Φεβρουαρίου 2013 ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Δείτε προικοσύμφωνο από το 1671!



Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν...τους καλούς γάμους, φαίνεται πως σκέφτονταν το 1671. «Εν έτι 1671 μηνί Ιανουαρίω ημέρα δεκάτη εν Σύρω.
Εν ονόματι της Αγίας Τριάδος και της Κοκκίνης προστάτιδος της νήσου Σύρου
Προκοσύμφωνον της πρώτης μας κόρης και της θυγατρός του Κωστάκη και της Σμαράγδας και της μακαρίτισσας της γυναικός μου Πιπινίτσας ήτις θα πάρη νόμιμον σύζυγον τον Ντεμογιαννάκη του Κωνσταντάκη της Πιπινίτσας Πηνελόπης Βαρβαρίτσας.
Και εγώ και η μακαρίτισσα η γυναίκα μου Πιπινίτσα δίδομεν την συγκατάθεσίν μας εις το να πάρη η κόρη μας Κατή, νόμιμον σύζυγον και να τον έχη να τον νέμεται μέρα νύκτα, τον Ντεμογιαννάκη Μανωλάκην του Κωνσταντάκη και της Πιπινίτσας Πηνελόπης Βαρβαρίτσας.
Εν πρώτοις δίδομεν από τα φύλλα της καρδιάς μας την ευχήν να τρισευτυχήσουν και να πολυχρονίσουν.
Δεύτερον δε τέσσαρα εικονίσματα το πρώτον ευς ξύλον δυνατόν και χονδρόν δύο δάκτυλα και τα άλλας εις αχιβάδα.
Τρία υποκάμισα τα δύο μικρά και το ένα μεγάλο, δύο μικρά αποκατινά (εσώβρακα) παστρικά, ατρύπητα και ολόγερα
Δύο μισοφόρια ολόγερα και μπουγαδιασμένα.
Ενάμισυ ζευγάρι κάλτσες εως ότου να γίνη ο γάμος έχη καιρόν να πλέξη και την άλλη για να γίνουν δύο ζευγάρια.
Ενα φουστάνι από τσίτι ριγωτό, άλλο ένα από σακονέτα της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου.
Ενα μανδύλι του λαγιού και δύο μανδοσαλάμια
Μια φασκιά για τα καλορίζικα
Δύο ζεύγη παπούτσια το ένα μπαλωμένο
Σαράντα πήχες βρακοζώνα και μετά τον θάνατο του παπού μας άλλη τόση
Του γαμβρού μια σκούφια να την φορή βραδιά παρά βραδιά δια να μη του τρυπήση γρήγορα.
Δύο τσουκάλια κάστρινα της καραίτισσας της γιαγιάς μου
Δύο φλιτζάνια του καφέ χωματίνια.
Το αμελέτητο με δύο χέρια νεροπαστρικό και άπιαστο
Τρεις βελόνες της κάλτσας.
Ένα ζάρφι χωματένιο
Ενα στρώμα μπαλωμένο της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου από φύλλα καλαμόφυλλα.
Ενα λύχνο χωματένιο και άλλον έναν από ντενεκέ
Ενα κλειδί
Μια ψυράγγα (χωράφι) ίθα με μιά παλέστρα του γαϊδάρου
Τρία ρεάλια, πέντε παράδες και επτά άσπρα.
Κοντά με όλα αυτά που τους κάμαμεν τους νοικοκυραίους της Σύρου την μίαν κάμαραν του σπιτικού που καθούμαστε και άμα πεθάνω εγώ και ο παππούς της Κατής όλο το σπίτι.
Ακόμη δε και αυτά 2 κόττες ένα πετεινό, είκοσι αυγά, ένα κόσκινο, μία μπιρμπιτσέλια σπητίσια μακαρόνια, και αν προφθάσουμεν θα
κάνουμε άλλα τόσα.
Δέκα οκάδες ελιές και πέντε οκάδες χαμάδα, 2 βάζα κάπαρι, δύο ντουζίνες χήνους, σαράντα κοπόνια κρομμύδια όλα αυτά να τα κάμουν θάλασσα να τρών και να πίνουν όλο το οκταήμερο γαμβρός και νύμφη και όλο το συμπεθεριό και οι ποιό κοντά γειτόνοι.
Εις τον γαμβρόν, την Κατή με τα ούλα της.
Ο πενθερός
Κωνσταντάκης της Σμαράγδας
Εν Σύρω τη 10 Ιανουαρίου 1671» - See more at: http://www.aniwthoi.net/2013/02/1671.html#sthash.Pb3tyjng.dpuf

ΡΟΖ ΒΛΕΝΝΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΤΩΝ MAc DONALD'S- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΑΛΟΣ



Διατροφικό σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους έφερε στο φως στην Αμερική ο γνωστός σεφ Jamie Oliver όταν διαπίστωσε πως στα χάμπουργκερ της αλυσίδας McDonald's υπήρχε μια «ροζ βλέννα» («pink slime») ύποπτης προέλευσης.
Μετά από εργαστηριακές έρευνες δεν άργησε να αποδειχτεί πως αυτή η «ρόζ βλέννα» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά διοξείδιο του αμμωνίου!...
Η αποκάλυψη αυτή, εκτός του ότι έπεσε σαν κεραυνός στην διατροφικά κακομαθημένη αμερικανική κοινωνία, σήκωσε και θύελλα διαμαρτυριών τόσο από την επιστημονική κοινότητα όσο και από τους περισσότερο ευαισθητοποιημένους γύρω από τη διατροφή.
Κυριολεκτικά αποτροπιαστική είναι η εικόνα που έδωσε ο Jamie Oliver περιγράφοντας λίγο ως πολύ το χάμπουργκερ της γνωστής παγκόσμιας αλυσίδας: «Βασικά παίρνουμε ένα προϊόν το οποίο αρχικά δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φτηνή σκυλοτροφή και προσθέτοντας αυτή την ουσία το δίνουμε σε ανθρώπους». Με την προσθήκη δηλαδή αυτής της ροζ βλέννας, του διοξειδίου του αμμωνίου, αυτή η «φτηνή σκυλοτροφή» απλώς μετατρέπεται σε βρώσιμη από τον άνθρωπο!».
Μετά από αυτές τις κυριολεκτικά σοκαριστικές καταγγελίες του διάσημου σεφ, η McDonald's αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να αλλάξει τη «συνταγή» της ενώ σε δήλωσή της δεσμεύτηκε να μην ξαναχρησιμοποιήσει την εν λόγω ουσία και βρίσκοντας άλλο τρόπο (;) να «αναπληρώνει» το βοδινό κρέας των χάμπουργκερ που παρασκευάζει. Στην ίδια της ανακοίνωση η εταιρεία δήλωσε πως ποτέ δεν χρησιμοποίησε διοξείδιο του αμμωνίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, χωρίς όμως να διευκρινίζει ποια ακριβώς συνταγή χρησιμοποιεί σε όλες τις υπόλοιπες χώρες μηδέ εξαιρουμένης και της δικής μας.
Με αφορμή το συγκεκριμένη αποκάλυψη, ο μικροβιολόγος Geral Zirnstein του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, συμφωνώντας πλήρως με τον Jamie Oliver, δήλωσε πως η χρήση του διοξειδίου του αμμωνίου στις τροφές είναι απαράδεκτη και πως θα πρέπει χωρίς καμιά άλλη συζήτηση να απαγορευτεί.

Τραγωδία με δύο νεκρούς και τρεις σε κώμα στη Λάρισα



Τραγωδία σήμερα το απόγευμα στην Λάρισα, με θύματα πέντε νέους από τους...οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τα πέντε νεαρά άτομα βρισκόταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες- προκειμένου να ζεσταθούν.
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μία φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί αλλά αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν άνοιγαν. Τελικά όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε.
Οι υπόλοιποι τρεις, μεταφέρθηκαν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, και νοσηλεύονται οι δυο σε κωματώδη και ο ένα σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας.
Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και τα αίτια για την τραγωδία ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

ΕΦΕΤ: Δύο ακόμη προϊόντα βρέθηκαν θετικά σε τεστ για DNA αλόγου...



