσανατολισμού και για να αντιλαμβάνεται πότε αγγίζεται. Παράλληλα, ένα επιταχυνσιόμετρο επιτρέπει την ανίχνευση της κίνησης και της επιτάχυνσης. Όλα τα παραπάνω, εξασφαλίζουν την ακριβέστερη κύλισή του, καθώς και την αποφυγή κλεψίματος από «άτακτους» παίκτες, δεδομένου ότι «καταλαβαίνει» αν δεν ρίχτηκε σωστά.
Η λίστα των συμβατών παιχνιδιών στο App Store της Apple και στο Google Play δεν είναι ακόμη μεγάλη, αν και περιλαμβάνει κλασικά παιχνίδια όπως φυσικά τάβλι καθώς και άλλους γνωστούς τίτλους. Η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμα περισσότερα παιχνίδια εντός του έτους, ενώ καλεί προγραμματιστές να συμβάλουν στην προσπάθεια.
Η τιμή του Dice+ είναι 40 δολάρια, ενώ η μπαταρία του διαρκεί 20 ώρες.

Ο απόλυτα ατάλαντος δημοσιογράφος: Καλύτερα άλλαξε επάγγελμα ! - ΒΙΝΤΕΟ


Για όποιον πιστεύει πως η δημοσιογραφία είναι απλή υπόθεση μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσει.
Ο εν λόγω δημοσιογράφος πήγε να καλύψει ένα θέμα με δημιουργίες από πάγο. Άθελα του βέβαια κατέστρεψε το γλυπτό πάγου που προσπαθούσε επί ώρα να φτιάξει ο καλλιτέχνης.
Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

Αδέλφια πάσχουν από ασθένεια παρόμοια με τον… βαμπιρισμό!


Ο Σάιμον και ο Τζορτζ Κούλεν, 13 και 11 ετών αντίστοιχα, πάσχουν από μία σπάνια ασθένεια παρόμοια με τον βαμπιρισμό, η οποία τους δίνει χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρόμοια με εκείνα που έχουν οι βρικόλακες.
Και οι δύο υποφέρουν από Υποϊδρωτική Εξωδερμική Δυσπλασία (HED), μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση γνωστή και ως «βαμπιρισμός», που επηρεάζει μόνο 7.000 σε όλο τον κόσμο. Τα δύο αδέλφια που είναι πολύ δεμένα, μετά από λίγα λεπτά στον ήλιο, λόγω της κατάστασής τους νιώθουν σαν να καίγεται το δέρμα τους.
Δεν έχουν δόντια παρά μόνο μπροστινά, δεν ιδρώνουν ποτέ ενώ είναι πολύ χλωμά στο πρόσωπο και έχουν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Τα αγόρια, που ζουν με τους γονείς τους Μάντι και Τζον, έχουν και κάτι ακόμα κοινό με τα βαμπίρ. Έχουν το ίδιο επίθετο με τον ήρωα της διάσημης σειράς Twilight, τον Έντουαρντ Κούλεν.
Δείτε το βίντεο με τη ζωή τους...

