Ιουνίου 2013 ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ντορέττα Παπαδημητρίου:Η τρυφερή δήλωση για τον πρώην σύζυγο της



Η Ντορέττα Παπαδημήτρίου, είναι μια γυναίκα που πάνω από όλα βάζει τα παιδιά της! Γι’ αυτό ,αν και έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη εδώ και χρόνια, διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, αφού μαζί απέκτησαν δυο αγόρια! Η ηθοποιός μιλάει για την όμορφη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της στο περιοδικό “ΕΓΩ”.
“Είναι πολύ όμορφο το ότι έχετε διατηρήσει πολύ καλή επαφή με τον Κώστα Πηλαδάκη, έπειτα από το διαζύγιό σας.
”“Είναι υποχρέωσή μας από τη στιγμή που έχουμε κάνει παιδιά μαζί. Σε πολλά πράγματα με τον Κώστα έχουμε κοινό τρόπο σκέψης”.
“Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή σας;”
“Σαφέστατα. Ο Κώστας είναι ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου. Έχουμε δημιουργήσει δυο ψυχές μαζί”.



Μητέρα πίεσε την 14 ετών κόρη της να μείνει έγκυος με σπέρμα που αγόρασε στο ίντερνετ!



Όσο σοκαριστικό και αν ακούγεται είναι μια πραγματική ιστορία. Μια γυναίκα στην Μ. Βρετανία, επειδή πλέον δεν της επιτρεπόταν να υιοθετήσει άλλα παιδιά, αποφάσισε να πιέσει την κόρη της, 14 ετών τότε να μείνει έγκυος. Μάλιστα είχε αγοράσει και σπέρμα από ένα δότη, μέσω ίντερνετ.
Η 14 χρονη δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά μιας και η μητέρα της την πίεζε και την απειλούσε. Η κοπέλα αν και παρθένα, γέννησε στα 16 της όπου εκεί οι μαίες σοκαρίστηκαν όταν στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν την μικρή να θηλάσει το μωρό, η μητέρα της κοπέλας είπε πως δεν πρέπει γιατί δεν χρειάζεται να έχουν ένα τέτοιου είδους δέσιμο.
Μετά από όλα αυτά η μητέρα φυλακίστηκε με ποινή πέντε ετών ενώ το όνομα της μικρής, όπως αναφέρει η Guardian δεν μπορεί να δημοσιευτεί για να μην αναγνωριστεί!



Διασωληνωμένος ο 18χρονος που τραυματίστηκε από σύγκρουση τζετ σκι



Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 18χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά χθες, στη Σταλίδα του δήμου Χερσονήσου, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με το τζετ σκι το οποίο χειριζόταν ο ανήλικος αδελφός του.
Ο 18χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, καθώς έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά σταθερή. Την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα του γίνει νέα αξονική τομογραφγα και οι γιατροί θα αποφασίσουν για τον αν θα μπουν στη διαδικασία να τον «ξυπνήσουν» ή αν θα χρειαστεί να περιμένουν.
Οι διακοπές αποδείχθηκαν εφιάλτης για την οικογένεια των Γερμανών τουριστών, που κάνουν τις διακοπές τους στη Σταλίδα μετά την απόφαση του 57χρονου πατέρα, να νοικιάσει τα τζετ σκι. Χθες το απόγευμα και ενώ το «παιχνίδι» στη θάλασσα βρισκόταν σε εξέλιξη, ξαφνικά τα δύο παιδιά έπεσαν στη θάλασσα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, και ο 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, και μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων και από εκεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο.
Ο ανήλικος αδελφός του, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη σοκ, όπως και οι γονείς του.
Το απόγευμα της Κυριακής οι γονείς του 18χρονου μαζί με τον ανήλικο αδελφό του, πήγαν στο Βενιζέλειο και ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του.

Στην έκτη θέση των Μεσογειακών Αγώνων η Ελλάδα



Έπεσε σήμερα η αυλαία των φετινών Μεσογειακών Αγώνων της Μερσίνης. Η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην χώρα μας, έχοντας στις αποσκευές της 59 μετάλλια, τα οποία τις χάρισαν την έκτη θέση στην κατάταξη.
Εξ’ αυτών, τα 15 χρυσά, τα 18 αργυρά και τα υπόλοιπα 26 χάλκινα....Το τελευταίο ελληνικό μετάλλιο ήρθε από την Βαρβάρα Φίλιου, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στο σύνθετο ατομικό.
Μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης ήταν η Ιταλία. Γιατί κατέκτησε την κορυφή στην συγκομιδή μεταλλίων, μαζεύοντας 186, εκ των οποίων τα 70 χρυσά! Δεύτερη «δύναμη», η οικοδέσποινα Τουρκία με 126, ενώ την τριάδα… του βάθρου κλείνει η Γαλλία με 95.
Η Κύπρος κατετάγη στην 14η θέση της σχετικής βαθμολογίας, με συνολικά 2 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα.
Η πρώτη εξάδα (Χρυσά-Αργυρά-Χάλκινα-Σύνολο):
1. Ιταλία 70-52-64 = 186
2. Τουρκία 47-43-36 = 126
3. Γαλλία 25-25-45 = 95
4. Ισπανία 21-32-29 = 82
5. Αίγυπτος 21-22-24 = 67
6. Ελλάδα 15-18-26 = 59
14. Κύπρος 2-2-3 = 7

Άγριο ΞΥΛΟ Χρυσαυγίτη από αντιεξουσιαστές! Τον έσωσαν οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο φέρεται να έχει τραβηχτεί στο Μοναστηράκι. Όπως αναφέρει ο χρήστης του You Tube που το ανέβασε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εντόπισαν χρυσαυγίτη, τον οποίο και κυνήγησαν με αποτέλεσμα να κρυφτεί σε γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής.
Όπως συμπληρώνει, τον έσωσαν οι μετανάστες εργαζόμενοι του μαγαζιού και τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Έλεος! Θαυμάστριες του Stan τον γρατζούνισαν..! Δείτε φωτογραφία με το ''τραύμα'' του!



Είναι μεγάλη φίρμα το ξέρουμε. Οι θαυμάστριες τον κυνηγούν παντού. Τόσο κυνηγητό ούτε στο Ρουβά πια. Και να που έφτασε η ώρα που ο Σταν πλήρωσε τη δημοσιότητα με πόνο.
Άπλωσε το χέρι του στις θαυμάστριες και του το έφαγαν. Για την ακρίβεια το γρατζούνισαν. Μη σου τύχει! Αντέχεται άραγε αυτός ο πόνος; Σε λυπάμαι. Σοβαρά όμως τώρα, σιγά το πράγμα που έπαθες βρε Σταν, πρόσεχε μη βάζεις τόσο έυκολα τα κλάματα διότι σε βλέπω σε λίγο καιρό να ραπάρεις σε παιδικά πάρτι με κλόουν και πριγκίπισσες αγόρι μου!

Συγκλονίζει: Η ιστορία ενός αδέσποτου σκύλου!