Δύο επιπλέον δείγματα βρέθηκαν θετικά σε τεστ DNA αλόγου ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα κάτωθι προϊόντα:
1) Κατεψυγμένο ...«Κεμπάπ τύπου Αρμένικο», με εμπορική ονομασία "ΑΡ-ΚΑΣ", σε συσκευασία του 1kg, παρασκευαστής – συσκευαστής «Αφοί Μπατανιάν, ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου», το οποίο διατίθετο από το σούπερ μάρκετ «ΜΕΤΡΟ ΑΒΕΕ, Υποκατάστημα της Καβάλας».
2) Σαλάμι Βοδινό με εμπορική ονομασία "Destan", σε συσκευασία των 500g, που παρασκευάσθηκε από την Ολλανδική εταιρεία DEMKA GmbH, με αριθμό έγκρισης NL 77 EG, το οποίο διατίθετο από το παντοπωλείο «Γιακούπ Γιακούπ, Φίλυρα Σάππων, Ροδόπης».
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των ανωτέρω προϊόντων από την ελληνική αγορά και έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.
Ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους έλληνες καταναλωτές ότι όσον αφορά τους μέχρι σήμερα εργαστηριακούς ελέγχους, σε όλο το εύρος της διατροφικής αλυσίδας, έχουν ληφθεί ογδόντα τέσσερα (84) δείγματα που αφορούν σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Από τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των τριάντα τριών (33) δειγμάτων που έχουν μέχρι στιγμής αναλυθεί έχουν υπάρξει συνολικά τέσσερα (4) θετικά δείγματα.
Επισημαίνεται ότι ο ΕΦΕΤ και η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της χώρας, συνεχίζουν να πραγματοποιούν ελέγχους σχετικά με την ύπαρξη DNA αλόγου σε διάφορα τρόφιμα. Στην περίπτωση και άλλων θετικών αποτελεσμάτων θα παρθούν άμεσα τα προβλεπόμενα μέτρα και θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση..

Απίστευτο βίντεο: Δείτε τι της έκανε επειδή τον κεράτωσε



Δεν ξέρουμε ακριβώς το περιστατικό ωστόσο μάλλον η εκδίκησή του ήταν αρκετά σκληρή!

Η χειρότερη πλαστική οπισθίων που έχετε δει ποτέ!



Η υπερβολή σε αυτή την περίπτωση δεν έχει όρια...


Κατερίνα Στικούδη: Δείτε την στο κρεβάτι της και αμακιγιάριστη...



Είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες της showbiz.Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία της στο Twitter την ώρα που βρισκόταν στο κρεβάτι. Όπως μπορείτε να δείτε και από μόνοι σας η Κατερίνα είναι μια κούκλα, ακόμη και αμακιγιάριστη.



Σύννεφα για Παπαδόπουλο-Τσιλύρα



Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Αθηνά Τσιλύρα να μην είναι μαζί εδώ και αρκετό διάστημα.
Οι φήμες έγιναν ακόμη πιο έντονες όταν η ίδια η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής για τον γάμο και την οικογένεια της.
«Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Θέλει πάρα πολύ δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο». Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao ο 26χρόνος γάμος του ζευγαριού πέρασε σκαμπανεβάσματα που οδήγησαν στην αποξένωση.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και στέκονται ο ένας στον άλλον.

Παρατείνεται κατά ένα μήνα η ισχύς των βιβλιάριων του ΙΚΑ



Κατά ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 31 Μαρτίου παρατείνεται η ισχύς των βιβλιαρίων υγείας του ΙΚΑ, που έληγαν στις 28 Φεβρουαρίου, χωρίς θεώρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τη διοίκηση του Ταμείου.
Η διοίκηση του ΙΚΑ υπενθυμίζει, παράλληλα, ότι προωθείται διάταξη σύμφωνα με την οποία μειώνεται από 100 σε 50 ο αριθμός ημερών ασφάλισης που απαιτείται για θεώρηση βιβλιαρίων από 01/03/2013 έως 28/02/2014.
Στην ανακοίνωση της διοίκησης του Ιδρύματος, επισημαίνεται ότι «παρά το γεγονός ότι παραμένει σε ισχύ η διαδικασία αποστολής ετικετών ασφαλιστικής ικανότητας στους ασφαλισμένους, διαπιστώνεται ότι ο κύριος όγκος των θεωρήσεων βιβλιαρίων υγείας μετατοπίστηκε στα Υποκαταστήματα», με αποτέλεσμα την δημιουργία «ουρών» και την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.
Σύμφωνα με το ΙΚΑ, αυτό οφείλεται κυρίως:
- Στις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας και ειδικότερα, στην αδυναμία πολλών ασφαλισμένων να συμπληρώσουν τις 100 ημέρες ασφάλισης μέχρι τον Σεπτέμβριο που πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαζική αποστολή ετικετών ασφαλιστικής ικανότητας.
- Στην αδυναμία παραλαβής των ετικετών ασφαλιστικής ικανότητας και την επιστροφή τους στο ΙΚΑ, λόγω παύσης λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων (δεδομένου ότι οι ετικέτες αποστέλλονται στους ασφαλισμένους μέσω των εργοδοτών).

Η Anastacia αντιμέτωπη για δεύτερη φορά με τον καρκίνο



Αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού βρίσκεται για δεύτερη φορά η Anastacia. Η 44χρονη τραγουδίστρια το 2003 είχε παλέψει και πάλι με την αρρώστια και είχε βγει νικήτρια.
Τώρα «δοκιμάζεται» ξανά με την αρρώστια και αναγκάστηκε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, μετά τη νέα διάγνωση των γιατρών.
«Αισθάνομαι απαίσια που απογοητεύω τους εξαιρετικούς θαυμαστές μου, που ανυπομονούσαν για την περιοδεία μου. Σπάει η καρδιά μου που τους απογοητεύω», έγραψε η Anastacia στη σελίδα της στο facebook, ανακοινώνοντας την ακύρωση των εμφανίσεών της.
Η ευρωπαϊκή της περιοδεία θα ξεκινούσε από το Λονδίνο στις 6 Απριλίου, όμως οι γιατροί συνέστησαν στην Anastacia να ακυρώσει τις συναυλίες της και να σταματήσει τα ταξίδια.
Παρά τις αυστηρές οδηγίες των γιατρών, η Anastacia συνεχίζει την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ.
«Τώρα πιο πολύ από ποτέ είμαι αποφασισμένη να μην αφήσω τον καρκίνο να πάρει ότι καλύτερο έχω. Είμαι γεννημένη αγωνίστρια» έγραψε η Anastacia στο Facebook.
Στο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την πρώτη της περιπέτεια με τον καρκίνο και είχε πει ότι για όλα έφταιγε το άγχος που ένιωθε λόγω της δημοσιότητας, αφού δεν υπήρχε ιστορικό στην οικογένειά της.

