Πρώην φιλενάδα του Steve Jobs αποκαλύπτει... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πρώην φιλενάδα του Steve Jobs αποκαλύπτει...

jobs


«Το σeξ ήταν τόσο απίστευτο, που χρόνια μετά με πήρε τηλέφωνο από το πουθενά για να με ευχαριστήσει». Την λένε Chrisann Brennan και ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση του ιδρυτή της Apple, Steve Jobs. Γνωρίστηκαν το 1972 όταν ήταν ακόμα συμμαθητές στο Λύκειο. Η σχέση τους κράτησε πέντε χρόνια και τελείωσε όταν εκείνη έμεινε έγκυος στην κόρη τους Lisa, όπου εκείνος δεν δεχόταν πως ήταν δικό του παιδί. Έλεγε δε, πως δεν ήθελε να γίνει πατέρας.


Η Chrisann σήμερα εργάζεται ως ζωγράφος και γραφίστρια. Σε αποσπάσματα από το βιβλίο της, “The Bite in the Apple: A Memoir of My Life With Steve Jobs” που έδωσε αποκλειστικά στη New York Post, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Steve Jobs.

Αν και αρχικά ο Steve αρνούνταν οτι η Lisa είναι κόρη του, πλήρωνε 500 δολάρια το μήνα σε διατροφή, όταν το 1983 έλεγε στο ΤΙΜΕ «Το 28% των αντρών στην Αμερική θα μπορούσαν να είναι ο πατέρας της».

Ανάμεσα στα άλλα η Chrisann λέει πως ο Steve Jobs ήταν σίγουρος ότι στην προηγούμενη ζωή του ήταν πιλότος της πολεμικής αεροπορίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Γι αυτό και όταν οδηγούσε, της έλεγε πως είχε την τάση να τραβά το τιμόνι προς τα μπρος, σαν πηδάλιο αεροπλάνου την ώρα της απογείωσης.

Η άλλοτε αγαπημένη του εκλιπόντως, ανέφερε πως ο Steve ήθελε πάντα να διαλέγει το μπροστινό υπνοδωμάτιο του σπιτιού, γιατί έτσι αισθανόταν πως είχε καλύτερο έλεγχο του τι συνέβαινε και προσέθεσε πως το σέξ μαζί του ήταν τόσο καλό που χρόνια μετά της τηλεφώνησε από το πουθενά για να την ευχαριστήσει για αυτό.

Αυτό θα πει αποκαλύψεις…



Πρώην φιλενάδα του Steve Jobs αποκαλύπτει...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...