1η εβδομάδα. Σήμερα είμαι ηλικίας μιας εβδομάδας. Τι χαρά να είμαι μέρος αυτού του Κόσμου!
αδέσποτο
1 μηνός . Η μαμά μου με φροντίζει πάρα πολύ καλά. Είναι μια εξαιρετική μητέρα.
2 μηνών . Σήμερα με χώρισαν από τη μητέρα μας. Ήταν πολύ ανήσυχη και με τα μάτια της με χαιρετούσε. Ελπίζω η νέα «ανθρώπινη» οικογένειά μου να με φροντίζει το ίδιο καλά με τη μαμά μου.
4 μηνών . Έχω μεγαλώσει πολύ γρήγορα, τα πάντα τραβάνε την προσοχή μου. Υπάρχουν μερικά παιδιά στο σπίτι που μου είναι σαν «μικρά αδελφάκια». Παίζουμε πολύ, τραβάνε την ουρά μου κι εγώ τους δίνω μικρές ψεύτικες δαγκωνιές για πλάκα.
5 μηνών . Σήμερα μου φωνάξανε. Η κυρία μου ήταν πολύ αναστατωμένη επειδή ούρησα μέσα στο σπίτι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ, πού έπρεπε να το κάνω αυτό;
Επίσης, κοιμάμαι στο χολ. Στεναχωρήθηκα πολύ γι’ αυτό!
8 μηνών . Είμαι ένα πολύ χαρούμενο σκυλί! Έχω τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αισθάνομαι τόσο ασφαλής, τόσο προστατευμένος… Νομίζω ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με αγαπάει.
Η αυλή είναι όλη δική μου και, συχνά, ξεπερνάω τον εαυτό μου, σκάβοντας στο χώμα σαν τους προγόνους μου, τους λύκους, για να κρύψω το φαγητό. Ποτέ δεν δοκιμάζουν να μου μάθουν τίποτε. Τότε θα πρέπει όλα να πηγαίνουν καλά, όλα αυτά τα πράγματα που κάνω να είναι εντάξει!
12 μηνών . Σήμερα έγινα ενός έτους. Είμαι ένας ενήλικος σκύλος. Όμως τα αφεντικά μου λένε ότι μεγάλωσα πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν. Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είναι για μένα!
13 μηνών . Σήμερα με έδεσαν. Σχεδόν δεν μπορούσα να κουνηθώ, να βρεθώ σε λίγο ήλιο όταν κρυώνω, ή να βρω λίγη σκιά όταν ο ήλιος ανεβαίνει ψηλά στον ουρανό.
Λένε ότι θα με επιτηρούν και ότι είμαι αχάριστος. Δεν καταλαβαίνω
τίποτε απ’ όσα μου συμβαίνουν.
15 μηνών . Όλα έχουν αλλάξει τώρα… Με κρατάνε συνέχεια κλειδωμένο στη βεράντα. Αισθάνομαι πολύ μόνος. Η «ανθρώπινη» οικογένειά μου δεν με θέλει πια. Μερικές φορές ξεχνάνε ότι διψάω και πεινάω. Όταν βρέχει, δεν έχω μια στέγη πάνω από το κεφάλι μου.
16 μηνών . Σήμερα με έβγαλαν από τη βεράντα. Ήμουνα σίγουρος ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με είχε συγχωρέσει. Ήμουν τόσο χαρούμενος που χοροπήδαγα από ενθουσιασμό. Η ουρά μου κουνιόταν σαν τρελή. Επιπλέον, πίστεψα ότι θα με πήγαιναν
βόλτα!
Κατευθυνθήκαμε προς τον αυτοκινητόδρομο και άξαφνα, σταμάτησαν το αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα και εγώ βγήκα έξω, χαρούμενος, γιατί σκεπτόμουν ότι θα περνάγαμε τη μέρα μας στην εξοχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν.
«Ακούστε, περιμένετε!» – γάβγισα. Με ξέχασαν… Έτρεξα πίσω από το
αυτοκίνητο με όλη τη δύναμή μου. Η αγωνία μου μεγάλωνε καθώς άρχισα να καταλαβαίνω, ενώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το λαχάνιασμα και αυτοί δεν σταματούσαν, ότι με είχαν εγκαταλείψει!
17 μηνών . Έψαχνα μάταια να βρω το δρόμο για να γυρίσω σπίτι. Είμαι μόνος και αισθάνομαι χαμένος. Στις περιπλανήσεις μου, συναντάω μερικούς ανθρώπους με καλή καρδιά που με κοιτάνε με θλίψη και μου δίνουν λίγο φαγητό. Τους ευχαριστώ με τα μάτια μου, από τα βάθη της ψυχής μου. Εύχομαι να με υιοθετούσαν. Θα ήμουνα τόσο πιστός όσο κανένας άλλος σκύλος!
Όμως, αυτοί απλά λένε:«καημένο σκυλάκι, πρέπει να έχει χαθεί».
18 μηνών . Πριν από μερικές ημέρες, πέρασα από ένα σχολείο και είδα πολλά παιδιά μικρά και μεγαλύτερα σαν τα «μικρά μου αδελφάκια». Πλησίασα περισσότερο και μια ομάδα από τα μικρότερα παιδιά, γελώντας, μου πέταξαν πολλές πέτρες, απλά για να δούνε «ποιος σημαδεύει καλύτερα».
Μια από αυτές τις πέτρες με χτύπησε στο μάτι και έκτοτε, δεν μπορώ
να δω καθόλου με αυτό το μάτι.
19 μηνών . Είναι απίστευτο. Όταν είχα καλύτερη όψη, οι άνθρωποι με λυπόντουσαν. Τώρα είμαι πολύ αδύνατος και αδύναμος και η όψη μου είναι απαίσια.
Έχω χάσει το ένα μου μάτι και οι άνθρωποι με διώχνουν με τις σκούπες
όταν προσπαθώ να ξεκουραστώ σε κάποια σκιά.
20 μηνών . Κινούμαι με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία. Σήμερα, ενώ προσπαθούσα να περάσω το δρόμο, με χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Βρισκόμουνα στη ζώνη των πεζών για να περάσω το δρόμο, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσω το γεμάτο ικανοποίηση
βλέμμα του οδηγού, που έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του που με πάτησε. Εύχομαι να με είχε σκοτώσει!
Όμως, απλά μου προκάλεσε εξάρθρωση στα πίσω μου πόδια! Ο πόνος ήταν ανυπόφορος! Τα πόδια μου δεν με υπακούνε και μόλις με τεράστια δυσκολία μπόρεσα να συρθώ στο γκαζόν στην άκρη του δρόμου. Επί δέκα μέρες έχω μείνει εκτεθειμένος στον ήλιο που καίει, στη δυνατή βροχή, στο κρύο, χωρίς φαγητό. Δεν μπορώ πλέον να κουνηθώ.
Ο πόνος είναι ανυπόφορος. Βρίσκομαι σε ένα πολύ υγρό μέρος και φαίνεται ότι ακόμη και το τρίχωμά μου μαδάει. Κάποιοι περαστικοί ούτε καν με προσέχουν, άλλοι λένε: «μην πλησιάζεις». Είμαι σχεδόν αναίσθητος, όμως μια ελάχιστη δύναμη από τα βάθη του σώματός μου με αναγκάζει να ανοίξω τα μάτια μου. Η γλυκύτητα στη φωνή της με έκανε να αντιδράσω. «Καημένο μου σκυλάκι, κοίτα πώς σε έχουν αφήσει», έλεγε.
Μαζί με την γυναίκα ήταν ένας άντρας με λευκή ποδιά που με ακούμπησε και είπε:
«Λυπάμαι κυρία μου, αλλά αυτός ο σκύλος δεν θα τα καταφέρει. Είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε να βγει από αυτόν τον πόνο και τη δυστυχία». Η ευγενική κυρία, με δάκρυα να τρέχουν ποτάμι στα μάγουλά
της, συμφώνησε.
Όσο καλύτερα μπορούσα, κούνησα την ουρά μου και την ευχαρίστησα, με τα μάτια μου, για τη βοήθειά της να αναπαυτώ ειρηνικά και ήρεμα. Ενώ αισθανόμουν το ελαφρύ τσίμπημα της βελόνας, πριν από αυτόν τον
μακρύ ύπνο, η τελευταία μου σκέψη ήταν: «γιατί έπρεπε να γεννηθώ, αφού δεν με ήθελε κανείς;».