Προσοχή στις κεφαλιές



Οι κεφαλιές με τη μπάλα του ποδοσφαίρου ίσως δεν είναι τόσο αθώες, αλλά μπορεί να κάνουν ελαφριά ζημιά στον εγκέφαλο, επηρεάζοντας αρνητικά τις νοητικές λειτουργίες. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές του Κέντρου Επιστημών Υγείας του πανεπιστημίου του Τέξας, με επικεφαλής την Αν Σερένο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης "PLoS ONE", σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», χρησιμοποίησαν μια εφαρμογή υπολογιστή-ταμπλέτας για να κάνουν επιτόπου νοητικά-γνωστικά τεστ σε μαθήτριες, που έπαιζαν σε μια σχολική ομάδα ποδοσφαίρου.
Όπως διαπίστωσαν, μετά τις κεφαλιές, οι νέες αθλήτριες ήσαν αρκετά πιο αργές στην εκτέλεση ενός τεστ στην οθόνη, ενώ σε ένα άλλο τεστ οι επιδόσεις τους δεν είχαν επηρεαστεί αρνητικά. Οι ερευνητές συμπέραναν ότι οι κεφαλιές, ιδίως οι δυνατές, μπορούν να επιφέρουν αλλαγές σε μερικές τουλάχιστον νοητικές-γνωστικές λειτουργίες. Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι πως οι κεφαλιές ίσως προκαλούν «ήπιες τραυματικές βλάβες στους μετωπιαίους λοβούς του εγκεφάλου».
«Από όσο γνωρίζουμε, αυτά τα ευρήματα αποτελούν την πρώτη ένδειξη ότι ακόμα και χτυπήματα της μπάλας με το κεφάλι, τα οποία δεν προκαλούν διάσειση, μπορούν να οδηγήσουν σε μετρήσιμες, αν και πιθανώς παροδικές, γνωστικές μεταβολές στους νεαρούς παίκτες του ποδοσφαίρου», όπως είπε η Σερένο.
Η μελέτη επίσης διαπίστωσε ότι όσο πιο πολλές ώρες έπαιζε μια μαθήτρια ποδόσφαιρο μέσα στην εβδομάδα (άρα έκανε και πιο πολλές κεφαλιές), τόσο επηρεάζονταν οι χρόνοι ανταπόκρισής της στο συγκεκριμένο νοητικό τεστ.

Φοιτητές μαζεύουν λεφτά για να κάνει φίλος τους επέμβαση αλλαγής φύλου



Εκστρατεία για την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να χρηματοδοτήσει ένα από τα μέλη της για να υποβληθεί σε μερική επέμβαση αλλαγής φύλου, ξεκίνησε μια αδελφότητα σε κολέγιο της Μασαχουσέτης...
Ο 20χρονος Ντόνι Κόλινς, δευτεροετής φοιτητής στο Κολέγιο Έμερσον της Βοστόνης, γεννήθηκε γυναίκα αλλά ζει ως άνδρας από τα 17 του χρόνια, δήλωσε ο Τζέισον Μέγιερ, διευθυντής φοιτητικών δραστηριοτήτων.
Ο Κόλινς, φοιτητής του τμήματος οπτικοακουστικών μέσων, ζήτησε στις αρχές του χρόνου από την αδελφότητα "ΦΑΤ" να βοηθήσει στη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για να αφαιρέσει το στήθος του--διπλή μαστεκτομή--γιατί η ασφάλειά του δεν κάλυπτε το κόστος, είπε ο Μέγιερ.
Τα μέλη της αδελφότητας συμφώνησαν και ξεκίνησαν μία εκστρατεία στο Διαδίκτυο για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων 8.000 δολαρίων.
Ο Κόλινς γεννήθηκε--και ακόμη είναι έτσι--με γυναικεία γεννητικά όργανα, αλλά συστήνεται ως άνδρας, σύμφωνα με τον Μέγιερ. Δεν έχει υποβληθεί σε άλλες επεμβάσεις που συνδέονται με την αλλαγή φύλου.

«Έχω κάνει μπότοξ»



Για όλα τα «κεφάλαια» της ζωής της μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής της για την αφίσα του προγράμματος που ξεκινάει με χαρά και ενθουσιασμό στη Θεσσαλονίκη.
Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια ξεκαθαρίζει ότι δεν προγραμματίζει σε βάθος χρόνου αλλά ανάλογα με τη διάθεσή της.
«Δεν προγραμματίζω σε βάθος χρόνου, αλλά βραχυπρόθεσμα, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Θα έλεγα ότι κυρίως ονειρεύομαι και τα όνειρά μου έχουν μια συνέπεια με την πορεία μου μέχρι αυτήν τη στιγμή. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής στις επιλογές μου και απέναντι στον κόσμο, τόσο δισκογραφικά όσο και στις βραδινές εμφανίσεις μου».
Όσο για τη συνεργασία της με την Έλενα Παπαρίζου λέει ότι κέρδισε πολλά κυρίως όμως την θετική της ενέργεια.
«Από τις συνεργασίες έχεις κάτι να κερδίσεις, αρκεί να το θέλεις. Όλοι μας έχουμε να δώσουμε και να πάρουμε. Εγώ από την Έλενα κρατάω τη θετική της διάθεση. Είναι σημαντικό, ξέρετε, να ξεκινάνε δύο άνθρωποι με θετική διάθεση, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού και δίχως δεύτερες σκέψεις, καθώς κάτι τέτοιο δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα. Όταν ο καθένας ξέρει ποιος είναι, είναι φανερό εξαρχής ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αντίθετα, δεν θα χαρακτήριζα ως συνεργασία το να προσπαθεί ο ένας να φανεί περισσότερο από τον άλλο με αθέμιτο τρόπο. Στη δική μου, τουλάχιστον, κοσμοθεωρία αυτές οι ανορθόδοξοι μέθοδοι προβολής δεν χωράνε».
Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει και τον μεγάλο έρωτα αλλά και για το ποια λάθη θα απέφευγε:
«Θα κάνω ακριβώς τα ίδια λάθη. Σε αυτό το κομμάτι της ζωής μας, στον έρωτα, δεν χωράνε όρια και κανόνες. Το συναίσθημα είναι το μόνο πεδίο στο οποίο πρέπει να νιώθουμε απόλυτη ελευθερία».
Τέλος αναφέρθηκε και στις πλαστικές επεμβάσεις:
«Πολύ έντιμα σας επαναλαμβάνω ότι εγώ στο πρόσωπό μου δεν έχω επέμβει κι ας λένε διάφορα για μένα. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ξεβάφομαι πολύ καλά και βάζω μια καλή κρέμα. Γυμναστική, από την άλλη, δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Και σε ό,τι αφορά τη διατροφή μου δεν προσέχω. Εννοώ ότι ποτέ δεν τρώω πολύ και οι μόνες παρασπονδίες που κάνω οφείλονται στα γλυκά, τα οποία μου αρέσουν πολύ και δεν μπορώ να τους αντισταθώ. Εξάλλου, ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη εμμονή με το βάρος μου».
Και συνεχίζει: «Θα κατέφευγα μόνο σε κάτι που δεν θα αλλοίωνε το πρόσωπό μου. Οι υπερβολές μακριά από μένα. Ούτε την ηλικία μου κρύβω ούτε έχω καμία πρεμούρα να εξαφανίσω τις ρυτίδες μου. Μπότοξ έχω κάνει, δεν θα πω ψέματα. Το θέμα τελικά είναι πόσο χαρούμενοι είμαστε εμείς με τον εαυτό μας και με αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη μας. Και εγώ αυτήν τη στιγμή μου μιλάμε δεν νιώθω ότι χρειάζεται να επέμβω στο πρόσωπό μου για κάποιο λόγο».

Βουτιά στο κενό μπροστά στο φωτογραφικό φακό



Τη βουτιά στο κενό ενός ανθρώπου κατέγραψε καρέ-καρέ ο φωτογραφικός φακός. Το περιστατικό σημειώθηκε χτες στον ποταμό Γιανγκτσέ, στην επαρχία Χουμπέϊ της Κίνας.
Ένα ζευγάρι πήδηξε από τη γέφυρα στα νερά του ποταμού, χθες το απόγευμα. Στο σημείο βρίσκονταν ένας φωτογράφος ο οποίος τράβαγε εικόνες από τη μόλυνση του αέρα κοντά στον ποταμό, όταν κάποιος φώναξε ξαφνικά: «υπάρχει κάποιος στο ποτάμι». Ενώ κοιτούσε κάτω από τη γέφυρα για να δει τι συνέβη, ένα άλλο άτομο ανέβαινε στα κάγκελα και πηδούσε στο κενό.
Ο φωτογράφος κατέγραψε το περιστατικό και κάλεσε την αστυνομία. Όταν όμως έφτασαν, το ζευγάρι είχε ήδη παρασυρθεί από τα νερά.
Οι αστυνομικοί κάλεσαν σκάφος για τον εντοπισμό των ανθρώπων. Μεταξύ των αντικειμένων που οι Αρχές συνέλεξαν, περιλαμβάνεται μια ταυτότητα που δείχνει ότι ο ένας ήταν ένας 20χρονος άντρας με το όνομα Liu. Ο θείος του δήλωσε στους δημοσιογράφους, πως ο νεαρός άντρας είχε τσακωθεί με τους γονείς του, ενώ δήλωσε άγνοια για την ταυτότητα της γυναίκας.
Πληροφορίες από τοπικά Μέσα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να αγνοείται και οι πιθανότητες επιβίωσής του είναι λιγοστές.