Αναγνώριση προσώπου από τις φωτογραφίες προφίλ προτείνει το Facebook


Το Facebook ανακοίνωσε στις 29 Αυγούστου 2013, μεταξύ άλλων, την πρόθεσή του να χρησιμοποιεί στο εξής φωτογραφίες προφίλ των μελών του για να αναγνωρίζει το πρόσωπό τους. Σκοπός του, να προτείνει το αναγνωρισμένο πρόσωπο ως ετικέτα (Tag Suggest) στις φωτογραφίες που ανεβάζουν άλλα μέλη στο μεγαλύτερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης. Ως τώρα, οι προτάσεις για ετικέτες στις φωτογραφίες βασίζονταν στις ετικέτες που είχαν προστεθεί σε άλλες φωτογραφίες, όχι στην τρέχουσα και στις παλιές φωτογραφίες προφίλ του χρήστη.
Διαβάστε τις προτεινόμενες αλλαγές χρήσης προσωπικών στοιχείων στο Facebook και τις πρώτες αντιδράσεις
Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι, ως τώρα, κάθε μέλος του Facebook μπορεί να περιορίσει ακόμα και στον εαυτό του το κοινό που θα βλέπει το όνομά του σε μια φωτογραφία (η άλλη επιλογή είναι οι φίλοι αυτού που ανέβασε τις φωτογραφίες).
Μετά την αλλαγή, το Facebook θα δημιουργεί και θα διατηρεί μια εγγραφή με τα κρίσιμα για την αναγνώριση του προσώπου του στοιχεία από την φωτογραφία του προφίλ του (μύτη, απόσταση ματιών και άλλα). Με βάση αυτή την εγγραφή, κάθε φορά που ανεβαίνει μια φωτογραφία θα εκτελείται το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και η υπηρεσία θα προτείνει ως ετικέτες πρόσωπα που μοιάζουν με όσους εμφανίζονται στην φωτογραφία αυτή.
Η φωτογραφία προφίλ είναι η φωτογραφία που εμφανίζεται επάνω αριστερά στην σελίδα κάθε μέλους του Facebook και μπορεί να είναι περισσότερες από μια (ο χρήστης μπορεί να τις αλλάζει).
Διαγραφή παλιών φωτογραφιών προφίλ: Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την υπηρεσία, κάντε κλικ την τρέχουσα φωτογραφία προφίλ και έτσι θα ανοίξετε το άλμπουμ «Φωτογραφίες προφίλ». Για να διαγράψετε την τρέχουσα εικόνα προφίλ σας, πατήστε το σύνδεσμο Αφαιρέστε τη από εικόνα του προφίλ, κάτω από τη φωτογραφία. Θα έχετε την επιλογή να διαγράψετε τη φωτογραφία, πατώντας το σύνδεσμο Διαγράψτε τη φωτογραφία. Στις παλιές εικόνες προφίλ θα εμφανίζεται και ο σύνδεσμος «Διαγράψτε τη φωτογραφία». Από τη στιγμή που θα διαγράψετε τη φωτογραφία, κανείς δεν θα μπορεί να τη δει όταν θα βλέπει το άλμπουμ με τις εικόνες προφίλ σας.
Η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου στο Facebook έχει προκαλέσει αντιδράσεις ήδη από το 2011, όταν ενεργοποιήθηκε εκ προοιμίου για όλα τα μέλη της υπηρεσίας. Τον Οκτώβριο του 2012, οι αρχές προστασίας του απορρήτου στην Ε.Ε. (και συγκεκριμένα, στην Ιρλανδία, έδρα του Facebook στην Ευρώπη και στην Γερμανία) εξέδωσαν απόφαση που απαγόρευσε στο Facebook να χρησιμοποιεί λογισμικό αναγνώρισης προσώπου για να προτείνει ετικέτες.
Πράγματι, εάν συνδεθείτε στο Facebook και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Λογαριασμού (από το εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά) και στη συνέχεια στις ρυθμίσεις που αφορούν στο Χρονολόγιο και Ετικέτες (στην αριστερή στήλη), θα δείτε ότι δεν είναι διαθέσιμη η δυνατότητα πρότασης ετικετών που σας αφορούν:
«Ποιοι βλέπουν προτεινόμενες ετικέτες όταν ανεβαίνουν φωτογραφίες με άτομα που σας μοιάζουν; (δεν έχετε ακόμη αυτή τη δυνατότητα)»
Με αφορμή το θέμα, μπορείτε να αναθεωρήσετε τις σχετικές ρυθμίσεις με τις ετικέτες. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να ελέγχετε τις ετικέτες που σας αφορούν στις φωτογραφίες που ανεβαίνουν.

16 χρονος έχασε τη ζωή του γιατί ντρεπόταν να μιλήσει για τον όγκο που είχε


Ο 16χρονος Μάικλ Ράσμπι από το Γρανγκτάουν της Αγγλίας είχε ανακαλύψει έναν όγκο στα γεννητικά του όργανα αλλά ντρεπόταν πολύ να μιλήσει για αυτό.
Κάποια στιγμή όμως πήρε το κουράγιο και αποφάσισε να μιλήσει στον 22 ετών αδελφό του, Τζον. Όταν είδε τον όγκο ο τελευταίος, διαπίστωσε πως ήταν τόσο μεγάλος και εμφανής που αμέσως τον πήγε να τον δει ένας γιατρός.
Ο γιατρός με τη σειρά του, με το που αντίκρισε τον όγκο είπε πως κατά 80% επρόκειτο για καρκίνο αλλά φυσικά έπρεπε να κάνει περισσότερες εξετάσεις. Οι εξετάσεις δυστυχώς τον επιβεβαίωσαν και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος είχε προχωρήσει και στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος.
Οι πιθανότητες που έδωσαν στον μικρό να τον ξεπεράσει ήταν 75% ο οποίος αμέσως ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες. Γύρισε επιτέλους σπίτι του νικητής και έπρεπε κάθε τόσο να πηγαίνει στο νοσοκομείο για επανέλεγχο.
Όταν ήρθε η ώρα για να πάει για εξέταση ρουτίνας ο Μάικλ κατέρρευσε καθώς ετοιμαζόταν να πάει να τις κάνει. Τον πήγαν αμέσως νοσοκομείο όπου λίγες ώρες μετά άφηνε την τελευταία του πνοή.
Όλοι οι γνωστοί και φίλοι του Μάικλ στεναχωρήθηκαν πολύ από τον ξαφνικό χαμό του, ειδικά όσοι δεν γνώριζαν τίποτα για την κατάστασή του και οι γονείς του ξεκίνησαν μια προσπάθεια ώστε ειδικά τα νέα παιδιά να μιλούν αν διαπιστώνουν κάτι κακό στο σώμα τους, όσο και αν ντρέπονται γι' αυτό.


«Έσβησε» γυναίκα σε τροχαίο-Έπεσε σε ποτάμι


Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Παρασκευής μία γυναίκα σε τροχαίο που σημειώθηκε στην γέφυρα του Ευήνου.
Όλα συνέβησαν όταν η μοτοσυκλέτα στην οποία ήταν συνεπιβάτης η άτυχη γυναίκα με κατεύθυνση το Αγρίνιο προσέκρουσε σε τρακτέρ, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί και να πέσει στο ποτάμι.
Από το τροχαίο η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cityVoice.gr, αυτή την ώρα γίνονται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του τρακτέρ καθώς αμέσως μετά τροχαίο εξαφανίστηκε.