Πρώτη φορά... θείος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!



Ένα... μωράκι δίνει από το Σάββατο χαρά στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έγινε θείος για πρώτη φορά! Η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή, Μελίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Μιχάλης ταξίδεψε εσπευσμένα στην Κύπρο για να βρεθεί στο πλευρό τους.
Όπως αναφέρουν κυπριακά δημοσιεύματα, σύσσωμη η οικογένεια Χατζηγιάννη πετάει από την χαράτης. Οι γονείς του μικρού έχουν ήδη αποφασίσει να του δώσουν το όνομα Γιάννης, όπως ονομάζεται ο πατέρας του Μιχάλη Χατζηγιάννη!



O χειρότερος ναυαγοσώστης όλων των εποχών



Διάσωση της πλάκας

Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός... ποιος είναι;



Η αλήθεια είναι πως κάποια στοιχεία του έχουν αλλάξει αισθητά καθώς έχει επέμβει στο πρόσωπό του, όμως τα γενικά χαρακτηριστικά του έχουν μείνει ίδια. Ένας καλλιτέχνης που έχει περάσει σχεδόν από όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού, από ροκ μέχρι ελαφρολαϊκό, μέχρι παραδοσιακά (διασκευές) μέχρι και βαρύ λαϊκό. Έχει γράψει τραγούδια για τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας και έχει μοναδική φωνή. Επίσης, έχει πολλούς γάμους! Αν ακόμη δεν σας έχουμε βοηθήσει, τότε να σας αποκαλύψουμε ότι είναι ο Χρήστος Δάντης!

«Η φυλακή σε μαγκεύει»...



Κουρασμένος, αφημένος και παραλυμένος δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του από τον Κορυδαλλό. Εξομολογείται πάντως στην «Real News» ότι η φυλακή τον έκανε πιο σκληρό.
«Νομίζω πως η φυλακή σε μαγκεύει. Από την πρώτη στιγμή πρέπει να διεκδικήσεις το δικό σου περιβάλλον, τον δικό σου...
χώρο και να μην ασχολείσαι με κανέναν γύρω σου» δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος τονίζει ότι προσπάθησε να εξαντλήσει τα θετικά της φυλακής διαβάζοντας βιβλία.
«Μια φορά την εβδομάδα μιλούσα με ψυχαναλυτή, είχα τη γυμναστική μου. Μου έλειπαν όμως αυτά που συμπληρώνουν μια αισθητική. Δηλαδή το να έχεις καλοκουρεμένα μαλλιά και περιποιημένα νύχια».
Στη διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς προσπάθησε με κάθε τρόπο να καλλιεργήσει τη δημιουργικότητά του. Στο πλαίσιο αυτό μιλούσε με έναν Τυνήσιο για να κάνει εξάσκηση στα γαλλικά του και με έναν αλβανό που μιλούσε άπταιστα ιταλικά.
Στην ερώτηση αν νιώθει δικαιωμένος, απαντά: «Νιώθω αξιοπρεπής. Ήμουν ένας καλός κρατούμενος. Με σεβάστηκαν και τους σεβάστηκα. Φυσικά υπήρξαν καλοί και κακοί υπάλληλοι. Και εγώ με τη σειρά μου υπήρξα καλός με κάποιους και κακός με άλλους».
Όσο για το αν αισθάνεται ότι μαζεύει πλέον τα κομμάτιά του, δηλώνει: «Είμαι στη φάση που θέλω να μηδενίσω το κοντέρ παντελώς. Έκανα μεγάλο αγώνα για να μπορέσω να είμαι στη θέση που είμαι σήμερα. Καταλαγιάζω. Δεν είναι κακό να παραμένεις για κάποιο διάστημα στα πιτς, γιατί έτσι μόνο θα μπορείς να ξαναβγείς δυνατά στην αγωνιστική πίστα.
Κάποιες στιγμές νιώθω σαν τα ολυμπιακά ακίνητα, παραμελημένο και εγκαταλελειμμένο, το οποίο υπήρξε φαινόμενο αλλά η ίδια του η χώρα το άφησε να ρημάξει».
Τέλος η ευχή που κάνει τώρα για τον εαυτό του είναι να μη μεγαλώσει η μέση του ούτε έναν πόντο.

Ιερέας παράτησε το μυστήριο του γάμου κι έφυγε επειδή...



Αναυδοι έμειναν εχθές, Σάββατο απόγευμα, δεκάδες καλεσμένοι Ροδίτες, που ήταν προσκεκλημένοι σε γάμο ζευγαριού, στον Ευαγγελισμό της Ρόδου..
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ συγγενείς του ζευγαριού, ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο, διέκοψε επιτόπου, τους παράτησε κι έφυγε χωρίς να επιστρέψει(!) επειδή εκνευρίστηκε που φίλοι του γαμπρού στο «Ησαία χόρευε» τον χτύπησαν δύο φορές δυνατά στην πλάτη!
Εδώ δεν είναι ρινγκ, είπε διακόπτοντας το μυστήριο ο ιερέας και με μια κίνηση που ξάφνιασε περισσότερα από 300 άτομα αλλά και το ίδιο το ζευγάρι, έφυγε από την εκκλησία διακόπτοντας το μυστήριο!
Το ζευγάρι, οι κουμπάροι, οι συγγενείς και οι δεκάδες καλεσμένοι έμειναν άφωνοι.
Τη λύση έδωσε ευτυχώς ο ιερέας Ιωάννης Χαλκιάς, ιερατικός επίτροπος, που παρίστατο και συνέχισε ολοκληρώνοντας το μυστήριο για το ζευγάρι.
Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές για τη Ρόδο. Και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, λίγες μέρες μετά το άλλο περιστατικό στην Αγία Ελεούσα που πήρε πανελλήνιες διαστάσεις (όπου η Μητρόπολη αρνήθηκε να μπουν ανάδοχοι σε βάπτιση οι 7 κουμπάροι που είχαν παντρέψει το ζευγάρι) ότι πλέον στην Μητρόπολη Ρόδου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, με ορισμένους από τους ιερείς.