Έπνιξε το γιο της επειδή είχε μικρό πέος



Μία μητέρα από την Ινδονησία έπνιξε τον 9χρονο γιο της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους, ισχυριζόμενη ότι ο λόγος που διέπραξε το έγκλημα ήταν επειδή είχε «μικρό γεννητικό όργανό που θα επηρέαζε αρνητικά την προσωπική του ζωή στο μέλλον», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η 38χρονη γυναίκα από την πρωτεύουσα Τζακάρτα είπε στην αστυνομία ότι ο γιος της είχε μικρό πέος πριν υποβληθεί σε περιτομή, αλλά ότι μετά την επέμβαση μίκρυνε κι άλλο.
«Είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε γιατί θα είχε άσχημο μέλλον εξαιτίας του μικρού του πέους», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι του έδεσε τα άκρα και κατόπιν τον έπνιξε μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη νερό. «Στη συνέχεια τον έντυσε και τον ξάπλωσε στο κρεβάτι. Μετά πήγε στο γειτονικό αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη της» ανέφερε η ίδια πηγή στο Reuters.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η γυναίκα είχε πλήρη συναίσθηση της πράξης της, αλλά η αστυνομία διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης για την αξιολόγηση της ψυχικής της κατάστασης.

Πτώμα γυναίκας στο Ρίο - Φέρει χτύπημα στο κεφάλι



Συναγερμός έχει σημάνει στην ασφάλεια Πατρών αυτή την ώρα καθώς εντοπίστηκε νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα στην οδό Μ. Κωνσταντίνου στην περιοχή του Ρίου.
Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής για να ξεκαθατιστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για θάνατο από παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η γυναικα φέρεται να έχει χτύπημα στο κεφάλι, γεγονός που έχει βάλει σε υποψίες τους αστυνομικούς και τον ιατροδικαστή. Πάντως μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους και συνιστούν υπομονή μέχρις ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.
Η γυναίκα εντοπίστηκε σε χώρο του σπιτιού της να κείτεται νεκρή από άτομα του περιβάλλοντός της.

Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έτοιμος να μετακομίσει τον Ολυμπιακό!



Ποιος είναι ο πρώην μέσος του "τριφυλλιού" που δείχνει αποφασισμένος να μετακομίσει στον Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού; Με ποιον συναντήθηκε στη Γλυφάδα;
Ο Σιμάο φέρεται να βρέθηκε στη χώρα μας και να συναντήθηκε με άνθρωπο που μπορεί να τον φέρει σε επαφή με τον Ολυμπιακό, μιας και ο ίδιος δείχνει να θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Το όνομα του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού, μαζί με αυτό του Αντρέας Ίβανσιτς, έχει ακουστεί εδώ και μερικές μέρες για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το κασέ του φερόταν αποτρεπτικό για τους «ερυθρόλευκους». Ο ίδιος, πάντως, ο Μοζαμβικανός άσος, δείχνει να το... ψάχνει για επιστροφή! Όπως αναφέρει η SportDay, o Σιμάο βρέθηκε στη χώρα μας και συναντήθηκε σε μαγαζί της Γλυφάδας με άνθρωπο που μπορεί να τον προτείνει στον Ολυμπιακό, πάντα για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Είναι δεδομένο πάντως ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ρίξει το κασέ του...

Αντιδράσεις προκαλεί η νέα εφαρμογή- εργαλείο του sex στο Facebook!



Η νέα εφαρμογή στο Facebook ονομάζεται «Bang Your Friends» και έχει εκτοξευθεί από 20.000 χρήστες σε 700.000 μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες σύμφωνα με τα όσα επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλός της, που ανέφερε ότι θα εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο για τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Η εφαρμογή ουσιαστικά υπόσχεται ερωτικές συνευρέσεις και γνωριμίες μέσω Facebook!Σε ένα από τα τρία κολλέγια της Καλιφόρνιας που ξεκίνησε να λειτουργεί η εφαρμογή οι χρήστες αρχικά, όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του νέου προϊόντος, επιθυμούσαν να παραμείνουν ανώνυμοι, χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για τις ερωτικές συναντήσεις τους.
Τρεις εβδομάδες αργότερα, όμως νέα στοιχεία έδειξαν ότι η εφαρμογή άρχισε να πιάνει τόπο καθώς οι χρήστες αυξήθηκαν σημαντικά, φτάνοντας τους 700.000 και έχοντας πια διάθεση για κάτι πιο προχωρημένο!
Πολλοί είναι οι επικριτές της νέας αυτής εφαρμογής. Σκοπός όμως δεν είναι απαραίτητα μόνο το σεξ, λένει οι υπεύθυνοι, αλλά και μια γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση ή και απλώς φιλική».
Η εφαρμογή αυτή έχει γίνει ανάρπαστη σε όλα τα Πανεπιστήμια της Αμερικής και ήδη αρχίζει να κατακτά και αυτά της Ευρώπης...! Facebook και σεξ άλλωστε είναι λέξεις κλειδιά για τους νέους!

Το ΣΟΚ του Σκιαδαρέση όταν σταμάτησε για λίγο να χτυπά η καρδιά του παιδιού του



Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στο «Πρωινό mou» για το πιο δυσάρεστο γεγονός που έζησε, όταν μία από τις μικρούλες του σταμάτησε για λίγο να χτυπά η καρδούλα της...
«Ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, μηνών από πυρετικό σπασμό στάμάτησε να χτυπά η καρδιά της... Πήγαμε να την κάνουμε μπάνιο βράδυ και... πάθαμε σοκ. Υπάρχει ένα κενό χρόνο, κανά δίλεπτο δεν θυμάμαι τι έκανα, εκ των υστέρων είδα κάποια πράγματα σπασμένα... Τρελάθηκα και μέχρι να ξανακούσουμε ανάσα, που ήταν ο χρόνος από το σπίτι να την πάμε στο αυτοκίνητο... Νομίσαμε πώς είχε φύγει» είπε χαρακτηριστικά!
Είναι το πιο σκληρό πράγμα που έχει ζήσει τόνισε ο ηθοποιός!