Ανάστατοι οι χρήστες του ίντερνετ από τον «ιό των 100 ευρώ»



Σε πονοκέφαλο για τους χρήστες του ίντερνετ αλλά και την αστυνομία έχει μετατραπεί το «μαϊμού» e-mail που καλεί όσους το λάβουν να πληρώσουν 100 ευρώ... στην αστυνομία προκειμένου να μη μολυνθεί ο υπολογιστής τους.
Πρόκειται για μία διεθνή απάτη, με το κακόβουλο λογισμικό "Ransomware", που αφορά και τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου.
Η ΕΛΑΣ συνιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς το ψεύτικο e-mail εξακολουθεί να εμφανίζεται στο ίντερνετ και καλεί τους χρήστες να μην πείθονται από τέτοια μηνύματα.
Μάλιστα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει ότι οι επιθέσεις του «ιού των 100 ευρώ» παρουσιάζουν έξαρση το τελευταίο διάστημα σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.
Όταν το λογισμικό μολύνει τον υπολογιστή του χρήστη προβάλλεται μήνυμα, το οποίο ενημερώνει ότι για την απεμπλοκή απαιτείται η πληρωμή αντιτίμου 100 ευρώ, μέσω προπληρωμένης κάρτας.
Υπενθυμίζεται ότι το παραπάνω λογισμικό έχει ως στόχο να αποσπάσει χρήματα από τους χρήστες του διαδικτύου, «παίρνοντας» τον έλεγχο των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους.

Πώς «χτυπάει» ο ιός
Ο συνηθέστερος τρόπος δράσης του, είναι το «μπλοκάρισμα» της λειτουργίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ έχουν αναφερθεί και άλλοι τρόποι δράσης, όπως η κρυπτογράφηση αρχείων.
Το συγκεκριμένο λογισμικό εμφανίζει μήνυμα στον χρήστη, το οποίο αναφέρει (στην ελληνική του έκδοση) ότι ο υπολογιστής του έχει κλειδωθεί από την Ελληνική Αστυνομία και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λόγω παράνομης δραστηριότητας.
Επιπλέον αναφέρει ότι για το «ξεκλείδωμα» απαιτείται χρηματικό ποσό (συνήθως 100 ευρώ), το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί μέσω καρτών πληρωμής, όπως PaySafe ή Ukash.
Η Ελληνική Αστυνομία συνιστά στους χρήστες σε καμία περίπτωση να ΜΗΝ προβαίνουν σε καταβολή χρημάτων - πληρωμές.
Αντίθετα, ενδείκνυται να τερματίζεται η λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή και να ζητείται η βοήθεια τεχνικού, για την απομάκρυνση του κακόβολου λογισμικού.


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες!



Οι ψαράδες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν στα δίχτυα τους αντίκρυσαν έναν ρυγχοκαρχαρία μήκους 3,3 μέτρων και βάρους 600 κιλών. Η απίστευτη «ψαριά» έλαβε χώρα στα ανοιχτά της ακτής Χάντιγκτον στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι ψαράδες χρησιμοποίησαν μεγάλα κομμάτια ψαριού για δόλωμα, όμως η μάχη με τον καρχαρία δεν ήταν εύκολη και κράτησε πάνω από δυο ώρες. Μάλιστα τουλάχιστον πέντε φορές ο ρυγχοκαρχαρίας πήδηξε έξω από το νερό, σε ύψος έξι μέτρων.
«Ήταν εξωπραγματικό. Αυτό το πράγμα είναι σίγουρα μια δολοφονική μηχανή. Μια λάθος κίνηση και θα μπορούσα να είχα βρεθεί έξω από το σκάφος, στον βυθό του ωκεανού», δήλωσε ο Jason Johnston, ένας από τους ψαράδες.



Ο Ρήγας ''ανοίγει'' κομμωτήριο στον ΑΝΤ1



Όλα δείχνουν ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει με νέο σίριαλ στον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με το σενάριο όλα θα διαδραματίζονται σε ένα κομμωτήριο...
Μεταξύ των προτάσεων των Χάρη Ρώμα, Θοδωρή Πετρόπουλου και Αλέξανδρου Ρήγα, ο ΑΝΤ1 κατέληξε στον Ρήγα, για να του αναθέσει την εβδομαδιαία ελληνική κωμική σειρά που θα παρουσιάσει στους τηλεθεατές του από το φθινόπωρο.
Πρόκειται για μια σειρά που θα διαδραματίζεται σε ένα κομμωτήριο με σταθερούς υπαλλήλους και πελάτες, αλλά και αρκετές "guest" εμφανίσεις ώστε τα επεισόδια, εκτός απο τη φρεσκάδα και τις δολοφονικές ατάκες του Ρήγα, να έχουν χαρακτήρα αυτοτέλειας.
Για τη σειρά θα συνεργαστούν η ( αγαπημένη παρτενέρ του Ρήγα) Βασιλική Ανδρίτσου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Τόνυ Άντονυ και πολλοί πολλοί ακόμη. Η "συνταγή" όπως ακούγεται, θα βγάλει πολύ γέλιο.

Καύσωνας άνω των 50 βαθμών στις ΗΠΑ



Παρατεταμένο κύμα καύσωνα πλήττει τις αμερικανικές δυτικές πολιτείες με τη θερμοκρασία να ξεπερνά κατά περιοχές τους 50 βαθμούς Κελσίου.
Στο Φοίνιξ της Αριζόνα, ο υδράργυρος "άγγιξε" τους 47 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή, ενώ στην Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια, το θερμόμετρο άγγιξε τους 51 βαθμούς. Το σφοδρό κύμα καύσωνα αναμένεται να διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο. Στο Φοίνιξ αναμένεται μέχρι την Κυριακή η θερμοκρασία να φτάσει τους 53 βαθμούς....
Οι Αρχές των πόλεων στην περιοχή ανοίγουν κέντρα ανακούφισης από τον καύσωνα για τους πολίτες, ενώ προειδοποιούν ότι οι ακραίες καιρικές συνθήκες ενδέχεται να προκαλέσουν καθυστερήσεις στις αεροπορικές μεταφορές.
Τα περισσότερα από τα μεγάλα αεροσκάφη μπορούν να πετάξουν σε θερμοκρασίες μέχρι 52 βαθμούς, ωστόσο θερμοκρασίες από 47 βαθμούς και πάνω μπορεί να επηρεάσουν τις συνθήκες απογείωσης. Εκπρόσωπος της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας US Airways δήλωσε ότι οι θερμοκρασίες στο Φοίνιξ παρακολουθούνται "πολύ στενά".
Οι μετεωρολόγοι αποδίδουν τις ακραίες θερμοκρασίες στο υψηλό βαρομετρικό της περιοχής, ωστόσο δεν συμφωνούν γύρω από το εάν το φαινόμενο προκαλείται εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι ο καύσωνας θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας σε πολλές περιοχές των δυτικών πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου του Λας Βέγκας.
Σε άλλες περιοχές, πέντε τουλάχιστον πολιτειών, μεταξύ των οποίων το Κολοράντο και η Γιούτα, η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 37 βαθμούς το Σαββατοκύριακο. "Τοποθέτησα μαύρες κουρτίνες σε κάθε παράθυρο στο σπίτι μου", είπε ο Μάικλ Φίντο από την Αριζόνα.
"Είμαι τέταρτης γενεάς κάτοικος του Φοίνιξ, οπότε ξέρω ότι θα κάνει ζέστη. Αλλά όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω από 45 βαθμούς είναι δύσκολο να αναπνεύσεις. Ο καύσωνας ρουφάει την ενέργεια από μέσα σου", συμπλήρωσε.
Η μεγαλύτερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ παγκοσμίως ήταν περίπου 57 βαθμοί Κελσίου στην Κοιλάδα του Θανάτου στις 10 Ιουλίου του 1913.