Μελέτη για την εξοικονόμηση ενέργειας προκηρύσσει η ΔΕΥΑΜΒ



Σημαντική πρωτοβουλία για τον εξορθολογισμό και τον περιορισμό της ενεργειακής της κατανάλωσης αναλαμβάνει η ΔΕΥΑΜΒ, το Δ.Σ. της οποίας αποφάσισε στη χθεσινή του συνεδρίαση να προκηρύξει διαγωνισμό για την ανάθεση της σχετικής μελέτης, προϋπολογισμού 28.852 ευρώ. Κεντρικός στόχος είναι να επιτευχθεί μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και παράλληλα βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας των υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Σημειώνεται ότι οι διαδικασίες παραγωγής, μεταφοράς και διανομής πόσιμου νερού, καθώς και οι διαδικασίες μεταφοράς και επεξεργασίας των αστικών λυμάτων, είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρες και απαιτούν περίπου 15.5 MWH ετησίως.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου και Πρόεδρος Δ.Σ. της Επιχείρησης κ.Πάνος Σκοτινώτης, «η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής που με σχέδιο και συνέπεια υλοποιεί η Δημοτική Αρχή Βόλου και η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ για μείωση της ενεργειακής σπατάλης και προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Η ΔΕΥΑΜΒ αναζητεί συνεχώς τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και αντιστάθμισης της ζήτησης, ώστε μέσα από τη μείωση ενεργειακής κατανάλωσης να επιτευχθεί και μείωση των λειτουργικών δαπανών της Επιχείρησης». Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής και προκειμένου να επεκταθούν οι εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας στο διευρυμένο πλέον πεδίο δράσης της Επιχείρησης, αποφασίστηκε η προκήρυξη της συγκεκριμένης μελέτης, με πόρους της ΔΕΥΑΜΒ.
Αντικείμενο της μελέτης είναι η καταγραφή της ενεργειακής κατανομής των καταναλώσεων, η ανάλυση και η μελέτη εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας μέσω της ανάπτυξης ενός «Ολοκληρωμένου Σχεδίου Ενεργειακής Διαχείρισης», που θα αφορά όλους τους τομείς δραστηριότητας της ΔΕΥΑΜΒ. Σκοπός είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή λειτουργικών συστημάτων και μεθόδων εξοικονόμησης ενέργειας, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του έργου και των προϊόντων που παράγει η Επιχείρηση (ποιότητα πόσιμου νερού, ποιότητα επεξεργασμένου λύματος, κ.α.).
Το «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ενεργειακής Διαχείρισης» της ΔΕΥΑΜΒ θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο την πλήρη καταγραφή όλου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των καταναλώσεων ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΥΑΜΒ, μονογραμμικά διαγράμματα των Πινάκων και των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων στην υπάρχουσα κατάσταση, μελέτη της Ενεργειακής Κατανάλωσης όλων των παροχών, Μελέτη Αναλυτικών Προτάσεων, Μεθόδων και Τρόπων Εξοικονόμησης Ενέργειας και Βελτιστοποίησης της Λειτουργίας των εγκαταστάσεων.
Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα κόστους που διαμορφώνει την τιμή του νερού και επιβαρύνει το περιβάλλον, μέσω της αύξησης των εκπεμπόμενων ρύπων των αερίων του φαινομένου του θερμοκηπίου. Η ΔΕΥΑΜΒ καταναλώνει σε ετήσια βάση περισσότερες από δεκαπέντε εκατομμύρια κιλοβατώρες για να ικανοποιήσει τις ενεργειακές της απαιτήσεις για την παραγωγή και μεταφορά δεκαπέντε εκατομμυρίων κυβικών μέτρων πόσιμου νερού και για τη μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση στον Παγασητικό Κόλπο δώδεκα εκατομμυρίων κυβικών μέτρων λύματος. Στις ενεργειακές καταναλώσεις της ΔΕΥΑΜΒ περιλαμβάνονται επίσης η λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης και οι ενεργειακές απαιτήσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Ισόβια στο δολοφόνο του Ρουσάκη!



Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στο 26χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Παναθηναϊκού Γιάννη Ρουσάκη...
Ο Εισαγγελέας εισακούστηκε και το δικαστήριο τον καταδίκασε ισόβια!
Όπως αναφέρει το creteplus, το δικαστήριο συμφώνησε με τον Εισαγγελέα και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Σεπτέμβριο του 2011.
Ο άτυχος νεαρός είχε πέσει νεκρός μετά από σύγκρουση οπαδών του Παναθηναϊκού με αυτών του ΟΦΗ. Το δικαστήριο έτσι τον καταδίκασε σε ισόβια! Νωρίτερα, οι γονείς του Ρουσάκη είχαν αναστατωθεί από τις αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων και όταν η Εισαγγελέας επέμεινε στην καταδίκη του κατηγορούμενου, έβαλαν τα κλάματα και γενικώς προκλήθηκε μια αναστάτωση.
Αρχικά παρακολουθούσαν τη διαδικασία αμίλητοι, με τη μητέρα του να είχε ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Στη συνέχεια ωστόσο ξέσπασαν, ζητώντας απόδοση δικαιοσύνης και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν.
Ο πατέρας φέρεται να τόνισε ότι η ποινή δεν θα φέρει πίσω τον γιο του, αλλά τόνισε ότι τουλάχιστον αποδόθηκε δικαιοσύνη.

ΔΕΥΑΜΒ: Οριστικά τέρμα στις υπερχρεώσεις



Για κατανάλωση 90 ημερών, χωρίς καμία υπέρβαση, θα χρεώνονται πλέον οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ήδη το ειδικό πρόγραμμα που διασφαλίζει την υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει η παρούσα Δημοτική Αρχή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διαφανή, δίκαια και ορθολογική εφαρμογή των χρεώσεων τελών ύδρευσης – αποχέτευσης στους καταναλωτές, η ΔΕΥΑΜΒ εφαρμόζει εδώ και λίγες ημέρες το σύστημα χρέωσης λογαριασμών κατανάλωσης με αναγωγή στις 90 ημέρες (τρίμηνο), έστω και εάν αυτοί έχουν καθυστερήσει να καταμετρηθούν για οσοδήποτε χρονικό διάστημα.
«Κατ’ αυτό τον τρόπο», επισημαίνει ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Λ.Μαυρογιάννης, «ισότιμα όλοι οι καταναλωτές χρεώνονται για κατανάλωση 90 ημερών, χωρίς να υπάρχει για ορισμένους ενδεχόμενο αλλαγής τιμολογιακής κλίμακας επί τα χείρω, σε περίπτωση που για κάποιους λόγους (καιρικές συνθήκες, απεργίες, ασθένειες υπαλλήλων) δεν γίνει η μέτρηση στην καθορισμένη ημερομηνία».
Να σημειωθεί ότι η μηχανογραφική δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου συστήματος, έγινε αντιληπτή από τους διαχειριστές του προγράμματος και αποκαταστάθηκε αμέσως. Όσον αφορά τους 1700 περίπου λογαριασμούς που εστάλησαν χωρίς την αναγωγή στο πληρωτέο ποσό, στο τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Γ.Δήμου - Περιφερειακός και τους χείμαρρους Κραυσίδωνα και Αναύρου, οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την εξόφλησή τους θα πληρώσουν το ποσό που αντιστοιχεί στις 90 μέρες, σύμφωνα με τις διορθωμένες καρτέλες που έχουν ήδη εκδοθεί από την υπηρεσία.

Πόσο χρονών είναι ο Θάνος Πετρέλης;



O Θάνος Πετρέλης γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου και έγινε γνωστός από το Fame Story!
Εκτός από μία πετυχημένη πορεία στο τραγούδι έχει και μία όμορφη οικογένεια!
Το 1998 ήταν η χρονιά όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και να κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινές εμφανίσεις στην Αθήνα και από τότε η πορεία του είναι ανοδική!
Πόσο χρονών όμως είναι; Ο Θάνος είναι... 37 χρονών!

Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πως επι μιάμιση μέρα τεμαχιζε και έβραζε το πτώμα



Εριστικός με τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Άρτας ο δολοφόνος με τον μπαλτά και την κατσαρόλα.
Με μια ομολογία-σοκ ο 36χρονος δράστης περιέγραψε πώς πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα του, έναν 48χρονο άνδρα...
και πώς στη συνέχεια επί μιάμιση ημέρα τεμάχιζε, έβραζε και πετούσε τα κομμάτια του προκειμένου να εξαφανίσει τις οσμές και κάθε ίχνος. Τεμαχισμένα μέλη του θύματος πέταξε στον βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποτάμι. Επιπλέον έκαψε τα ρούχα του όπως και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού του.
Κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές με το θύμα που αφορούσαν ναρκωτικά, καθώς σύμφωνα με την ομολογία και οι τρεις είχαν κάνει χρήση.
Η δολοφονία διαπράχθηκε στο σπίτι του 36χρονου δράστη στις Κεραμάτες Άρτας στις 11 Φεβρουαρίου.
Η εξαφάνιση του 48χρονου καταγγέλθηκε μόλις προχθές από τη μητέρα του θύματος.
Το θύμα, διαζευγμένος πατέρας δύο παιδιών, έλειπε συχνά από το σπίτι του. Από το συγγενικό του περιβάλλον άρχισαν να τον αναζητούν λίγο πριν από τον γάμο της κόρης του.
Οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στον 36χρονο, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για παρανομίες όπως ναρκωτικά, διαρρήξεις και κλοπές.
Τελευταία είχε συλληφθεί, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα, για ναρκωτικά και οπλοκατοχή. Τότε όμως δεν είχε γίνει ακόμα η δήλωση εξαφάνισης και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Έρχεται το ηλεκτρονικό πορτοφόλι!