Θοδωρής Δρακάκης: Εκτός STAR μετά από 19 χρόνια



Ο Θοδωρής Δρακάκης μετά από 19 χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR αποχώρησε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του parapolitika, μέσα στις αλλαγές που γίνονται στο κανάλι της Κηφισιάς φαίνεται ότι δεν χωρούσε ο δημοσιογράφος. Μάλιστα ακούγεται ότι ο Παναγιώτης Στάθης θα αναλάβει τα δελτία του Σαββατοκύριακου. Πολλές οι αλλαγές στο star.

Γνωστή Ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει ''κοιμηθεί'' και με γυναίκες!



Αλήθειες που ακούμε για πρώτη φορά αποκαλύπτει η διάσημη Cher. Καλεσμένη σε εκπομπή παραδέχτηκε ότι στο top 5 των εpαστών της συμπεριλαμβάνεται και ο Tom Cruise!
"Τότε, (στις αρχές της δεκαετίας του '80) δεν ήταν σαϊεντολόγος. Ήταν αρκετά ζεστός αλλά και βαρύς για λίγο. Είναι υπέροχος τύπος. Το άτομο που γνώριζα ήταν υπέροχο και αξιαγάπητο." εξομολογείται η 67χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κοιμηθεί ποτέ με γυναίκες, η Cher ήταν κατηγορηματική: "Θεέ μου, ποιος δεν έχει;".

Πασίγνωστος ηθοποιός κατά δημοσιογράφου: ''Θα σου πηδ... ότι έχεις και δεν έχεις''! - Έκλεισε ο λογαριασμός του στο Twitter!



"Θα σε βρω μικρή, τοξική αδερ... και θα σου πηδ... ό,τι έχεις και δεν έχεις. Θα πάρω το πόδι μου και θα το βάλω στον κώ... σου, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα σου αρέσει πάρα πολύ..", έγραψε στο Twitter ο Alec Baldwin για τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Daily Mail», George Stark, ο οποίος είχε γράψει ότι η γυναίκα του ηθοποιού μιλούσε στο Twitter κατά την διάρκεια της κηδείας του James Gandolfini.
Μετά τα παραπάνω tweets, ο λογαριασμός του ηθοποιού έκλεισε, ενώ θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στην gay κοινότητα της Αμερικής που τον χαρακτήρισε ομοφοβικό.
Ο Alec Baldwin απολογήθηκε στη συνέχεια για τα όσα έγραψε και ξεκαθάρισε ότι δεν αναφέρθηκε γενικά στις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Ε. Μερκούρη: Μιλά πρώτη φορά για την άτυχη στιγμή στα Mad VMA!



Πλήθος από σχόλια και δημοσιεύματα προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες η είδηση πως η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Mad VMA πόζαρε όλο χάρη, αλλά λίγο αργότερα δεν της επέτρεψαν να μπει στη λαμπερή βραδιά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό και όλα όσα έχουν ειπωθεί στο TLIFE δίνοντας τη δική της απάντηση.
“Μέσα στις επόμενες μέρες θέλω να βρεθώ στην Τατιάνα ή στην Ελεονώρα και θα μιλήσω on camera για όλα αυτά που γράφτηκαν για τη βραδιά των Mad. Επειδή εγώ θέλω να μιλάω και ο κόσμος να βλέπει το πρόσωπό μου και να καταλαβαίνει ότι δεν φοβάμαι να πω την αλήθεια μου. Θα ήθελα να βρεθούν και να έρθουν να με αντιμετωπίσουν και εκείνοι που είπαν πως μου “έριξαν πόρτα”. Το αν είχα πρόσκληση ή δεν είχα και το αν μπήκα τελικά στο event και πότε έφυγα θα το πω on camera”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους προσπάθησαν να θίξουν το όνομα και την υπόληψή της. “Εμένα όλο αυτό με έθιξε και σα προσωπικότητα και ψυχολογικά και επαγγελματικά. Όταν κυκλοφορούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί για εμένα που δεν μου ταιριάζουν και δεν ταιριάζουν και στην πορεία μου ως τώρα, με στεναχωρούν και μου δημιουργούν πρόβλημα. Έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως μόνο “παρατράγουδο” δεν είμαι.”

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε: Τέλος οι ρακέτες στην παραλία!



Μετά από αίτημα του Συλλόγου...Επαγγελματιών Στούπας και του Συνδέσμου Καταλυματιών Δυτικής Μάνης, το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του αποφάσισε κατά πλειοψηφία την απαγόρευση του παιχνιδιού με τις ρακέτες για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Αφορμή για την απόφαση ήταν τις προηγούμενες ημέρες και ο τραυματισμός τουρίστριας, που υπέστη κάταγμα στη γνάθο.
Οι δύο Σύλλογοι υπέβαλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης μια διαμαρτυρία, όπου με εύγλωττο τρόπο περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί, χρησιμοποιώντας τη λέξη «ρακετοπόλεμο».
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το αίτημα των Συλλόγων ήταν να απαγορευτούν οι ρακέτες στην Καλόγρια και το Δημοτικό Συμβούλιο απεφάνθη θετικά!
Στη διαμαρτυρία τους οι δύο Σύλλογοι σημειώνουν:«Η πιο δημοφιλής παραλία της περιοχής μας είναι το πανέμορφο και γραφικό αμμώδες ακρογιάλι της "Καλόγριας". Είναι παραλία εκτάσεως 8.000 τ.μ., οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, που εκμισθώνει ο Δήμος σε ιδιώτες.
Εκ τούτου, ο χώρος που μένει γι' αυτούς που δε θέλουν να νοικιάσουν ομπρέλα και ξαπλώστρα, αλλά να καθίσουν στην άμμο ελεύθερα, είναι ελάχιστος και αυτόν τον έχουν καταλάβει οι φανατικοί οπαδοί της ρακέτας, οι οποίοι είναι, κυρίως, άνθρωποι άσχετοι με τον τουρισμό, που δε σέβονται κανέναν και παίζουν με τρελό ζήλο ανάμεσα στις ξαπλώστρες των επισκεπτών μας, που αντί να χαλαρώσουν και να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα, σπάνε τα νεύρα τους από τα μπαλάκια που σφυρίζουν δίπλα στα αυτιά τους και κυριολεκτικά τρομοκρατούνται από τα "καρφωτά" μπαλάκια που δέχονται πολύ συχνά κατακέφαλα.
Έχουμε γίνει μάρτυρες εξαιρετικά δυσάρεστων καταστάσεων στο παρελθόν και δέκτες έντονων διαμαρτυριών από τους πελάτες μας. Μάλιστα, οι τραυματισμοί είναι συχνοί».

Δίδυμα αδέλφια σκοτώθηκαν σε ίδιο αυτοκινητόδρομο με διαφορά δύο ωρών



Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό ως περιστατικό! Πρόκειται για δύο αδελφούς 73 ετών, οι οποίοι σκοτώθηκαν στον ίδιο ακριβώς αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας με διαφορά δύο ωρών!
Το πρώτο θύμα έχασε τη ζωή του όταν κάνοντας ποδήλατο, χτυπήθηκε από λεωφορείο. Και πριν καν καλά καλά προλάβει να ενημερωθεί ο δεύτερος αδελφός για τον χαμό του πρώτου, έφυγε και εκείνος από τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δηλαδή έκανε ποδήλατο την ώρα που τον χτύπησε θανάσιμα ένα λεωφορείο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.
Φυσικά, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου καθώς δεν συμβαίνει συχνά δίδυμα αδέλφια που έχουν έρθει μαζί στη ζωή, να φεύγουν και με τον ίδιο τραγικό τρόπο.

Ο…αφακέλωτος κ. Βορίδης επιτίθεται



Του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΑΤΙ ξέρει ο κ. Σαμαράς και δεν τον έκανε υπουργό. Κάτι θυμάται ο κ. Βενιζέλος και δεν τον…πρότεινε. Μόνος, λοιπόν, και με το παρελθόν του ο κ. Βορίδης, στη γωνιά και παραπονεμένος, δεν το άντεξε.
ΕΧΕΙ την άποψή του για το ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου και το δικαίωμα να τη διατυπώνει δημόσια, δημοκρατικά και ελεύθερα (πλην άκαιρα), έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να κρίνουμε τον παλιό ΕΠΕΝίτη, κατοπινό ΛΑΟΣίτη και σημερινό Νεοδημοκράτη (που ίσως το ξανασκάσει για τον…φυσικό του χώρο). Για τα «έργα» του (με το τσεκούρι υπό μάλης), ανάμεσα σε «λουλούδια» με καδρόνια, πέτρες και…κουκούλα.
ΑΠΕΔΡΑΣΕ απ’ τον ΛΑΟΣ αφήνοντας σύξυλο και καταπροδομένο τον Γ. Καρατζαφέρη, περιεβλήθη την…τήβεννο του υπουργού (γι αυτό και το’ κανε), αναμείχτηκε με Νεοδημοκράτες νομίζοντας πως επιστρέφει στον φυσικό του χώρο και σίγουρος για την (λεγομένη) αριστερά που δεν ενοχλείται από κάτι τέτοια. Ωστόσο, η Ν.Δ. που πασκίζει να αποδείξει πως «η δεξιά άλλαξε» (το’ χε πει και ο αείμνηστος Χαρίλαος) κρατάει τις αποστάσεις της από «δραστήρια» ακροδεξιά στοιχεία. Κι ως προς τον Άδωνη ο Μάκης; Ε, δεν τον άντεξε (υπουργό)!
ΤΟΝ παρατάμε και πάμε στην εποχή του Α. Παπανδρέου. Τότε, που για πρώτη φορά στη ζωή του πήγε διακοπές ο μεροκαματιάρης. Αφήνουμε το 50% των ελλήνων που τον ψήφιζαν (ανάμεσά τους εκείνοι που τον λάτρεψαν) και πάμε στους άλλους μισούς. Ουδέποτε καθυβρίστηκε πρωθυπουργός όσο ο Α. Παπανδρέου απ’ τα «ανήμερα» της δεξιάς και με την ανοχή της (λεγομένης) αριστεράς. Και, βέβαια, είναι λάθος να βλέπεις το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80 με τα σημερινά μάτια. Κι αν μοιράστηκαν δανεικά, γέμισαν τσέπες φτωχών και δεν ξοδεύτηκαν σε μυστικά κονδύλια για χαφιέδες και αντικομουνισμό, ούτε για εκλογές «βίας και νοθείας».
ΚΙ αν ήταν αντικειμενικός ο κ. Βορίδης και πολιτικά έντιμος, νεότερος και τα’ χε ζήσει, θα ξεκινούσε απ’ τον…χωροφύλακα. Δεν τον παρακολουθούσαν για να νιώσει την ανάσα του χαφιέ στο σβέρκο του κι ούτε ήταν φακελωμένος όπως οι μισοί (και βάλε) έλληνες, άρα δεν ένιωσαν τα πνευμόνια του τον αέρα της Αλλαγής. Κι αν ο μετριοπαθής Γ. Ράλλης παρέδωσε τα ηνία «εν ειρήνη», ήταν γιατί είχε ήδη πρασινίσει ο ουρανός.
ΕΙΠΑΜΕ να αποθέσουμε καταγής τα κομματικά μας ταμπελάκια. Όσο η Ελλάδα σχοινοβατεί κοιτώντας τον γκρεμό. Να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, περιμένοντας την Ιστορία. Αυτή θα «αποφανθεί» και μην αδημονούμε.
Υ.Γ.Πότε «ανοίγει» η ΕΡΤ για να τελειώνουμε με το ΤΙΠΟΤΑ των ιδιωτικών καναλιών;

Οι άβολες στιγμές των ρεπόρτερ



Tα πάντα συμβαίνουν στον αέρα

Στη στάση με την κούκλα του σατανά!



Από τις πιο τρομακτικές

Στην ίδια πίστα Πλούταρχος - Οικονομόπουλος



Την ίδια πίστα θα μοιραστούν φέτος το καλοκαίρι ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Πέγκυς Ζήνα, από το νυχτερινό κέντρο «θέα» που εμφανιζότανε με τον Γιάννη Πλούταρχο, λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε στις φωνητικές της χορδές, ο τραγουδιστής μετά από μια σειρά συζητήσεων και επαφών είπε το ναι στη συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο.
Οι δυο άντρες αναμένεται να βάλουν «φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση ωστόσο οι θαυμαστές τους θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή καθώς οι εμφανίσεις των δυο καλλιτεχνών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Χάλκινο η Στεργίου



Από τις καλύτερες εμφανίσεις της πρωταθλήτριάς μας τη φετινή περιόδο, καθώς είχε σταθερά άλματα και με καλύτερο στο 1.90μ, που αποτελεί την καλύτερη επίδοσή της για φέτος, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί. Η Στεργίου επιχείρησε και στο 1.92μ, όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Ξεκίνησε από το 1.75μ, άφησε το 1.78μ και συνέχισε στο 1.81μ, 1.87μ και 1.90μ, τα οποία πέρασε με την πρώτη. Στην 4η θέση με καλύτερη προσπάθεια στο 1.87μ βρέθηκε η Κύπρια Λεοντία Καλλενου.

Ασημένιο στο καράτε ο Τζάνος

Εξαιρετική η πορεία του αθλητή μας στην κατηγορία των -84 κιλών, όπου έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, νικώντας κατά σειρά τους Κουπούσοβιτς, Μαέστρι και Ακάκε, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και μαζί ένα μετάλλιο.
Εκεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αιγύπτιο, Χάνι Κέστα, από τον οποίο ηττήθηκε με 4-2, μένοντας στη δεύτερη θέση.

Υπόθεση… ελληνική

Η πρώτη προσπάθεια των Λούη Τσάτουμα και Γιώργου Τσάκωνα στο μήκος, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης, έφτανε για να τους χαρίσει τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου.
Ο Μεσσήνιος άλτης πήδηξε στα 8,14μ., ενώ είχε ακόμα ένα άλμα στα 8,04μ. κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο αθλητής του Δημήτρη Χατζόπουλου είχε καλύτερο άλμα στα 7,97μ. και άλλο ένα στα 7,91μ. κερδίζοντας το αργυρό.
Χάλκινο για τον Ιταλό Εμανουέλε Κατάνια με άλμα στα 7,92μ. Χάλκινο και για τη Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία των γυναικών με ρίψη στα 55.01μ.

Αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο ταλέντο!!! Δείτε το απίστευτο βίντεο!



Αυτός ο συμπαθέστατος διαγωνιζόμενος, είναι ο Kenichi Ebina ο οποίος κάνει κυριολεκτικά ό,τι θέλει με το σώμα του: αψηφά τη βαρύτητα, πέφτει ξανασηκώνεται χωρίς καμία δυσκολία και χορεύει σαν ρομπότ! Αλλά... ... μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις, ό,τι και να περιγράψουμε δεν είναι τίποτα μπροστά στην εμφάνισή του! Δείτε τον εκπληκτικό χορευτή να αφήνει άφωνους κριτική επιτροπή και κοινό στις auditions του φετινού America's Got Talent.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ



Ο Μάνος Πρωτόπαπας...ζει και εργάζεται τον τελευταίο χρόνο στο Ντουμπάι, ενώ πριν ζούσε στο Λονδίνο. Δειτε τον!!!


Εφιάλτης για ηλικιωμένο ζευγάρι στην Εύβοια - Βίασε τη γυναίκα μπροστά στα μάτια του άντρα της



Ο δράστης που μπήκε σε σπίτι έξω από τη Χαλκίδα για να κλέψει, τελικά βίασε μια 69χρονη γυναίκα μπροστά στον 80 χρονο σύζυγό της...
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία χωριού έξω από την Χαλκίδα από τον εφιάλτη που έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.
Ήταν βραδινές...ώρες όταν ένας δράστης μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού και άρχισε να ζητάει λεφτά.
Όπως γράφει το evianews.com αφού είδε ότι δεν υπήρχαν χρήματα, έδειξε τις άρρωστες διαθέσεις του και επιτέθηκε σεξουαλικά στην 69χρονη γυναίκα.
Ο 80χρονος άντρας προσπάθησε να αντιδράσει και τότε ο δράστης άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές ενώ στην συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι.
Ύστερα από λίγο ο ληστής βιαστής διέφυγε και το άτυχο ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας...

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΖΥΓΙΟ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ: Παράτησε γυναίκα και παιδιά για ξανθιά κουκλάρα!



Διαζύγιο-βόμβα σκάει στην ελληνική σόουμπιζ. Και μάλιστα η «βόμβα» είναι τόσο ισχυρή που θα προκαλέσει απίστευτες αναταράξεις. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους παρουσιαστές.
Ένας άνθρωπος που έχει γράψει μεγάλη και λαμπρή ιστορία στο χώρο της τηλεόρασης με σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Εξαιρετικός στη δουλειά του, εξαιρετικός και ως οικογενειάρχης. Το τελευταίο όμως μέχρι πρόσφατα, μιας και το σπίτι του ετοιμάζεται να τιναχθεί στον αέρα. Αιτία; Ο ξαφνικός έρωτάς του με ξανθιά σεξοβόμβα. Η εντυπωσιακή γυναίκα τού έχει πάρει τα μυαλά κι εκείνος τυφλωμένος από την ομορφιά της είναι αποφασισμένος να ζήσει δίπλα της, παρατώντας τη ζωή που είχε μέχρι σήμερα.
Οι φίλοι και οι στενοί του συνεργάτες προσπαθούν εδώ και μέρες να τον πείσουν να σκεφτεί ξανά την κατάσταση, αφού υπάρχουν γυναίκα και παιδιά στη μέση όμως εκείνος προς το παρόν είναι ανένδοτος κι ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα. Να καταθέσει αίτηση διαζυγίου για να μπορέσει να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της νέας του αγαπημένης.
Η πανέμορφη γυναίκα που τον έχει τρελάνει είναι κι εκείνη γνωστή. Έχει κάνει πέρασμα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια και ο κόσμος τη θυμάται περισσότερο για τα... πλούσια φυσικά της προσόντα, αφού είναι από τις παρουσίες που κόβουν την (αντρική) ανάσα. Ο παρουσιαστής γνωρίστηκε μαζί της μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να την κάνει και συνεργάτιδά του και μάλιστα σε χρόνο-ρεκόρ, δημιουργώντας εντάσεις και προστριβές με άτομα από το στενό του επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτός όμως δεν έκανε πίσω, γιατί όπως λέει πιστεύει στο δημοσιογραφικό της ταλέντο κι εκείνος ως έμπειρος δημοσιογράφος ξέρει να τα αναγνωρίζει. Επίσης ποντάρει πολλά στην αύρα και την ομορφιά της που κάνει... γκελ στον κόσμο.

Μεγάλο σούσουρο
Ο παρουσιαστής είναι τόσο ερωτευμένος που δεν αφήνει την ξανθιά κούκλα σχεδόν ποτέ μόνη. Για να μην κινήσει υποψίες το παράνομο ζευγάρι εμφανίζεται μαζί αλλά και... χώρια στα events που είναι προσκεκλημένοι. Εκείνη κάνει πρώτη την εμφάνισή της συνοδευόμενη συνήθως από φίλες της και έπειτα από ώρα... σκάει μύτη κι εκείνος, συνήθως μόνος του. Από τη στιγμή που είναι και συνεργάτες πιστεύουν ότι δεν δίνουν στόχο, αλλά πλέον τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν. Ήδη στην εκπομπή το σούσουρο είναι απίστευτο αν και δεν φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Ο παρουσιαστής φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του, να παρατήσει την οικογένειά του για χάρη της εκρηκτικής ξανθιάς. Δεν ακούει πια κανέναν.
Η γυναίκα του από την πλευρά της είναι γνωστή, όμορφη και πολύ δυναμική. Μέχρι στιγμής κρατάει πολύ διακριτική στάση, αφού υπάρχουν και τα παιδιά τους στη μέση, και δεν θέλει να πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα. Μπορεί να πιστεύει ότι ακόμη υπάρχουν πιθανότητες να σώσει το γάμο της, αν και με τα τωρινά δεδομένα αυτό μοιάζει μάλλον απίθανο. Όσο για την πέτρα του σκανδάλου, προκαλεί εμφράγματα στο πέρασμά της, μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα κι εξακολουθεί να δηλώνει ελεύθερη και ωραία θολώνοντας τα νερά.
ΕΥΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε ''φωτιά'' στην πισίνα με το εντυπωσιακό μπικίνι της



Σε γνωστό μαγαζί βρέθηκε η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου με την παρέα της προκειμένου να δροσιστεί στην πισίνα και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης. Βγάζοντας όμως τα ρούχα της και μένοντας μόνο με το mix & match μαγιό της αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό με το καλογυμνασμένο σώμα της.

ΣΟΚ! «Νεκρή» σηκώθηκε από τo φέρετρο και πήγε στην κουζίνα επειδή …πεινούσε!



Ως άλλος Λάζαρος, μια 95χρονη σηκώθηκε από το φέρετρο, όχι απαντώντας στο κάλεσμα του Ιησού, αλλά στο κάλεσμα της πείνας έξι ολόκληρες ημέρες από τη...στιγμή του υποτιθέμενου θανάτου της!
Η 95χρονη Κινέζα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, με αποτέλεσμα όταν λίγες ώρες αργότερα ένας γείτονας πήγε να δει αν είναι καλά από το χτύπημα, να τη βρει στο κρεβάτι ακίνητη, να μην αναπνέει, αλλά και να μην ανταποκρίνεται στις φωνές του, ενώ το σώμα της ήταν κρύο. Επειδή η 95χρονη ζούσε μόνη της, ο ίδιος και ο γιος του κανόνισαν τα της κηδείας, τοποθετώντας για πέντε μέρες το φέρετρο στη μέση του σπιτιού της, όπως ορίζει το έθιμο, ώστε φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο. Την ημέρα της υποτιθέμενης κηδείας, ο γείτονας πήγε στο σπίτι για να κλείσει το φέρετρο, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη είδε ότι η νεκρή έλειπε. «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που αμέσως ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες για να τη βρούμε», δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μίντια. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η γιαγιά ανακαλύφθηκε τελικά στην κουζίνα, όπου όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά μαγείρευε κιόλας. Όπως τους είπε «κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω». Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της διατηρούσε μια σταθερή θερμοκρασία.

Λάρισα: 38χρονη ξεψύχησε στην άσφαλτο - Τραυματίστηκαν δύο 6χρονα αγόρια



Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, ένας άντρας και ένα μικρό αγόρι τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ένα ακόμη παιδί γλίτωσε με πιο ελαφρά τραύματα σε τροχαίο που σημειώθηκε στο 5ο χλμ. της επαρχιακής Οδού Λάρισας – Φαρσάλων.
Το τροχαίο σημειώθηκε μισή ώρα μετά στα μεσάνυχτα, στο ύψος του εργοστασίου Μέλισσα, μετά από σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου μιας 38χρονης με ΙΧ που οδηγούσε ένας 46χρονος άνδρας....
Όπως γράφει το larissanet από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ βαριά τραυματίστηκαν ο 46χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος αλλά και ένας εξάχρονος...
Ελαφρά τραυματίστηκε, ένα ακόμη παιδί 6 ετών. Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα και δύο Πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άνδρες.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο Λάρισας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Απίστευτο!Δείτε πως είναι σήμερα η ''κοντή'' από το ''Παρά Πέντε''



Μετά την επιτυχία της σειράς Παρά Πέντε χάσαμε τα ίχνη της Κατερίνας Θεοχάρη, γνωστή και ως κοντή για το ρόλο της στη σειρά. Ωστόσο ο φακός του entertv την πέτυχε στην πρεμιέρα της παράστασης “Άνδρες έτοιμοι για όλα” παρέα με τη Μαρία Σολωμού και εμφανώς ανανεωμένη.


Η μαμά της υπήρξε μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο! Σας τη θυμίζει;



Το DNA δεν κάνει ποτέ λάθη...και στην περίπτωση της πανέμορφης έφηβης που βλέπετε στη φωτογραφία, τα πάντα έχουν κυλήσει ρολόι και αναμένεται και εκείνη, όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα, να καίει καρδιές όπως συνέβαινε με τη μαμά της τη δεκαετία του '90.
Ποιας διάσημης κούκλας είναι κόρη; Πρόκειται για την Κάια, κoρη της εκρηκτικής Σίντι Κρόφορντ η οποία μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της. Η 11χρονη κouκλα εθεάθη μαζί με την οικογένειά της στη λαϊκή αγορά του Μαλιμπού.
Η Σίντι Κρόφορντ, ο σύζυγός της Ράντι Γκέρμπερ και ο 14χρονος γιος τους Πρίσλεϊ έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους καθώς περνούσαν μέσα από τους πάγκους της λαϊκής, αγοράζοντας φρούτα και φρέσκα λαχανικά.
Η Σίντι Κρόφορντ φροντίζει να στρώνει οικογενειακό τραπέζι με υγιεινές τροφές και φρέσκα προϊόντα, θέλοντας έτσι να μάθει στα παιδιά της έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.
Η ίδια, αν και υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών παγκοσμίως, έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως, έχει νιώσει πολλές φορές άβολα με το σώμα της.
«Είμαι φυσιολογική γυναίκα και άλλες φορές νιώθω πολύ καλά και άλλες φορές λέω ''Παναγία μου, δεν μου κάνει τίποτα''. Θέλω, όταν θα φτάσω στα πενήντα να τα έχω βρει με τον εαυτό μου και να νιώθω καλά με το σώμα μου» είχε δηλώσει η ίδια.



Ο Έλληνας που τρέλανε τη Rihanna! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ!



Πήγε στη συναυλία της και έφερε τον κόσμο άνω κάτω για να πάρει αυτόγραφο από την αγαπημένη του τραγουδίστρια. Ο λόγος για έναν Έλληνα που ανάγκασε τη Ριάνα να κινήσει γη και ουρανό για να συναντηθούν από κοντά...
Δεν είναι απλά ένας θαυμαστής, είναι ίσως ο πιο φανατικός θαυμαστής της Ριάνα και γι' αυτό δεν διστάζει να ακολουθεί την αγαπημένη του σταρ ακόμα και σε άλλες χώρες. Ο λόγος για τον Ηλία, ο οποίος δεν δίστασε να βγάλει εισιτήρια και να φύγει για Άμστερνταμ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συναυλία της Ριάνα στα πλαίσια του «Diamonds World Tour». Ο νεαρός Έλληνας ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της διάσημης ποπ σταρ στο λογαριασμό του στο Instagram, κάτι που έκανε την ίδια τη Ριάνα αλλά και τους συνεργάτες της να τον ακολουθήσουν για να παρακολουθούν τα όσα βάζει.
Πριν από μερικές μέρες ο Ηλίας, που βρέθηκε όπως προαναφέραμε στο Άμστερνταμ, ανέβασε φωτογραφίες έξω από το στάδιο και ο ενθουσιασμός του που θα παρακολουθούσε τη συναυλία δεν περιγραφόταν. Ο ίδιος δήλωνε εκστασιασμένος που σε λίγη ώρα θα έβλεπε από κοντά την αγαπημένη του τραγουδίστρια να τα δίνει όλα επί σκηνής. Μετά το τέλος της συναυλίας ο Ηλίας μαζί με μια φίλη του κατευθύνθηκαν προς τα παρασκήνια σε μια προσπάθεια να δουν από κοντά τη Ριάνα. Όπως ήταν φυσικό κάτι τέτοιο ήταν αρκετά δύσκολο και οι δυο τους απομακρύνθηκαν από τους δεκάδες σωματοφύλακές της, όπως και πολλοί άλλοι θαυμαστές της τραγουδίστριας. Ο Ηλίας απογοητευμένος ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram όπου έγραφε: «Είμαι πολύ λυπημένος που έχασα την ευκαιρία να συναντήσω την αγαπημένη μου μετά από τόσα χρόνια αναμονής και αναμονής γι' αυτή τη νύχτα. Ελπίζω να ξέρει πως ήμουν εδώ».
Αμέσως τα σχόλια συμπαράστασης που ακολούθησαν ήταν δεκάδες, αλλά εκείνο που εντυπωσίασε ήταν η απάντηση της κολλητής της Ριάνα, της Μελίσα, που του έγραψε: «Πού είσαι; Να στείλω έναν σωματοφύλακα να σε πάρει», αλλά και της τραγουδίστριας που του απάντησε: «Μη φύγεις, θέλω να σε δω». Μπορεί η Ριάνα να του έγραψε έτσι, αλλά οι σωματοφύλακες δεν το γνώριζαν κι έτσι συνέχιζαν να τον διώχνουν και εκείνος συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και να εξηγεί πού ακριβώς βρισκόταν. Η Μελίσα του απάντησε ξανά: «Έρχεται ο Μπεν να σε πάρει», όπου Μπεν βλέπε ο προσωπικός σωματοφύλακας της Ριάνα. Το όνειρο του Ηλία έγινε πραγματικότητα! Συνάντησε τελικά από κοντά τη Ριάνα και έβγαλε μαζί της φωτογραφίες, ενώ πήρε και αυτόγραφο. Άραγε, ποια Ελληνίδα wanna be σταρ θα το έκανε αυτό;