Το Paywave είναι ένας νέο τρόπος για να πληρώνει κάποιος, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του καμία κάρτα.
Oι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μέσω μιας εφαρμογής που θα ενσωματώνει το smartphone και περνώντας το πάνω από μηχανήματα, που θα μπορούν να ανιχνεύουν το αναγνωριστικό του χρήστη, όπως έχει η πιστωτική κάρτα, θα χρεώνουν το αντίστοιχο ποσό.
Η Visa στο MWC 2013 ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Samsung και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι PayWave θα ενσωματωθεί στα επόμενα μοντέλα smartphone της εταιρείας, λογικά και στο Galaxy IV.
Εφαρμογές και υπηρεσίες όπως το Foursquare έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό πορτοφόλι μέσω προσφορών-Specials οι οποίες πληρώνονται μέσω της εφαρμογής και της πιστωτική κάρτας που έχει δηλώσει ο χρήστης.
Προς το παρόν δεν είναι τόσο διαδεδομένη η χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού, όμως στο μέλλον θα χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο, όταν οι εταιρείες και υπηρεσίες το ενσωματώσουν.

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός μπορεί να έκανε μία τέτοια γελοιότητα?



Μπορεί να κοροϊδεύουμε τους τουρίστες που καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα φοράνε πέδιλα με κάλτσες, αλλά να που και μία διάσημη έπεσε στο ίδιο ατόπημα....
Η Sarah Jessica Parker είναι μία γυναίκα που αναμφίβολα επηρεάζει τη μόδα με τις στιλιστικές της επιλογές. Ελπίζουμε μόνο αυτή τη φορά να μη τα καταφέρει....



Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Παναγία στο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»!



H Ολίβια Χάσεϊ σε ηλικία 26 χρονών υποδύθηκε..την Παναγία στην υπερπαραγωγή "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ".
Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή. Στην ηλικία των 17 ετών έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό μέσα από την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", ρόλο για τον οποίο βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και για τον οποίο την επέλεξαν ανάμεσα σε 500 ηθοποιούς. Το 1977 πρωταγωνίστησε στον "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", ρόλος που την έκανε ακόμη πιο γνωστή και την ξεχώρισε.
Ακολούθησαν πολλές ταινίες με τελευταία το "Three Priest" το 2008, αλλά και τηλεοπτικές σειρές με μεγάλη επιτυχία. Έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, έναν γιο από τον γάμο της με τον ηθοποιό Dean Paul Martin, έναν ακόμα από τον δεύτερο της γάμο με τον Ιάπωνα μουσικό Akira Fuse και μια κόρη, την India Eisley, από το νυν σύζυγό της, Αμερικανό μουσικό, David Glen Eisley.
Σήμερα στην ηλικία των 62 ετών παραμένει γοητευτική με υπέροχα εκφραστικά μάτια.




Εξάχρονος σκοτώθηκε από πτώση τοίχου



Τη ζωή του έχασε ένα εξάχρονο αγόρι στην Αισύμη της Αλεξανδρούπολης όταν καταπλακώθηκε από παλιό τοίχο που κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του.
Το αγοράκι έπαιζε σε ένα σπίτι του χωριού, όταν ξαφνικά ένας παλιός τοίχος σπιτιού κατέρρευσε και το πλάκωσε.
Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αλλά κατέληξε.

Από τον Μπαλοτέλι στον εφοπλιστή



Μπορεί να μας έχει μείνει αξέχαστη με το φλογερό της ειδύλλιο με τον Μπαλοτέλι, όμως η Μπέττυ Κουράκου είναι και πάλι ερωτευμένη.
Το πληθωρικό μοντέλο μπορεί να χώρισε από τον άσο της Μίλαν, έχει «σαλπάρει» όμως για άλλη αγκαλιά.
Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της χώρας μας, με λαμπρή καριέρα σε Τουρκία και Κίνα, αλλά όσοι την γνωρίζουν ξέρουν καλά ότι δύσκολα δίνει την καρδιά της, περνώντας τεράστια διαστήματα μοναξιάς, ειδικά...
Μετά το επεισοδιακό τέλος της σχέσης της με το «κακό» παιδί των γηπέδων, που έφερε πολλές επανασυνδέσεις και χωρισμούς.
Φαίνεται όμως πως αυτήν τη φορά η Μπέττυ Κουράκου βρήκε το λιμάνι στην αγκαλιά του Αντώνη Λιβέρη.Το μοντέλο και ο εφοπλιστής δεν κρύβουν τον έρωτά τους, κάνοντας πολλές δημόσιες εμφανίσεις.
Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου,ενώ το μεταξύ τους φλερτ είχε ξεκινήσει από καιρό μέσω facebook.

Διημερίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την κρουαζιέρα



Η κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, είναι το περιεχόμενο της διημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου, στην αίθουσα του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στον 2ο όροφο.
Ειδικότερα, η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και χαιρετισμό θ' απευθύνουν:Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ekrem Demirtas, ο Πρόεδρος Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων (ΕΟΑΕΝ)κ. Θρασύβουλος Καλογρίδης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Παναγιώτης Σκοτινιώτης.
Στη συνέχεια θ' ακολουθήσουν οι ομιλίες:
"Η κρουαζιέρα στο Βόλο και τη Μαγνησία – Πώς μπορεί το Επιμελητήριο να «βοηθήσει» στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας και στη συνέχεια στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Οι «στρατηγικές» συνεργασίες" – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μαγνησίας – Κος Αριστοτέλης Μπασδάνης.
"Υφιστάμενες Λιμενικές Υποδομές Κρουαζιέρας" – Καθ. Κ.Ι. Μουτζούρης – Γεν. Γραμ. Λιμένων & Λιμενικών Υποδομών – Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου.
"Η Med Cruise και η κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο"– Γενικός Διευθυντής Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, Πρόεδρος MEDCRUISE κ. Σταύρος Χατζάκος.
"Το λιμάνι του Βόλου & η ανάπτυξη της κρουαζιέρας" - Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΒ κ. Γιάννης Πρίγκος.
"Παράγοντες που επηρεάζουν την Κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο. Πώς η συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή επηρεάζεται" – Πρόεδρος ΗΑΤΤΑ Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων κ. Γιώργος Τελώνης.
"Shore excursions και η σημασία τους στην επιλογή των προορισμών. Πως μπορούν οι προορισμοί να «εξυπηρετήσουν» κρουαζιέρες και το χειμώνα"- Ιδιοκτήτης & Διευθύνων Σύμβουλος του TRAVELWAY κ. Σπύρος Χάμπας.
Μετά το διάλειμμα, στις 3 το μεσημέρι,θ' ακολουθήσουν οι ομιλίες:
"Το Επιμελητήριο της Σμύρνης και πώς αυτό δημιούργησε την Κρουαζιέρα στη Σμύρνη" – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ekrem Demirtas.
"Ελλάδα – Τουρκία: Μια στρατηγική συνεργασία με ήδη γερά θεμέλια, πάνω στην οποία θα πρέπει να στηριχθεί η μακροπρόθεσμη πορεία ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσογείου"– κα. Κρύση Παλάσση (CTM Hellas International Cruise Consultants).
“A case Study: The Original Route of Jason and the Argonauts” Προτεινόμενες και κοινές διαδρομές Κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και η Κρουαζιέρα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας – Επιμελητήριο Μαγνησίας & Επιμελητήριο Σμύρνης- κα. Θέκλα Καμμένου (Επιμελητήριο Μαγνησίας – Πρόεδρος Εταιρίας Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας) και Mine Gunes (Izmir Cruise Port Representative).
"Η ομαδοποίηση του μάρκετινγκ προορισμών (cluster marketing) ως μέσο για την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας πόρων και προσπαθειών προώθησης" – κα. Κρύσση Παλάσση (CTM Hellas International Cruise Consultants).
Η πρώτη ημέρα της διημερίδας θα κλείσει με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων Μαγνησίας και Επιμελητηρίου Σμύρνης.
Η δεύτερη ημέρα της διημερίδας θα ξεκινήσει στις 10.15 το πρωί, με τις εξής ομιλίες:
"Ο Βόλος και η κρουαζιέρα σήμερα. Προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον"–Πρόεδρος Εταιρίας Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας – κα. Θέκλα Καμμένου.
"Παρουσίαση του λιμανιού του Κατακόλου" - Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Ηλείας και Πρόεδρος Μεταποιητικού Τμήματος κ. Ηλίας Ξανθούλης.
"Το Ιόνιο Πέλαγος και η Κρουαζιέρα σήμερα" – Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος.
"Προοπτικές ανάπτυξης κρουαζιέρας στο λιμάνι Βόλου- Επώνυμη κρουαζιέρα" – Δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Αναστασίου.
Θ' ακολουθήσουν εισηγήσεις μελών του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων (ΕΟΑΕΝ), σχετικά με την κρουαζιέρα κατά τόπους και το μέλλον, συζήτηση σχετικά με την κατάργηση της απλουστευμένης διαδικασίας ελέγχου διαβατηρίων για τουρίστες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας: Το μέλλον της Κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και διεξαγωγή συμπερασμάτων.

«Χειροπέδες» για κατάχρηση εκατομμυρίων στην ισχυρότερη γυναίκα του Μεξικού



Η 68χρονη Έλμπα Έστερ Γκορδίγιο θεωρείται η ισχυρότερη γυναίκα του Μεξικού, αφού είναι επικεφαλής της συνδικαλιστικής οργάνωσης των καθηγητών με 1,5 εκατομμύριο μέλη.
Η Αστυνομία της πέρασε χειροπέδες, ενώ επέστρεφε στη χώρα από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, με την κατηγορία της κατάχρησης ύψους 120 εκατ. ευρώ. Η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες.
Ο Εισαγγελέας κατηγορεί την Γκορδίγιο για υπεξαίρεση των εισφορών των εκπαιδευτικών, χρήματα που στη συνέχεια γίνονταν...
ακριβά ακίνητα στις ΗΠΑ ή πλαστικές επεμβάσεις για την ίδια την 68χρονη.
Η σύλληψή της έγινε σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συγκυρία, αφού λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος του Μεξικού είχε παρουσιάσει το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία, το οποίο χτυπά ευθέως πολλά από τα προνόμια που απολάμβανε ο κλάδος, χάρη και στις προσπάθειες της Γκορδίγιο.
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται να μπει τέλος στη δυνατότητα αγοράς ή μεταβίβασης μιας θέσης εκπαιδευτικού, θα καθιερωθεί σύστημα αξιολόγησης, ενώ πρόκειται να γίνει απογραφή για τον πραγματικό αριθμό των υπηρετούντων στη δημόσια εκπαίδευση.
Πολιτικοί παρατηρητές σημειώνουν ότι η απόφαση του προέδρου να τραβήξει το χαλί κάτω από την ισχυρότερη σε όλη τη Λατινική Αμερική συνδικαλιστική οργάνωση έγινε προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα για το «ποιος είναι το αφεντικό» στη χώρα.
H Γκορδίγιο υπήρξε γενική γραμματέας του PRI, του κόμματος από το οποίο προέρχεται ο νυν πρόεδρος της χώρας. Το συγκεκριμένο κόμμα κυριαρχεί στη νεότερη πολιτική ιστορία του Μεξικού, αφού κυβέρνά σχεδόν 70 χρόνια με διάλειμμα 12 ετών μεταξύ 2000-2012.
Ωστόσο, το 2006 η 68χρονη ήρθε σε ρήξη με το PRI, και ίδρυσε ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα με το όνομα «Νέα Συμμαχία». Γενική γραμματέας του κόμματος είναι η κόρη της.
O υποψήφιος του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2012 έλαβε μόλις το 2,29% των ψήφων.

Κόβονται εξετάσεις, φάρμακα, επίδομα τοκετού στον ΕΟΠΥΥ



Σκληρές περικοπές σε φάρμακα, εξετάσεις και επιδόματα θα δουν το επόμενο διάστημα 10 εκατ. Ελληνες που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς ανακοίνωσε «ψαλίδι» 1,1 δισ. ευρώ στις δαπάνες του Ενιαίου Οργανισμού κάτι που σημαίνει ότι εκτός από τον εξορθολογισμό και το «νοικοκύρεμα», θα περικοπούν δραστικά και σημαντικές υπηρεσίες και παροχές για τους ασφαλισμένους.
Οπως για παράδειγμα το επίδομα τοκετού. Ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε...στο επίδομα τοκετού, το οποίο χορηγήθηκε σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως, ενώ ο νόμος όριζε ότι το επίδομα λαμβάνουν όσες δεν γεννούν σε νοσοκομείο. Και διευκρίνισε ότι πλέον θα εφαρμοστεί ο νόμος τονίζοντας ότι «ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τα νοσήλια στα ιδιωτικά και δημόσια μαιευτήρια, δεν μπορεί να δίδει και επίδομα».
Η εξοικονόμηση στον ΕΟΠΥΥ θα γίνει ως εξής: Περί τα 400 εκατ. ευρώ με την εφαρμογή του νέου Κανονισμού Παροχών. Επίσης, εξοικονόμηση ύψους 200 εκατ ευρώ θα προκύψει από τις διορθώσεις στην εφαρμογή των Κλειστών Ενοποιημένων Νοσηλείων (ΚΕΝ) στα νοσοκομεία. Για τις απεικονιστικές εξετάσεις ο ΕΟΠΥΥ θα πληρώσει φέτος έως και 96 εκατ. ευρώ λιγότερα (από 307 εκατ το 2013 θα είναι από 211-265 εκατ.), μετά τη ανακοστολόγηση των ιατρικών εξετάσεων. Όπως είπε ο υπουργός, το 2012 η μαγνητική τομογραφία κόστιζε στον ΕΟΠΥΥ 240 ευρώ και σήμερα 135 ευρώ, η αξονική 71 ευρώ και τώρα από 40 ευρώ.
Επίσης, περίπου 15 εκατ. ευρώ θα εξοικονομηθούν από τις αλλαγές σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των νεφροπαθών, 60 εκατ ευρώ από τις φυσιοθεραπείες και 31 εκατ ευρώ από τις νέες ρυθμίσεις για τα οπτικά είδη.

Παράσταση για τον Ανδρέα Μπάρκουλη



«Μια τρελή-τρελή σαραντάρα» στο πλευρό του Ανδρέα Μπάρκουλη! Η Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με όλο τον θίασο της ξέφρενης κωμωδίας που παίζεται στο «Μικρό Παλλάς» θα δώσει μια παράσταση με σκοπό όλα τα έσοδά της να δοθούν στον δημοφιλή πρωταγωνιστή, ο οποίος αντιμετωπίζοντας μεγάλα οικονομικά προβλήματα κινδυνεύει με έξωση από το σπίτι του.
Όπως αναφέρει η Espresso, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 8.00 το βράδυ, οι ηθοποιοί της παράστασης «Μια τρελή-τρελή σαραντάρα» θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αφού στην πρώτη σειρά θα κάθεται ένας από τους «πρώτους διδάξαντες» στην κινηματογραφική μορφή του έργου, ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Σκύλος πυροβόλησε το… αφεντικό του!



Οι αστυνομικές αρχές της Φλόριντα δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν στις αναφορές ενός άνδρα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο σκύλος του … τον πυροβόλησε την ώρα που αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό.
Ο Διοικητής Στιβ Καρ, δήλωσε ότι υπάρχουν ισχυρές υποψίες ότι το θύμα του πυροβολισμού σκαρφίστηκε την απίστευτη ιστορία ότι «σκύλος πυροβόλησε το αφεντικό του».
Ο Γκρέγκορι Λέιν Λάνιερ, 35 ετών, δήλωσε στην αστυνομία πως είχε μείνει με την εντύπωση ότι το 9 χιλιοστών ημιαυτόματο πιστόλι του, το οποίο βρισκόταν στο πάτωμα του φορτηγού του, ήταν άδειο, όταν το σκυλί του ράτσας Μπουλντόγκ, πάτησε πάνω στο όπλο και εκπυρσοκρότησε.
Η σφαίρα χτύπησε το …«άτυχο θύμα» στο αριστερό του πόδι. Ο Λάνιερ έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν την πληγή, δηλώνοντας ότι το τραύμα δεν ήταν κάτι το σοβαρό.
«Δεν σπαταλήσαμε πολύ χρόνο στην υπόθεση. Είναι όπως λέει! Δεν υπάρχει κάποια εγκληματική πράξη», δήλωσε ο Καρ.

ΣΟΚ! Γιος σκότωσε και διαμέλισε το πτώμα της μάνας του



Γιατί ο 23χρονος γιος σκότωσε και διαμέλισε το πτώμα της μητέρας του; Διαβάστε τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα...
Δύο νεαροί, συνελήφθησαν για το διαμελισμένο πτώμα μιας γυναίκας που τους ενός ήταν μητέρα του, που βρέθηκε σε σακούλες σκουπιδιών από κάτοικο της Νέας Υόρκης, που έκανε βόλτα το σκύλο του.
Ο 23χρονος Μπαχσίντ Μακ Λιν και ο 26χρονος Ουίλιαμ Χάρις κατηγορούνται για το φρικιαστικό θάνατο της 45χρονης Τάνια Μπερντ, το πτώμα της διαμελισμένο βρέθηκε σε σακούλες διάσπαρτες κατά μήκος τεσσάρων τετραγώνων στο Μπρονξ.
Ο θάνατός της ήρθε στο φως από έναν σκύλο. Σε μια σακούλα βρέθηκε το πόδι της και σε άλλες τρεις βρέθηκαν το κεφάλι, τα άκρα του θύματος και μέρος του κορμού της.
Τα μέλη της οικογένειας περιγράφουν τον Μπαχσίντ Μακ Λιν ως ένα προβληματικό άτομο που μισούσε τη μητέρα του. Ο πατέρας του δήλωσε στην εφημερίδα Daily News: «Έκανε καταστροφικά πράγματα. Έβαζε πυρκαγιές, κανείς δεν μπορούσε να τον ελέγξει».
Η Τάνια Μπερντ ήταν νοσοκόμα. Χαρακτηρίστηκε από τους φίλους ως μια αισιόδοξη και γενναιόδωρη γυναίκα.

«Μπορεί να με βάλουν φυλακή»



Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μίλησε ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς σε συνέντευξή του στο «Πρωινό Mou».
«Τώρα είμαι πολύ δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα. Μπορεί να με βάλουν φυλακή με τη νέα διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών. Χρωστάω πολύ περισσότερα από 5 χιλιάδες ευρώ».
Αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα γιατί αρνήθηκε πρόταση 200.000 ευρώ για να διαφημίσει ένα τραπεζικό προϊόν: «Δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο προϊόν που θα διαφήμιζα. Δεν μπορούσα! Θεωρώ ότι οι τράπεζες έχουν κάνει μεγάλο κακό στην ελληνική κοινωνία και δεν θα μπορούσα να φορέσω το χαμόγελό μου και να διαφημίσω κάτι τέτοιο».

Πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών εξομολογείται: Μετρούσαμε το γάλα που θα δίναμε στο παιδί!



"Περάσαμε δύο χρόνια που ζούσαμε χωρίς τίποτα"... Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα μιλάει αυτή την εβδομάδα το πολύ αγαπητό στο κοινό ζευγάρι, Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά.
Οι δυο τους αναφέρονται στην πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο που πέρασαν, όταν ζούσαν με ελάχιστα χρήματα.

Ποιο ήταν το σημείο μηδέν στη δουλειά;
Έλενα: Σε σχέση με το θέατρο ήταν όταν ο Μάρκος πήρε το θέατρο Δελφινάριο. Ήταν ένα τεράστιο άνοιγμα. Έκανε ένα τρελό σάλτο ο Μάρκος και κάναμε το σταυρό μας να βγει. Περάσαμε πολύ δύσκολα για να φέρουμε εις πέρας.
Μάρκος: Περάσαμε δύο χρόνια που ζούσαμε χωρίς τίποτα, με ελάχιστα χρήματα.
Έλενα: Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στον Χάρη. Όμως, με τη βοήθεια του κουμπάρου μας, που είναι σαν αδελφός μας, αλλά και με πολύ σκληρή δουλειά τα βγάλαμε πέρα. Τώρα πια μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι πατήσαμε στα πόδια μας μόνοι μας, με την αγάπη του κόσμου, αλλά χωρίς έξωθεν βοήθεια.
Μάρκος: Το ένστικτό μου με βοήθησε, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ή θα ήμασταν αναγκασμένοι να παίζουμε σε δουλειές που δεν μας αντιπροσώπευαν ή δεν θα είχαμε καθόλου δουλειά.

«Ο Πάπας Βενέδικτος είναι ομοφυλόφιλος»



Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε χθες στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στην τελευταία ακρόαση του Πάπα Βενέδικτου XVI την παραμονή της ιστορικής του παραίτησης.
Όλο και πληθαίνουν οι αναφορές σχετικά με τη... σεξουαλικότητα του απερχόμενου Πάπα. Ιδιαίτερες συζητήσεις προκαλεί ο έμπιστος γραμματέας του, Τζορτζ Γκάνσγουεϊν.
Ο Γκάνσγουειν θα εξακολουθήσει να ζει με το Βενέδικτο αλλά θα εργάζεται και για το νέο Πάπα.
Τα σχόλια στη μπλογκόσφαιρα είναι δηκτικότατα. Όπως γράφει ο Άντριου Σάλιβαν, ίσως ο πιο γνωστός Καθολικός μπλόγκερ του κόσμου:
«Λοιπόν ο γοητευτικός σύντροφος του Πάπα θα συνεχίσει να ζει μαζί του ενώ τη μέρα θα δουλεύει για το νέο Πάπα. Πρέπει δηλαδή να πειστούμε ότι πρόκειται για μια φυσιολογική συμφωνία;».
Ο Σάλιβαν, ο οποίος έχει δηλώσει ανοικτά ότι είναι γκέι ο ίδιος έχει πολλές φορές αφήσει υπόνοιες για τη σεξουαλικότητα του Βενέδικτου, χωρίς ωστόσο ποτέ να πει ρητά ότι ο Πάπας ασκεί ομοφυλοφιλικές πρακτικές.

Άρτα: Αυτός είναι ο δράστης που σκότωσε και έβρασε το φίλο του



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άρτας με τον φονιά, ο οποίος πυροβόλησε τον φίλο του μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Κεραμάτες και στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα κομμάτια του στο βόθρο του σπιτιού του και στον ποταμό Άραχθο...
Με σκυμμένο το κεφάλι και επιδεικνύοντας απίστευτη ψυχραιμία, ο 36χρονος "χάνιμπαλ" της Άρτας, κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε.
Ο λόγος που σκότωσε με αυτόν τον φρικαλέο τρόπο τον 48χρονο, ήταν επειδή ο 36χρονος νόμιζε ότι το θύμα είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα κατά το διάστημα (Ιανουάριο) που τον φιλοξενούσε στο πατρικό του για είκοσι μέρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τη στιγμή της δολοφονίας ήταν μαζί του και η 25χρονη - επίσης ναρκομανής - φίλη του η οποία είναι κόρη πολύ γνωστής οικογένειας της Άρτας. Η νεαρή συνελήφθη από την Αστυνομία ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση.
Ο 36χρονος που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ για το πρωτοφανές φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε είχε απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο την αστυνομία εφτά φορές. Ο δράστης είχε συλληφθεί τελευταία φορά για ναρκωτικά στις 14 Φεβρουαρίου.
Σημειώνεται πως το θύμα, είχε εξαφανιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πώς ενώ ο 48χρονος άντρας ήταν νεκρός, η κόρη του, που δεν φανταζόταν μία τέτοια εξέλιξη, ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη.